MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

Venera u znacima - značenje

 

Venera je planeta ljubavi, harmonije, umjetnosti. U horoskopu pokazuje kakvi smo u ljubavi, kojoj vrsti odnosa težimo, šta volimo, šta nas raduje i usrećuje. U zavisnosti od toga u kom je znaku u vašem ličnom horoskopu,  mijenja se i njeno značenje i uticaj na vas.

Ukoliko ne znate u kom znaku je Venera u vašem horoskopu, natalnu kartu možete uraditi na sajtu www.astro.com

 

Venera u Ovnu

Ove osobe su impulsivne i lako se uzbuduju.Veoma su strastvene. Odluke donose bez puno razmišljanja, pa se zbog toga kasnije cesto kaju. U samoinicijativnim akcijama obicno doživljavaju neuspeh. Sklone su zaljubljivanju na prvi pogled, ali ih to podjednako brzo prode. Ove osobine ih cesto odvode u nedovoljno osmišljen brak koji se obicno ne završava uspešno. Zahtevne su i znaju da budu sebicne. Vole zabavu i u suštini su romanticne sanjalice.

Sklone su vatrenim i strasnim ljubavima koje kratko traju. Vole promene, cesto flertuju. Vrlo su direktne. Vole  da poziraju. Fizicki izgled ih često najviše privlaci kod suprotnog pola. Kada osecaju da su voljene veoma su blage i tople. Ove osobe ne mogu da budu srećne ako im je uskraćen seks i ljubav.

 

Venera u Biku

Venera je vladar Bika i ovde se odlicno oseca. Osobe sa ovakvim položajem Venere znaju da uživaju u životu. Vole lepe stvari, pocevši od hrane i pića, preko umetnickih predmeta i dragog kamenja pa do dobrog seksa. Udobnost i materijalna sigurnost su im važni. Društveni su i šarmantni, lepih manira, vole raskoš i udobnost i iskazuju umetnicika interesovanja. Privlacni su i toga su svesni.

Dosledni su, postojani, konzervativni i privrženi. Vole da budu u centru pažnje, uspostavljaju puno važnih veza i kontakata. Najcešce su vredni i uporni.

Uspevaju tokom života da steknu materijalno blagostanje u kome znaju da uživaju. Veoma su senzualni i usmereni na erotiku. Dobri su ljubavnici. Nisu skloni da cesto menjaju partnere i vezuju se za jednog partnera. To ne znaci da su preterano verni, ali kada imaju partnera koji im odgovara ne žele da rizikuju da ga izgube zbog kratke veze sa strane. Takode, oni veruju u postojanje prave ljubavi. Od partnera ocekuju odanost.

 

Venera u Blizancima

Otvorene i prirodne osobe. Imaju spontan i jednostavan pristup prema drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte, uctivi su i šarmantni. Veoma su elegantni i graciozni. Vole dosta da pricaju i razmenjuju mišljenje i ideje sa drugima. Pametni su i vispreni, a to cene i kod drugih osoba. Darežljivi su i uvek oko sebe imaju društvo. Vole pisanu rec, književnost, poeziju, pesme i druženja.

Vole da flertuju i njihov ljubavni život je ispunjen površnim vezama i cestim promenama partnera. Nisu u stanju da se snažno i trajno vežu za jednu osobu.

Površnih su emocija i nestalni. Ne vole previše emotivnosti i preveliku intimnost. Znaju da održavaju veze istovremeno sa dva ili cak i više partnera. Žene nisu sramežljive. Vole da se atraktivno oblace. To im pricinjava zadovoljstvo. Zato imaju uspeha kao foto modeli i glumice. Na prvi pogled deluje da ce vam lako prepustiti svoje draži, ali u stvari morate biti veoma vešti na recima. Tada imate vece šanse da ih osvojite.

 

Venera u Raku

Izuzetno saosecajne i sentimentalne osobe. Ljubazne su i odane. Privržene su domu i porodici i u njima nalaze svoje najvece zadovoljstvo. Ne vole da se zameraju drugim ljudima i cesto im je potrebno da imaju nekog pored sebe na koga se mogu osloniti. Pitomog su karaktera i zbog toga mogu trpeti zloupotrebe od drugih. U sebi imaju duboko ukorenjen osecaj ljubavi.

Romanticne su i nežne. Prva ljubav vecno živi u njima. Usled svoje prevelike sentimentalnosti veoma se teško suzdržavaju i zato cesto doživljavaju erotske krize. Odani su i odgovaraju im samo dugotrajne i stabilne veze, znaju da iskazuju posesivnost.. Maštaju o idealnoj ljubavi i lako padnu pod uticaj partnera kome je samo seks ili neka korist na pameti. Ljubavne rane lece u sebi. Smisao njihove ljubavi je ljubav sama po sebi, zatim porodica i dom.

 

Venera u Lavu

Ovo su osobe nemirne prirode, tople, otvorene i iskrene. Inspirativne su i kreativne, imaju sklonost ka umetnosti i umetnicki talenat. Vole lepe predmete svetla i lepo ukrašena mesta kao što su galerije, pozorišta, ali i restorani. Uživaju u društvenoj zabavi, igrama i zadovoljstvima. Lepo se oblace, cesto i ekstravagantno, obožavaju da nose skup nakit i da se krecu u luksuznom okruženju. Imaju srece na lutriji i u kockanju.

Imaju strasna osecanja i izražavaju ih na kitnjast nacin. Ljubav je suštinski deo njihove prirode i teže da se iskažu i potvrde kroz ljubav. Lako pridobijaju i osvajaju okolinu. Kod njih postoji tendencija zaljubljivanja na prvi pogled. Vole da se ljube i lako osete požudu. Ne skrivaju svoje draži, komunikativni su i vole da flertuju. U ljubavnoj vezi se slobodno ponašaju, ali uspevaju da održe vezu i brak. U brak ulaze iz ljubavi i to cesto u mladim godinama. Plodni su i vole decu.

 

Venera u Devici

Ovo su ozbiljne osobe koje teže moralnim vrednostima. Na osecanja uzvracaju osecanjima. Porive srca cesto potiskuju prakticnim razmatranjima i kontrolišu svoje emocije. Orijentisani su na stvaranje porodice i trude se da obezbede što sigurniju materijalnu egzistenciju. Znaju da se ponašaju kriticki i dosta su izbirljivi.

Trude se da obuzdaju svoje erotske želje. Kada su zaljubljeni u potpunosti se posvecuju tom osecanju. Analiziraju sve odnose i spremni su da se koriguju kako bi što bolje uskladili svoje odnose sa partnerom. Partneru polako pristupaju sa mnogo obzira. U seksu i erotici imaju visoke standarde koje nije lako zadovoljiti. Zato im se dešava da ne pronadu životnog partnera ili da se odluce na slobodnu ljubav. Najcešce su skromni i stidljivi ljubavnici jer pomalo osecaju strah od licnog zadovoljstva. Skloni su da ljubav vezuju za posao pa mogu imati erotske veze sa kolegama odnosno koleginicama sa kojima zajedno rade.

 

Venera u Vagi

Venera u Vagi donosi eleganciju i šarm. Osobe su blage naravi, nežne, srdacne i predusretljive prema drugima. U toj svojoj predusretljivosti mogu i da preteraju na svoju štetu. Rafiniranog su ponašanja i imaju izražen smisao za estetiku i osecaj za meru. Nisu dovoljno fleksibilne i kada se razocaraju mogu otici u krajnost. Uživaju u društvenoj angažovanosti i zadovoljstvima. Odlikuje ih dobar ukus i sklonost ka umetnosti.

Po svojoj prirodi su emotivne. Svoje emocije i draži ne skrivaju. Romanticne su i idealizuju ljubav, pa se ponekad ne uspeju prilagoditi realnosti u svojoj vezi. Privlacne su drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte i stupaju u ljubavne odnose. Vole igre, zabavu, ples i tada im je najbolje pristupiti. Erotika i seks obavezno idu uz emocije. U stanju su da ostvare sretan brak jer se trude da ugode svom partneru na sve moguce nacine i imaju uspeha u tome.

 

Venera u Škorpiji

Venera u Škorpionu daje ponosne, strastvene i zavodljive osobe. Osobe pored seksualnog magnetizma poseduju i dozu tajanstvenosti koja ih cini još privlacnijim suprotnom polu. Poseduju naglašenu culnost i seks im je veoma važan u životu. Jakih su emocija i imaju buran unutrašnji intimni život. Vrlo su izražajne i direktne, a odanost drugu im je vrlina. Neumerene su i znaju da rasipaju svoju vitalnu energiju.

Sve u životu im se vrti oko erosa i emocija. Opsednuti su njima i zbog toga mogu imati probleme. Zagriženi su u ljubavi i nemaju sposobnost samokontrole. Veoma su posesivni i ljubomorni, a isto tako i osvetoljubivi. Neuzvracena strast može da ih razjeda i uništava. Znaju da budu podmukli da bi ostvarili svoje namere, a takode znaju i da se povuku u usamljenost. Vešti su da partnera u ljubavi potpuno podrede svojim zadovoljstvima, ali takode znaju da mu pruže takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne bude  da nešto pokuša da promeni u njihovom odnosu.

 

Venera u Strelcu

Venera u Strelcu znaci da je rec o otvorenoj osobi, sklonoj idealistickom pogledu na svet. Ona ima svoj specifican pogled na svet i vrlo je moralna. Vrlo je prijatna u kontaktu sa drugima, voli prirodu, putovanja, a slobodu ceni iznad svega. Temperamentna je i lako se uzbuduje, ali njena strast nije nekontrolisana. Iako ne krije svoje emocije nikad je one nece odvuci da ucini nešto što se kosi sa njenim životnim principima.

Ove osobe znaju iskreno da se predaju ljubavi. U ljubavnu vezu unose ne samo emocije vec i svoj snažan duh. Za njih je ljubav avantura, romanticno putovanje koje im proširuje vidike i obogacuje njihovu spoznaju života. Osnovni preduslov jeste da veza ne naruši njihovo osecanje slobode, jer je u protivnom brzo raskidaju. Impulsivni su i sposobni da svojim izgledom i ponašanjem animiraju partnera. Nemaju nikakvih erotskih kompleksa, ne stide se da pokazuju svoje draži i da slobodno uživaju u seksu. Skloni su nudizmu.

 

Venera u Jarcu

Ovo su ambiciozni ljudi puni želja, ali svoje emocije kontrolišu. Postojani su, ozbiljni i na njih se možete osloniti u svakoj prilici. Iako spolja deluju hladno i proracunato u pitanju su ipak senzualne osobe. Dužnosti i obavezama daju prednost u odnosu na svoje emotivne potrebe. Zbog toga mogu trpeti unutrašnje sukobe.

U ljubavnim vezama svoja osecanja oprezno otkrivaju. Ljubav shvataju veoma ozbiljno, postojanih su osecanja i nemaju sklonost da menjaju partnere.Uzdržani su i nije lako dopreti do njihovog erosa. Potrebno je da dugo vremena provedu u vezi da bi partner naucio kako da ih animira da oslobode svoje seksualne potencijale. Nisu skloni nikakvim seksualnim eksperimentisanjima i najviše im odgovara klasicna varijanta seksualne veze. U kasnijim godinama više uživaju u seksu nego u mladim. Ljubomorni su i posesivni. Skloni sa da ostanu u braku i kad su nezadovoljni jer imaju jak osecaj obaveze.

 

Venera u Vodoliji

Venera u Vodoliji daje osobe otvorenog uma, prijateljski nastrojene sa mnoštvom prijatelja i duštvenih kontakata. Pristupacnost i plemenitost su njihove naglašene osobine. Imaju savremene i nekonvencionalne poglede na svet i život. Nezavisne su i imaju široko polje interesovanja od tehnike, moderne nauke do savremene umetnosti.

Više uživaju u intelektualnim druženjima nego u romanticnim vezama. Privlaci ih slobodna ljubav koja nece ugrožavati njihovu nezavisnost i sputavati njihova interesovanja i društveni život. Strast i emocije ne rukovode njihovim ljubavnim životom, a prema seksu imaju liberalan i neobavezan stav.Vole da eksperimentišu u seksu i tu njihova mašta može doci do izražaja. Nisu ljubomorni ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje. Ljubav i seks ne poistovecuju i mogu istovremeno imati intenzivne seksualne odnose sa jednom, a osecati platonsku ljubav prema drugoj osobi.

 

Venera u Ribama

Ovo su sentimentalne osobe, odane i spremne sve da ucine za osobu do koje im je stalo. Imaju suptilni karakter i rafinisana osecanja. Emocije ih vode kroz život, ali ih prikrivaju jer su stidljivi i nenametljivi. Žive u svom svetu u kome se preplicu san i java. Umetnost doživljavaju duboko i cesto poseduju umetnicke talente.

Žude za ljubavlju i zavise od emotivnog i seksualnog života. Svoje ljubavne partnere idealizuju i tragaju za jedinstvom sa njima. Znaju istinski da vole i spremne su da žrtvuju sopstvene potrebe zarad onoga koga vole. U ljubavnoj vezi igraju podredenu ulogu i prilagodavaju se partneru, ali su ustvari one te koje inspirišu. Iako su veoma vezane za partnera, nemaju cvrstu volju pa znaju da podlegnu šarmu i navaljivanjima druge osobe koja bi da iskoristi povoljnu priliku. Venera u Ribama dosta cesto oznacava osobe koje imaju više od jednog braka ili veliki broj ljubavnih veza.

Share
 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

Povezane teme

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN