MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!

Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!

 

Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode zdravu bebu.

 

Međutim, mnogi budući roditelji imaju prednost kada je u pitanju pol njihove bebe. Neki žele da svojoj djeci daju braću i sestre određenog pola ili ostvare ciljeve porodičnog balansiranja. Drugi se plaše prenošenja naslednih hromozomskih stanja. Bez obzira na njihovo rezonovanje, roditelji koji imaju rodnu preferenciju za svoje nerođeno dijete zaslužuju tačne, etičke informacije o odabiru pola putem asistirane reproduktivne terapije.


Fondacija Budi mama nudi pomoć oko realizovanja programa odabira pola kako biste mogli da donesete informisanu odluku kada planirate trudnoću.

 

 

Šta je metoda selekcije sperme?

 

Ako ste zainteresovani da odaberete pol svoje bebe, možda ste čuli do sada da možete uraditi PGD/S ispitivanja embriona.


Tehnologija selekcije sperme je nešto sasvim drugačija, manje invanzivna, jednostavnija i dizajnirana da pomogne roditeljima da odaberu pol svoje buduće bebe.

 

 

Rečeno je da tehnologija funkcioniše tako što se sperma sortira za određeni genetski materijal pomoću centrifuge. Nakon što se sperma sortira, koristi se za stvaranje embriona određenog pola. Kliničari kasnije implantiraju ove embrione u matericu majke tokom intrauterine inseminacije (IUI) ili vantjelesne oplodnje (IVF) kako bi stvorili bebu željenog pola.

 

Fondacija se zalaže za poboljšanu plodnost i priraštaj rađanja djece u Crnoj Gori a samim tim i smanjenje selektivnih abortusa. 

 

☎️ Pozovite nas za više informacija
+382(0) 68/045-456


Kontakt info:


Adresa: Ul. Studentska, lamela 3/40 Podgorica, 81000
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
© Copyright www.imampravodabudemmama.com

 

Magistarka Žana Mihaljević
+382 68 045 456


Fondacija I ja imam pravo da budem mama

www.imampravodabudemmama.com

 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 33 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN