MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Karakteristike žene u znaku Bika

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredvidjena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? - prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opustajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne?... obzirom na to šta sve ima da ponudi zauzvrat. Deca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?


Imajte na umu: kada ste s njom ne smete ni slučajno pogledati, niti komentarisati drugu devojku

Najbolje se slaže sa: Rakom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama
Najčešće profesije: dizajner nakita, vlasnik butika, garden centra, restorana, kozmetičkog salona, radnje za kućne potrepštine, pevačica.
Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi: vrtoglavice, poremećaj u radu tiroidne žlezde, nervni sistem,endokrini sistem, cikrulacija, bubrezi.
Najbolji dan: petak
Broj: 2
Boja: ružičasta, svetlo plava, smaragdno zelena
Drago kamenje: smaragd, malahit
Omiljeni odevni predmet: spavaćica i donji veš od čipke, svileni kimono, šešir, haljine sa cvetnim dezenima, duboki dekolte.
Modni kreator rodjen u znaku Bika: Valentino.

Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne ženstvenosti kojom zrače. Venera ih je obdarila veštinom zavodjenja. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge... Senzualna je i magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha... Uvek izgleda zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja u vidu skupih poklona, čime pomalo kvari opsti utisak!


Ovo je žena koja voli tradiciju, kuću, prirodu i – dobru kuhinju. Obično je odlična kuvarica. U ovoj darežljivoj prirodi ženstvene obline su čest slučaj (osim ako Venera ili ascendent nisu u Ovnu ili Blizancima). Iz gore navedenih razloga žena Bik dugo razmišlja pre nego što kupi neki odevni predmet, jer: kako će se to odraziti na kućni budžet? A kako na njen "imidž"? Voli istovremeno praktične a rafinisane i lepe stvari. Dobro joj stoje tanji materijali, drapirani ili koji lepo padaju, tako da se njene manje ili više izražene obline ne ocrtavaju s preteranom jasnoćom. Bik voli i lepo joj stoji "etno" stil koji se slaže uz njenu obično gustu i sjajnu, često dugu kosu. Deo tela koji Bik simbolizuje jeste vrat – Bikovi imaju lep vrat (i glas) i ne podnose šalove, ešarpe, ogrlice, odnosno kad ih nose, nose ih spuštene tako da vrat ostaje slobodan.

 

 

Poseduje sve ženske atribute Venere: nežnost, istančanu čulnost, lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Od partnera očekuje prvi korak kada je reč o upoznavanju i izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu reč.
Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijalna kao i emotivna. Ona ima "ono nešto" što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karakteru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti - Neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. I kada je sama ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona mora da se oseća kao žena inače se ne oseća zdravom. Mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna. Traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.

Žena BIK se često plaši odvajanja od situacija ili stvari koje su joj postale svakodnevne i poznate, čak i kada prestane da ih smatra interesantnim i aktuelnim. Ona ne mora biti opsednuta novcem, ali će uvek težiti ka bogatstvu i komforu. Ljubavne veze su za nju kao biznis: ona neće traćiti vreme s partnerom koji ne razume značenje odgovornosti i čvrste vernosti.

Prilično je teško imponovati ovoj dami, ali ako partner uspe to da uradi sa skupim poklonima i bogatstvom, onda u to ljubavno zbližavanje treba ubaciti i malo romantike: večera uz graciozni ambijent će uvek doneti veliki plus, mada će joj i lepo aranžiran piknik nacrtati osmeh na lice. Ona poseduje duboka osećanja, ali intimnosti prilazi polako i oprezno.


Gospođa Bik ne spada u osobe teškog karaktera i veoma je optimistički nastrojena. Ipak, poseduje iskru karizme i zna da bude veoma tvrdoglava... Svaki gost koji ulazi u njen dom, osetiće toplotu dobrodišlice i domaću atmosferu. Ova žena oprezno bira svoje ljubavnike jer želi biti sigurna u dobro vaspitanje čoveka kojeg bude izabrala za zajednički život. Njoj je potrebna solidna baza za ljubavnu aferu, zato retko koristi "žensko oružje" da bi kod muskarca probudila interesovanje.
Pažnju suprotnog pola pokušava da privuče na druge načine. Život je prekratak da bi se trošio zamajavanjem i ona zato ljubavnu igru igra otvorenim kartama, otkrivajući partneru sve svoje namere. Njen partner se mora dokazati kao pravi muškarac i ona neće imati ništa protiv toga da on bude gazda domaćinstva. Ili će ga barem pustiti da veruje u to da je gazda...
U svakom slučaju, ona ponekad partnerove namere uzima previše ozbiljno, pa se ljubavna veza zna završiti katastrofalno. Iako zna da voli svim svojim bićem, žena Bik to retko pokazuje. U skladu s njenom atraktivnošću žena Bik je kod suprotnog pola prilično poželjna i često ima puno obožavatelja.
Ona obično ne kuje planove za udaju pre nego što upozna osobu sa svim poželjnim kvalitetima - nekog ko će se prema njoj ponašati onako kako ona to želi i ko će joj pružiti luksuz koji ona zaslužuje. Veoma je verna i privržena, tako da kada jednom kaže "DA", spremna je da sa tim partnerom provede ostatak svog života.
Uložiće puno truda da bude perfektna supruga, iako je sklona da bude slabo organizovana i manje pedantna. Maska njene staloženosti može obmanuti ceo svet, ali njen partner će je smatrati osećajnom, pokornom i veoma uzbudljivom osobom...

 

Supruga u znaku Bika


Supruga Bik je jedna od najposvećenijih i najodgovornijih supruga u Zodijaku. Ona nikada neće prva potegnuti pitanje razvoda i radije će stisnutih zuba da preživi neku krizu no što će dopustiti da se svet koji je jednom stvorila sruši. Izuzetno voli porodični život i svoj dom veoma lepo uređuje. Ona je posvećena majka i voljena žena, koja je zadovoljna muževljevom pažnjom. Izgleda blaga, rezervisana i deluju prijateljski ali, ispod te maske, ona može biti i posesivna i ljubomorna, kao i žene Ovnovi, i materijalistički nastrojene. Razlika između žena Ovnova i žena Bikova je u tome što je ljubomora prvih usmerena na polje ljubavi, dok je ljubomora drugih usmerena na plan sticanja materijalnih dobara. Ona se nikada neće zapitati o vašoj vernosti, jer se za nju to nekako samo po sebi razume. Vrlo je afektivna i demonstrativna osoba, potpuno okrenuta svome domu i porodici kojima u svemu služi i u čemu nalazi smisao svog života. Njoj muž služi da bi i na taj način svakog trenutka uživala u životu. Vrlo je zavisna od muža i sebi sama može pomoći samo ako je to neophodno. Posvećenost ovog tipa žene može najbolje biti viđena ako je uz nju jedan uspešan muškarac, tip muža koji je važan i cenjen u svom poslu, pre svega, i koji joj može obezbediti udoban i luksuzan život, bogat i miran dom u kome će moći da pokaže sav svoj društveni šarm. Da li ste takav muškarac? Ona je senzualna, bujna, jedra, plodna i rodna. Ljubav kod nje sazreva polako bez romantike, više je privlači plod nego cvet. Zna iskreno voleti i biti verna, ljubljenje i seksualni odnos imaju za nju presudno značenje; ipak oprašta partneru ako s njim ne doživi potpuno zadovoljstvo; oprašta i nevernost sve dok joj ne bude ugrožena materijalna sigurnost. Seks je nekako pitanje domaćeg života, sa dobrom predigrom doživi kompletno uživanje, ali se ne tu i nikome ako je to uživanje mimoiđe. Osvaja svojom ženstvenošću i spokojnošću, pesmom i virtuoznom ljubavnom igrom, koja goni na pomisao kao da je to negde već učila. Nevernost će učiniti nakon dugih neslaganja i većih razočaranja, što joj se može pročitati na melaholičnom izrazu lica. 

 

Slavne ličnosti rođene u znaku Bika: Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel, Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić.

Astrolog: Jasmina Drašković www.spicum.com +381 63 222-539

Karakteristike žene u znaku Ovna

Karakteristike žene u znaku Bika

Karakteristike žene u znaku Blizanaca

Karakteristike žene u znaku Raka

Karakteristike žene u znaku Lava

Karakteristike žene u znaku Device

Karakteristike žene u znaku Vage

Karakteristike žene u znaku Škorpije

Karakteristike žene u znaku Strijelca

Karakteristike žene u znaku Jarca

Karakteristike žene u znaku Ribe

 

Share

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 39 gostiju i nema prijavljenih članova

Povezane teme

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN