- Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra
- Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra
- Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra
- Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici
- Čudesna moć bio-eterične metode i terapije
- Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći
NOVI članci
Čamci od tikvica
Kategorija: Kuhinja
Tikvica punjena mesom, posuta sirom i zapečena...
Tikvica koja je istovremeno i jelo i tanjir...
Čamci od tikvica će vas lako prevesti na gurmansku obalu slasti...
Proja iznenađenja
Kategorija: Kuhinja
Projice u obliku maffina, prošarane zelenim spanaćem... Praznik za oči. A onda kad ih zagrizete dočeka vas i topli pikantni ajvar kojem se baš i niste nadali...
Coleslow salata
Kategorija: Kuhinja
Bila je jelo siromašne Irske, spremala sa kad više ništa nema u polju osim par listova kupusa, šargarepe i malo mliječnog krema onoga šta su prosti seljaci jedino imali... kasnije je Coleslow salata svojim blagim jednostavnim ukusom osvojila svijet...
Maestro pileća salata
Kategorija: Kuhinja
Lagana, osvježavajuća, uz neki interesantan hljeb i bijelo vino idealna za ljetnje dane... i što je najvažnije časkom se napravi...
Mala glavica zelene salate (oko 300g – 42 kcal)
2 paradajza (oko 300g – 42 kcal)
Špagete sa pečurkama
Kategorija: Kuhinja
Potrebno:
- 500 grama špageta
- 300 grama šampinjona
- 1 veza peršuna
Šmarne
Kategorija: Kuhinja
Pravi naziv je kaiserschmarrn što u slobodnom prevodu znači "Carske mrvice". U našoj kući to su uvijek bile samo kratko Šmarne...
Paelja sa piletinom
Kategorija: Kuhinja
Priprema:
Prokuvati paradajz, oljuštiti ga i iseći. Oprati i isjeckati svo povrće. Grašak prokuvati u slanoj vodi. Piletinu isjeći, pržiti na malo ulja i izvaditi iz tiganja.
Još članaka...
Ko je online
Ko je na mreži: 37 gostiju i nema prijavljenih članova