MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Biorezonantna BICOM terapija: primjeri iz prakse

Iz prethodnog intervjua sa dr Slavicom Bošković mogli ste saznati više o kvantnoj medicini, njenom djelovanju kao i o dijagnostičkom pregledu BICOM aparatom.

 


Intervju možete pročitati OVDJE 

 

U ovom tekstu, najviše pažnje posvećeno je biorezonantnoj terapiji BICOM aparatom.

 

Primjeri iz prakse Biokvant ordinacije iz Beograda:

 

Devojka stara 25 godina iz Beograda dolazi zbog bolnih menstruacija. Tegobe ima od početka prve menstruacije. U međuvremenu se lečila kod ginekologa koji su za uzrok bolnih menstruacija smatrali cistične promene koje je imala na oba jajnika: lečena je hormonskom terapijom i ciste su se povukle. Bolne menstruacije su ostale. Dolaskom u ordinaciju na dijagnostičkom pregedu se ispostavilo da joj je glavni problem geopatogeno opterećenje. To je i kasnije potvrdio stručnjak za proveru uticaja štetnih zračenja u stanu kojeg je angažovala njena majka. Terapijama je otklonjen štetan uticaj geopatogenog opterećenja, devojka je promenila mesto krevetu i time su nestale i tegobe zbog kojih je došla.

___________

Mladić star 19 godina dolazi na dijagnostički pregled zbog promena na koži dlanova obe šake. Promene su u vidu crvenila, mestimično sa oštećenom kožom od češanja. Ustanovljeno je da se radi o opterćenju hranom i intolerancijom na jaja kao glavnim alergenom. Ispostavilo se da je baveći se rekreativno bodi bildingom savetovan od strane svoga trenera da se hrani proteinskom hranom, pre svega na meniju je bio doručak od osam jaja. Dijetom uz terapijske tretmane promene su se povukle nakon mesec dana.

___________

Pacijent star 60 godina dolazi nakon hospitalizacije na infektivnoj klinici zbog obostrane upale pluća i uvećanja limfnih žllezda u grudnom košu. Laboratorijskim, kliničkim i drugim ispitivanjiama, kao i biopsijom žlezda nije utvrđen razlog promena. Dolaskom na dijagnostički pregled utvrđeno je da pacijent ima pad imuniteta, opterećenje teškim metalima i potrebu za antivirusnom terapijom. Nakon deset tretmana vratio se na posao u instranstvo, oporavljen. Kontrolna dijagnostika je rađena nakon dva meseca u Kliničkom centru i konstatovano je da je nalaz uredan i da nema bolesti pluća.

__________

Pacijentkinja stara 43 godine dolazi zbog promena na dlanovima obe šake u vidu crvenila i oštećenja integriteta kože jer radi sa hemikalijama. Po profesiji je kozmetičarka i glavni posao joj je rad na ulepšavanju noktiju. Dijagnostičkim pregledom nije utvrđeno opterećenje ili intolerancija na postojeće alergene. Donosi uzorke sa kojim radi. Na svaki uzorak, testiranjem, pokazala se alergijska reakcija. Nakon pet tretmana, promene se povlače kao i alergija na pomenute preparate. Lokalno je koristila neutralne kreme za negu ruku. Sada može da radi svoj posao bez problema.

 

__________

Konobarica stara 29 godina dolazi zbog čestih migrena. Bar jednom mesečno bez provokativnog uzroka ( nerviranja ili PMS-a) ima napade glavobolje, praćene povraćanjem i smirivanjem nakon uzimanja analgetika i dubokog sna. Tokom dijagnostičkog pregleda konstatovano joj je opterećenje teškim metalima i određenim hemijskim supstancama. Nakon sedam tretmana detoksikacije i rasterećenja pomenutim uzročnicima, glavobolje su prestale. Osećala se bolje, radno sposobnija i bez tegoba zbog kojih je došla u ordinaciju.

___________

Pacijent star 75 godina dolazi u ordinaciju zbog nesanice i strahova da će se ponovo razboleti nakon tri operacije karcinoma. U otpusnoj listi ima podatak da je izlečen, da nema recidiva ili metastaskih promena. Dijagnostičkim pregledom izdvajamo kao glavni razlog tegoba opterećenja anestezijom koje je imao tokom operacija. Rađena je detoksikacija organizma i rastarećenje od totalne anestezije uz antistres terapiju. Pacijent se nakon pet tretmana osećao bolje. Tokom noći se više nije budio, nestali su strahovi.

____________

Pacijent star 62, godine, vozač po profesiji iz susedne države, dolazi zbog alergije ( urtikarija) koju ima poslednjih godinu dana. Na terapiji je lekovima koje dobija od svoga lekara, ali koje najčešće ni ne sme da koristi jer je profesionalni vozač, a oni dovode do uspavanosti. Klasičnim dijagnostičkim procedurama nije mu pronađen uzrok alergije, svi testovi koje donosi na uvid iz svog mesta boravka i Kliničkog centra su negativni.Tokom dijagnostike utvrđeno je da ima alergiju na histamin i određenu grupu kiselina. Savetovana mu je ''antihistaminska'' dijeta i dolazak na terapijske tretmane. Već nakon ukidanja savetovanih namirnica pacijent više nema izražene tegobe kao ranije. Dolaskom na terapijske tretmane tegobe su u potpunosti nestale. Više ne koristi lekove, a alergija se ne vraća.

______

Devojčicu staru 3 godine majka dovodi na dijagnostički pregled i terapijske tretmane zbog sumnje na dijagnozu autizma, kako joj je saopšteno. Dijagnostički pregled je bilo teško sprovesti zbog uznemirenosti i ponašanja koje je uobičajno za autizam. Dijagnostičkim pregledom utvrđena je intolerancija na gluten i kandidijaza. Nakon sprovedene savetovane dijete i više terapijskih tertmana ( deset ), uz saradnju logopeda, devojčicino ponašanje se menja. Sarađuje tokom terapije, a svakim dolaskom izgovara sve više reči i sklapa proste rečenice. Radovali smo se svakom njenom novom dolasku. Problem glutena i kandide smo rešili, a ona je nastavila da ide kod logopeda.

_____________

Pacijent star 69 godina dolazi zbog problema sa urinarnom infekcijom. Poslednje laboratorijske analize, rađene po nalogu njegovog lekara, pokazuju prisustvo "malo" bakterija uz rezistenciju na većinu dostupnih antibiotika. Odreagovao je alergijski na lek Ciprocinal koji mu je bio prepisan. Kako i dalje ima tegobe neprijatnosti u smislu napetosti u predelu bešike i neprijatnog mirisa mokraće, obraća se našoj ordinaciji za dalji terapijski tretman i rešenje svojih problema. Nakon dijagnostičkog pregleda nađeno je pored prisustva određnih bakterija u organizmu i opterećenje elektrosmogom uz pojedinačna hemijska opterećenja (formaldehidom ). Posle terapijskih tretmana oslobađanja organizma štetnih uticaja i bakterijske infekcije ( uz primenu biljnih čajeva), pacijent se oporavio. Bez tegoba je već godinu dana.

 

___________

Pacijent star 48 godina iz Bijeljine dolazi zbog pojave povremenih promena na koži tela, posebno trupa i ekstremiteta u vidu malih crvenih ''bubuljica'' sa centralnom beličastom promenom. Laboratorijski mu je potvrđena stafilokokna infekcija kada su promene bile više izražene. Koristeći antibiotske kreme, po savetu svoga lekara, a ponekad i antibiotsku tearpiju lekovima, promene bi nestale. Nakon kratkog perioda opet bi se javile. Dijagnostičkim pregedom ustanovljena mu je intolerancija na jaja i verifikovana bakterijska infekcija. Uz higijensko-dijeteski režim i terapijske tretmane sprovede u ordinaciji, jednom nedeljno, nakon dava meseca, sve tegobe su nestale. Promene na koži se više nisu javile.

 

__________

Devojčicu staru godinu dana dovode na pregled roditelji. Ima promene na koži lica i na prevojima koje su lečene kortikosteroidnim preparatima. Kada koristi kremu, promene se izgube da bi se nakon prestanka upotrebe ponovo vratile. Nisu više želeli da koriste ''opasne'' kreme, jer ne rešavaju problem.

Dijagnostičkim pregledom ustanovljano je da ima intoleranciju na pšenicu. Dat im je savet o higijensko-dijetetskom režimu. Nakon samo tri tretmana sve promene su nestale, a nakon mesec dana devojčica se vratila na uobičajnu ishranu. Sada je naš pacijent. Zdrava je, ali kada se pojavi virusna infekcija, poseti nas i problem se reši uglavnom jednom terapijom. I njen pedijatar je bio zadovoljan postignutim rezultatom bez upotrebe konvencionalnih lekova. Devojčica sada ima tri godine zdravo je i pravilno negovano dete.

 

____________

Pacijentkinja stara 51.godinu, prevodilac iz Beograda, nakon godinu dana traganja za terapijom svoje ''slabe'' bešike dolazi u našu ordinaciju. Dijagnostičkim pregledom potvrđeno je prisustvo bakterija i kandide u organizmu i druge bolesti bešike. Nakon desetak tretmana sve tegobe su se izgubile. Pacijentkinja sada dolazi povremeno ( svaka tri meseca) na kontrolne preglede jer često, zbog prirode posla, putuje i ne želi da joj se tegobe ponovo vrate.

 

_________________

Pacijentkinja stara 51.godinu iz Beograda, dolazi po preporuci prijateljice. Saznala je da ima karcinom tela materice i predložena joj je tarpija zračenjem i citostaticima. Dolazi na dijagnostički pregled i savet. Nakon pregleda savetovana joj je biorezonantna terapije kao priprema za terapije koje će uslediti, što je podrazumevalo stabilizaciju organizma, opštu detoksikaciju, jačanje imuniteta i otklanjanje postojećih opterećenja. Dogovorene su terapije jednom nedeljno nakon započinjanja terapija na Onkološkom institutu. Pacijentkinja je redovno dolazila i terapijskim procedurama ''skidana'' su opterećenja zračenjem i lekovima koje je dobijala. Pacijentkinja je dobro podnela sve terapijske procedure koje su sprovedene u bolnici Nije imala tegobe koje su imala druge pacijentkinje lečene istom terapijom. Kontrolni laborotorijski i drugi pregledi su utvrdili da je pacijentkinja dobro podnela terapiju bez neželjenih efekata. I dalje dolazi na terapijske tretmane i dobro se oseća.

 

_______________

Studentkinja treće godine fakulteta, stara 23 godine iz Niša, dolazi na pregled radi nelagodnosti koje ima u trbuhu. Pojačani gasovi, osećaj nadutosti, retke stolice i svrab u predelu čmara ometaju joj učenje i stvaraju nervozu. Dijagnostičkim pregledom je utvrđeno da ima kandidu i prisustvo gljivičnih toksina. Dat je savet o higijensko-dijetetskom režimu, tj. dijeta za lečenje kandide. Nakon mesec dana, redovnim dolaskom na terapije, rešen joj je problem varenja i ostalih tegoba zbog kojih je došla.

 

____________

Muškarac star 45 godina iz Beograda, direktor jedne velike firme, dolazi na pregled zbog stresa na poslu po preporuci koleginice kojoj smo pomogli da se oporavi nakon stresa koji je imala u porodici ( umro joj je otac). Dijagnostički pregled je pored napetosti i nervoze ukazao na postojanje velikog stresa po takozvanim Bahovim esencijama ( lečenje stresa po dr Edvardu Bahu). Nakon samo jedne terapije pacijent je bio smireniji i odlučio je da nastavi sa terapijama, uz savet o pravilnoj ishrani i zdravom načinu života. Zahvaljujući našoj antistres terapiji nastavio je da uspešno obavlja svoj posao, noseći se sa svim problemima koje on donosi.

 

______________

Učenik star 16 godina dolazi na dijagnostički pregled sa majkom zbog alergije na polene za koje zna od ranije. Tokom proleća i jeseni mora da koristi lekove kako bi obavljao svoje svakodnevne aktivnosti. Dijagnostički pregled je utvrdio alergiju na polene i nakon nekoliko terapija tokom zime završen je deo terapijskog protokola. Posle mesec dana dolazi na kontrolni pregled, nalaz ne pokazuje alergiju na polene. Pacijent nije više imao tegobe ni tokom jeseni kada je urađena kontrolna dijagnostika.

 

____________

Devojka stara 20 godina dolazi na pregled zbog astme koju ima poslednjih godinu dana. Koristi terapiju koju joj je lekar prepisao uz pumpicu po potrebi. Najviše joj smeta što se bavi baletom i to ometa njeno vežbanje i ljubav prema profesiji koju je izabrala. Dijagnostičkim pregledom ustanovljena je alergija na kućnu prašinu i buđ, te joj je savetovana biorezonantna terapija uz obaveznu terapiju stresa koji se produbljivao nezadovoljstvom i sekiracijom zbog vežbanja. Savetovana joj je određena ishrana ( na osnovu testa intolerancije) i rađena joj je biorezonantna terapija: lečenje alergije na kućnu prašinu i grinje, poboljašanje kapaciteta pluća uz olakšanje disanja i antistres terapiju po Bahu. Redovno dolazi na kontrolne preglede jedanput u šest meseci, ne koristi više lekove jer joj je i njen lekar potvrdio da je sada dobro i da joj oni više nisu potrebni.

 

____________

Pacijentkinja stara 60 godina iz Beograda dolazi na pregled zbog bolova u vratnom delu kičme. Posao koji radi je vezan celodnevni rad na kompjuteru. Fizijatar joj je prepisao lekove za bolove i savetovao određene vežbe. Dijagnostičkim pregledom utvrđena joj je energetska blokada cele kičme i promene na vratnim pršljenovima. Savetovana joj je biorezonantna terapija uz vežbe koje joj je lekar preporučio. Nakon pet tretmana bolovi su se smanjili. Nestalo je i napetosti i nervoze koju je imala. Nastavila je da dolazi na terapije. Sada je bez bolova i dolazi na kontrolne preglede po potrebi.

 

 

Dr Slavica Bošković će gostovati u Podgorici od 18. - 21. septembra.

 Za informacije i zakazivanje termina pregleda, pozovite: 067 535 705

M.P.

 

Share

 

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 40 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN