MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Egipatski horoskop - Koje božanstvo vas štiti?

 

Egipatski horoskop je podijeljen je u dvanaest znakova, i svaki od njih štiti jedno božanstvo. Na osnovu sledeće tabele možete otkriti koje božanstvo štiti vas i šta vam savjetuje kada je u pitanju ljubavni život.

 


1.Ako ste rođeni između 01. januara i 02. februara štiti vas Bog proroka – AMON;

 

2. Ako ste rođeni između 03. februara i 04. marta štiti vas Bog svete rijeke Nil – SEBEK;

 

3. Ako ste rođeni između 05. marta i 09. aprila štiti vas Bog plodnosti i vegetacije – OZIRIS;

 

4. Ako ste rođeni između 10. aprila i 02. maja štiti vas Bog istine – PTAH (čita se Pta);

 

5. Ako ste rođeni između 03. maja i 16. juna štiti vas Bog života – AMON;

 

6. Ako ste rođeni između 17. juna i 21. jula štiti vas Boginja ljubavi –NEFTIS;

7. Ako ste rođeni između 22. jula i i 18. avgusta štiti vas Bog munje i oluje – SET;

8. Ako ste rođeni između 19. avgusta i 21. septembra štiti vas Bog zaštitinik – ANUBIS;

9. Ako ste riđeni između 22. septembra i 15. oktobra štiti vas Bog Sunca – RA;

10. Ako ste rođeni između 16. oktobra i 09. novembra štiti vas Boginja čuda – IZIDA;

11. Ako ste rođeni između 10. novembra i 03. decembra štiti vas Bog svjetlosti, mudrosti i magije – THOT
(čita se Tot);

12. Ako ste rođeni između 04. decembra i 31. decembra štiti vas Boginja muzike i umjetnosti – HATOR.

 

AMON
01. januar – 02. februar


U ljubavnom životu vas štiti Amon – Bog proroka. Svojim štićenicima daje talenat da se istinski zaljube na prvi pogled i to u pravu osobu. To se obično dogodi na nekom javno mjestu. Uporni ste, ali i nenametljivi. Svoju volju sprovodite tiho i polako. Na prvi pogled izgledate hladni, ali u suštini gajite duboka osjećanja do kojih treba pronaći put. Ponekad, čak i izgledate nezinteresovano, što je samo maska za snažnu emotivnost. Vi ste privržena i odana osoba koja u ljubavi umije da ide na sve ili ništa. Naravno, za uzvrat, takođe tražite mnogo.

Ne tolerišete nevjernost. U lošim ljubavnim odnosima, umijete na vrijeme da reagujete i prekinete veze koji nemaju budućnost. Posesivnost može biti česta crta razdora u vašim vezama.
Vaša boja je zlatna, a oružje kojim zavodite – intelekt i poslovni uspjeh.

 

SEBEK
03. februar – 04. mart


Veoma cijenite ljepotu i umetnost. Ponekad vas spoljašnja ljepota i sjaj mogu sasvim zaslijepiti. Ipak, vi spadate među najnaprednije osobe kada je riječ o emocijama i seksualnosti. Originalni ste i neponovljivi.
U emotivnim vezama imate potrebu za za intelektualnom razmjenom i prijateljstvom. Osim toga ste i radoznali i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu.
Naročito u mladosti, skloni ste eksperimentisanju.

U svojoj potrazi za srodnom dušom spremni ste sve da probate. Radoznali ste i spremni da proširite svoje vidike. Brzog ste uma, dobrog zapažanja i imate širok krug prijatelja. Veoma ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite laži i mutne situacije.

Sebek je Bog – krokodil, čuva svetu rijeku Nil i blago drevnog Egipta. Za vas je sačuvao umjetnost da sa voljenom osobom ostvarite harmoniju i sklad. Kad naiđete na pravu osobu, onda se vezujete za čitav život. Tada ne postoji privrženija osoba od vas.

Vaša boja je plava, a oružje kojim zavodite - originalnost.


OZIRIS
05. mart – 09. april


Vrlo ste romantični i senzualni. Izuzetno ste skloni idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog života uopšte, pa se može dogoditi da budete i razočarani. U mladosti ćete sigurno izliti »rijeke« suza zbog izražene emotivnosti. Prvo što morate da naučite je da razdvajate stvarnost od želja i maštanja.

Puni ste razumijevanja za druge i možete biti izrazito produhovljeni. Neophodni su vam ljubav i nježnost, jer se bez njih osjećate izgubljenim. Često imate izraženu intuiciju i veoma volite prirodu, poeziju i životinje. U prirodi se osjećate na svom terenu i kao kod kuće. Ne volite zatvorene prostore i atmosferu zagušljivih gradova.
Potrebno vam je mnogo vremena da se zaista zaljubite. Ali zato kada se ljubav rodi vrijeme radi za vas. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana. Izuzetno ste osjećajni, odani i strastveni.

Štiti vas Oziris – Bog plodnosti i savjetuje da za sreću u ljubavi oblačite garderobu indigo boje. U zavođenju koristite svoje najjače oružje –senzualne oči.

 

PTA
10. april – 02. maj


U ljubavi ste impulsivni i puni zahtjeva. Iskreni ste, otvoreni, lojalni, pa čak i naivni. Pta je Bog Istine i vi ne pristajete na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obično nemate mnogo strpljenja i zbog svojih zahtjeva i impulsivnog reagovanja lako raskidate. Ponekad umijete da budete prgavi i neugodno iskreni. Mislite da je najbolje sasuti istinu u oči bez obzira na posledice.


U mlađim godinama ljudi po zaštitom Boga Pta umiju da promijene mnogo partnera u potrazi za »pravom« osobom. Uostalom, vrlo često se i zaljubljujete. Umijete da se zaletite i rijetko razmišljate o posledicama svojih postupaka. Vaša strast je direktna i sve želite »sad i odmah«.
U izboru bračnog partnara ipak umijete da donesete i neke sasvim praktične odluke. Obično birate osobu koja čvrsto stoji na zemlji i na koju se možete potpunoosloniti. Želite da bude stalno u vašoj blizini i da cijeni ono što i vi – prije svega iskrenost i pouzdanost.

Vaše najjače oružje je osmjeh, a boja crvena.


HORUS
03. maj – 16. Jun


U ljubavnom pogledu ste ponekad slični leptirima. Privlače vas avanture i nova poznanstva. Skloni ste da žrtvujete i svoju sigurnost u ime nečeg novog, čak i kada time pravite neku glupost. Rado se upuštate u avanture na putovanjima, ili sa nepoznatim osobama. Uradićete sve da zadovoljite svoju radoznalost.

Posjedujete strastvenu prirodu i oči koje su uvijek "žive", pokretljive i obično svijetle boje. Život i ljubav za vas su stalno traganje i nalaženje partnera, i u jednom trenutku svaki od njih je »onaj pravi«.

Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snažna i stabilna osoba. Neko ko može da ukroti ovaj nemirni duh, a ipak da vam pruži uzbuđenja koja volite. U svakom slučaju vas niko ne smije ograničavati. Posesivne osobe vas guše i ne razumijete se. Na sreću, vi obično odmah osjetite takve osobe i klanjate ih se.

U ljubavnom zavođenju koristite sve sposobnosti, a najviše svoj bogati duh. Boja ćilibara vašem izgledu donosi notu nježnosti.


NEFTIS
17. juni – 21. jul


Predivna Neftis vlada ovim, možda najromantičnijom znakom. Njena djeca su nevjerovatno odana svojim ljubavnicima, postajući sa onima koje vole jedno tijelo i jedna duša. Senzualni ste, strastveni i vrlo emotivni.
U potrazi za pravom osobom ponekad se dogodi da »izgubite kompas« i počnete da lutate od jedne osobe do druge. Vama su ljubav i nježnost potrebniji nego bilo kom drugom znaku, ali za uzvrat isto dajete.
Ponekad ste pretjerano skloni sanjarenju, ali ako vam se pruži prilika, svoje snove umijete da prenesete i u javu. Veoma ste kreativni i potrebno vam je više načina da biste se izrazili. Najčešće je to kroz neki oblik umjetnosti.
Zbog preosetljivosti i ranjivosti morate biti veoma pažljivi pri izboru partnera sa kojim ćete provesti cijeli život. Morate pronaći nekog ko je podjedanko pažljiv i odan kao vi, jer možete biti i iskorišćeni.

U zavođenju se oslonite na svoj izgled, i istaknite ga uz pomoć bijele garderobe i svih pastelnih boja.


SET
22. jul – 18. avgust


Imate vrlo živ temperament, a vaša osjećanja su uzvišena i dostojanstvena. Set je Bog munje i oluje, i vašim osjećanjima daje notu žestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera očekujete maksimalno angažovanje.

Stalno sanjate o strasti i romantičnim doživljajima. Vaši kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sjedite i maštate, nego da se prepusite nekom ko će vas samo polovično zadovoljiti.

Potrebna vam je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta koja će umjeti da izađe na kraj sa vašim žestokim osjećanjima. Ipak, vi niste posesivni i umijete vrlo emancipovano da se postavite. Volite da se ponosite partnerom i da vas on sa svoje strane obasipa pažnjom i poklonima. Kada zaista volite onda se potpuno posvećujete partneru i angažovano radite na vašoj vezi. Nesigurnije osobe lako možete uplašiti vašim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svijetu i prema vezi.

Osvajate svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem. Vaše boje su boje sunčeve svjetlosti: narandžasta i zlatna.


ANUBIS
19. avgust – 21. septembar


Anubis je Bog Zaštitnik i vama je gotovo osiguran srećan i miran ljubavni život. Vrlo ste odgovorni, inteligentni i pošteni. Emotivni ste i romantični, ali vam ponekad nedostaje inicijative. Morate uložiti malo više energije i entuzijazma kada tražite partnera svog života. U stanju ste dugo nekoga da volite bez pokušaja da mu se približite.

Ljubazni ste i diskretni, i nije vam uvek lako da se nametnete bez obzira na vaše neosporne vrijednosti.

Naročito u mladosti skloni ste da previše očekujete, i u jednom trenutku se morate »spustiti na zemlju« i odlučiti za jednu osobu, koja, ipak, ima i poneku manu.

Tražite osobu koja će umjeti da otkrije vaše kvalitete. Želite postepeno ljubavno zavođenje, i u vezi očekujete prije svega sigurnost.

Prava osoba za vas je ona koja ima i neku tajnu u sebi i koja će vam dozvoliti da je stalno iznova otkrivate i svakodnevno se sve više zaljubljujete.
Vaše veze su uvek vremenom sve jače.

Vaša boja je teget, a oružje – inteligencija i duh.

 

RA
22. septembar – 15. oktobar


Vaše emocije su delikatne, odmjerene, pune pažnje i ljubaznosti. Rijetko kad vam se dešava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene.

Volite romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da biste se osjećali sasvim ispunjeni. Sigurno je da nećete imati problema da nađete osobu svog života, jer ste vi osoba koja je idealna za život u dvoje.
Vrlo ste osjetljivi na komplimente, rado ih primate i dugo ih pamtite. Romantična atmosfera na početku veze je neophodna. Ne možete da zamislite osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Kasnije umijete potpuno da se predate, mada nikada ne gubite prisebnost.
Uvijek ste okruženi osobama suprotnog pola, pa možete sebi da dozvolite i da budete izbirljivi. Ipak, tu za vas i leži glavna opasnost. Ponekad niste sigurni da ste napravili pravi izbor, i skloni ste pretjeranom kolebanju.
Ne osvrćite se previše u prošlost, zahvaljujući nepresušnom šarmu vaša budućnost je svijetla.
Vaša boja je zelena.


IZIDA
16. oktobar – 09. novembar


Biginja Izida je boginja čuda a osobe koje su rođene pod njenom zaštitom kao da imaju magičnu moć. Vaš osmjeh je u stanju da opčini svakog, a posebno onog koga ste odlučili da osvojite.

U ljubavi dajete sve od sebe i ni malo se ne ustežete da preuzmete inicijativu u svoje ruke. Želite da usrećite svog partnera, i ponekad se dogodi da nemate mjere.

Vrlo ste strastveni i prije svega otvoreni, a takvo ponašanje očekujete i od partnera.
Za vas nema »zabranjenog voća«, i vašim osjećanjima se teško oduprijeti. Upornost je jedna od vaših najupečatljivijih osobina. Kada ste se za nekog odlučili, on je gotovo sigurno vaš. Vi vodite igu i birate, mada dozvoljavate da budete i izabrani.
Vaša boja je tamno crvena.


TOT
10. novembar – 03. decembar


Vi ponekad imate teškoća u iskazivanju svojih osjećanja. Sa jedne strane imate potrebu za nekim ko je uvijek tu kada se osetite tužnim ili neraspoloženim, a sa druge strane imate stalnu potrebu za bjekstvom – volite avanture i nova poznanstva. Najviše bi vam prijala osoba koja je uvijek na jednom mjestu i kojoj vi uvijek možete da dođete kada osjetite potrebu za spokojem i ljubavlju.
Vaši potencijali na polju ljubavi najviše zavise od vašeg raspoloženja. Možete biti lijeni, ali i velikodušni. Zbog svoje ćudljivosti i česte promjene raspoloženja, često predstavljate misteriju za druge ljude.
Za vas je ljubav sinonim života i zbog toga vam je svaka veza veličanstvena. Rado preuzimate inicijativu. Lako se prepuštate iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim doživljajima, i na otvoreno pokazivanje osjećanja uzvraćate istom mjerom. Najviše vam prijaju duge veze u kojima postajete prije svega prijatelj sa partnerom.

Vaša boja je ljubičasta, a oružje duhovitost.

 

HATOR
04. – 31. decembar


Vi ste zaljubljeni u ljubav. Kada se u nekog zaljubite, teško prekidate vezu.
Potreban vam je partner koji će vas razumjeti ali i koji će umijeti da podstakne sva ona osjećanja koja se kovitlaju u vašim dubinama. Hator je Boginja umjetnosti i muzike i vaša osjećanja su rafinirana i nježna. Želite ljubav ali se istovremeno i plašite. Zbog toga ponekad izgledate kao hladna i neosvojiva osoba.
Imate veliki seksualni potencijal, što se iz vašeg ponašanja ne može lako zaključiti. Konzervativni stavovi i stidljivost koju pokazujete zaista ne može navesti na pomisao o vašoj stvarnoj prirodi.

U braku ste lojalni i trudite se da zajednički život učinite što sigurnijim i bezbjednijim.
Vaša boja je tamno zelena, a oružje kojim zavodite nije uočljivo na prvi pogled. U tome i jeste vaša tajna. Treba vas postepeno otkrivati.

A.L.

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN