MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Access Bars® obuka 28. septembra u Podgorici : Access Bars®  obuka u Podgorici 28. septembra    ACCESS BARS™ Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena otkada ste Jelena Vuletić: Probudi liderku u sebi: "„Ja, liderka" predstavlja prvi koučing program u Crnoj Gori koji je posvećen razvoju liderstva kod žena." , objašnjava Jelena Vuletić, Izvršna direktorka za rizike Hipotekarne banke i osnivač kompanije "Balance to Grupne seanse hipnoze za odvikavanje od pušenja u Podgorici od 14. do 16. septembra: Ovo je problem koji se veoma uspešno rešava hipnozom. Kao i svaka zavisnost i navika, i ova se rešava tamo gde je i nastala, a to je u podsvesnom umu. Besplatno predavanje - Digitalne vještine i benefiti učenja programiranja u školskom uzrastu- : Predavanje na temu "Digitalne vještine i benefiti učenja programiranja u školskom uzrastu" održaće se u M:tel digitalnoj fabrici, 9.septembra u 19 časova, u saradnji sa kompanijom DigitalBee.   Domaćin susreta će biti Jasna Pejović: Kroz život idem sa osmjehom: "Ideja za ovaj kurs je rasla godinama, neka znanja su došla prirodno kroz posao koji sam obavljala, kaže Jasna Pejović, diplomirani Matematičar i Programer, Magistar Menadzmenta Informacionih Tehnologija, student Doktorskih studija Obuka za Reiki u Podgorici u septembru 2019.:     OBUKA za REIKI metodu u Podgorici u septembru Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho majstor i Ucitelj , Munai Ki terapeut, prakticar metode Kvantna harmonizacija.    Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki tretmane. Hipnoza sa Danielom Lukić u Podgorici od 12. do 15. septembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 12. do 15. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 17. do 19. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 17. do 19. septembra 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja

O kvantnoj medicini sa dr Slavicom Bošković

"Tokom testiranja  BICOM aparatom pacijent dobija sve neophodne informacije o postupku kao i opštem zdravstvenom stanju", objašnjava dr med Slavica Bošković, specijalista infektologije, uža specijalizacija virusologija, mikrotalasne i biorezonantne terapije, osnivač ordinacije Biokvant u Beogradu. 

 

Svest ljudi o zdravlju znatno se povećala poslednjih godina. Sve veći broj pacijenata želi aktivno učešće u lečenju, a ne pasivno primanje recepata i lekova. Sve je manje onih koji su jednostavno spremni da popiju pilulu kada im je loše. Mnogi pacijenti se plaše neželjenih efekata hemijskih lekova i hirurških intervencija i počinju da traže korisne alternative. Naravno, moramo biti svesni da konvencionalna medicina u mnogim segmentima nema alternative, kao što su bolesti koje zahtevaju intezivnu negu ili operaciju. Međutim, sve veći broj hroničnih bolesnika se pita o posledicama dugoročne upotrebe lekova i da li možda postoje drugi načini lečenja njihovih tegoba? Možemo li da proizvedemo sopstvene lekove? Prepoznaje li naš organizam sam neprijatelje zdravlja i može li sam da se izbori sa njima? Kakvi su to elektromagnetni talasi koji struje našim organizmom? Kako smo to izgubili moć za samoizlečenjem? Na sva ova pitanja pokušava da odgovori kvantna medicina.


Šta je kvantna medicina?


Kvantna medicina je medicinska grana koja koristi elektromagnetne talase različitih frekvencija kako u dijagnostici, tako i u lečenju bolesti. Zasniva se na saznanju da sve naše ćelije funkcionišu na određenoj frekvenciji. Promenom ovih frekvencija pod uticajem raznih štetenih faktora ( loša ishrana, virusi, bakterije, gljivice, paraziti, stres, teški metali, elektrosmog i ostala patogena zračenja, itd.), dolazi do nastanka bolesti. Upotrebom elektromagnetnih talasa se otkrivaju I koriguju ove promene.

 

Kvantna medicina kao alternativna grana, zvanično je odobrena 2005.god. od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Šta je suština djelovanja kvantne medicine?


Kvantna medicina pruža drugačiji pristup dijagnozi i terapiji od konvencionalne medicine. Kompletan pristup pacijentu je drugačiji, organizam se gleda kao jedna celina, uzimaju se u obzir svi spoljašnji i unutrašnji faktori koji negativno utiču na imuni sistem, zapravo, traži se uzrok oboljenja i radi se na otklanjanju istog, a ne na lečenju simptoma bolesti.

Kvantna medicina reguliše poremećaj frekvence, pokreće imunološki sistem i pokreće sopstvenu unutrašnju laboratoriju za proizvodnju supstanci koje će se izboriti sa bolešću.


Te sopstvene supstance - vlastiti "medikamenti", aktivni su i pomažu u znatno manjoj količini, a višestruko su aktivniji od farmakopreparata i bez neželjenih dejstava. Nema alergijskih reakcija, nema predoziranja. Normalizacijom stresogenih i adaptivnih hormona, koagulacionih potencijala krvi, normalizacijom Ph i mnogih metaboličkih procesa, kao jačanjem organa za izlučivanje, organizam sopstvenim snagama prevazilazi bolest.
To je upravo suština delovanja kvantne medicine i njenih neograničenih mogućnosti u preventivi, ali i lečenju mnogih oboljenja čiji je uzročnik nepoznat.

Pre više od četrdeset godina, fizičari, biolozi i lekari su počeli da snimaju frekvence koje emituju ćelije, a sada je i opšte priznato da sve što postoji, ćelije, mikroorganizmi, biljke i sve supstance emituju vlastiti frekvencijski obrazac. Zahvaljujući ovim naučnim saznanjima i dostignućima, izdvojila se nova grana medicine – kvantna medicina.

Takođe, dokazano je da kompletan informacioni sistem nekog organizma može da se očita iz jedne kapi krvi.
Testiranje i kompletna analiza iz uzorka kapi krvi je procedura koja je proverena i primenjuje se u drugim BICOM ordinacijama širom sveta. Rezultati testiranja preko kapi krvi su isti kao i kada se testirate lično, u ordinaciji", kaže dr Slavica Bošković

 

 


Šta sve obuhvata dijagnostički pregled - kompletno testiranje BICOM aparatom?


Dijagnostički pregled - testiranje BICOM aparatom u našoj ordinaciji obuhvata:


- prisustvo bakterija (47), virusa (30grupa), parazita (9 grupa), gljivica
- opterećenje bakterijskim i gljivičnim toksinima (npr.aflatoksin)
- stanje organa i meridijana
- stanje lokomotornog aparata
- ispitivanje funkcije endokrinih žlezda
- stanje imuniteta
- prisustvo blokada u organizmu
- prisutstvo toksina u telu i jetri
- stanje metabolizma
- opterecenje štetnim zračenjima (gotovo svim postojećim), primljenom anestezijom, hemijom, barbituratima, kortizonom...
- opterećenje primljenim vakcinama
- opterećenje teškim metalima
- intolerancija na hranu, aditive hrane i ostale alergene
- prisustvo stresa po emocijama ( po dr Bahu) i stanje čakri

 

Da li su potrebne neke pripreme za testiranje?

Nisu potrebne nikakve prethodne pripreme. Na rezultat testiranja ne utiče alopatska terapija propisana od nadležnog lekara.

 

Postoji li starosna granica za testiranje? Da li postoje neke kontraindikacije?

Kontraindikacija za ovu dijagnostičku proceduru nema.
Takodje ne postoji ni starosna granica kako za testiranje, tako i za terapiju.

 

Osim pregleda lično u našoj ordinaciji, kompletno testiranje BICOM aparatom se vrši i preko uzorka krvi. Na taj način je omogućeno svima koji žele da provere stanje svog organizma, da pronadju uzrok svojih tegoba da bez dolaska u Beograd, u našu ordinaciju, urade testiranje. Potreban nam je samo uzorak, kap krvi iz prsta da bismo uradili sve analize. 

Testiranje i kompletna analiza iz uzorka kapi krvi je procedura koja je proverena i primenjuje se u drugim BICOM ordinacijama širom sveta. Rezultati testiranja preko kapi krvi su isti kao i kada se testirate lično, u ordinaciji", kaže dr Slavica Bošković

 

 

 

Test intolerancije na hranu 

Bicom aparatom se radi i  test intolerancije na hranu. Testira se preko 150 životnih namirnica. U dogovoru sa lekarom-teraputom, ukoliko je to potrebno, možete se dogovoriti za terapijski tretman.

 

Testiranje iz kapi krvi BICOM aparatom za osobe iz Crne Gore

Rezultati testiranja preko kapi krvi su isti kao i kada se testirate lično, u ordinaciji

Rezulatate testiranja dobijate na e-mail u roku od 7 do 14 dana.  

 

Prikupljanje uzoraka krvi za osobe iz Crne Gore od 12. do 14. maja. Više o tome OVDJE 

 

 

 

BICOM aparat

Bicom je skraćenica za bio-communication, što znači komunikacija sa fizikalno - ultrafinim, a biološki vrlo efikasnim signalima. Aparat je razvijen za medicinske, terapeutske i dijagnostične svrhe, a zasniva se na biorezonantnoj metodi lečenja pomoću oscilacija koje su specifične za čoveka. Polazi se od predpostavke da se u čoveku i oko njega nalazi energetsko polje, čiji je izvor čitav spektar elektromagnetnih oscilacija različitih grupacija ćelija i organa.
Primanje i odašiljanje podataka se vrši preko posebnih elektroda koje su priključene - jedna na ulaz, a druga na izlaz aparata, a povezane sa pacijentom. Izrađene su od posebne legure MS 63, kod koje je istraživanje pokazalo da ima najveću provodljivost za biološke signale. Putem elektroda aparat uzima informacije iz organizma u vidu talasa, te iste razdvaja na rezonantne (dobre) i disonantne (loše). Zdrave talase pojačava i vraća nazad u telo da ojača normalne funkcije, dok nezdrave talase invertuje i vraća u telo i na taj način poništava njihovo dejstvo. Trakasto propustljivi filter omogućava obradu signala u rasponu od 10 Hz do 150 kHz.
Sama idejna osnova je plod dr F. Morela koji je podelio elektromagnetne signale čovečijeg tela na fiziološke – zdrave oscilacije i na patološke – nezdrave. Ustanovljeno je da su fiziološke oscilacije harmonične i visokokvalitetne i praktično identične kod svih ljudi, za razliku od patoloških, koje su nespecifične i različite kod svakog pojedinca.
Bicom uređaj je nastao 1987. godine na Institutu Regumed u Minhenu pod okriljem H. Bruegmana i F. Morela. Izraz "biorezonantna terapija" je uveo sam H. Bruegman. Osim u Nemačkoj, gde ima preko 8000 Bicom uređaja, prisutan je u celoj Evropi, Americi, Kanadi i Australiji


Aparat Bicom je 2006.god. registrovan kao medicinsko sredstvo u Agenciji za lekove i medicinska sredstva RS

 

O dr Slavici Bošković:

Specijalista infektologije, uža specijalizacija virusologija, mikrotalasne i biorezonantne terapije.

Dr Slavica Bošković je stekla dve licence za rad, u zdravstvu i prosveti. Svoje znanje i iskustvo je sticala na Klinici za infektivne bolesti u Beogradu i Institutu za mikrobiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u Medicinskoj školi kao nastavnik stručnih predmeta i kao direktor srednje medicinske škole „Milutin Milanković".

Autor je stručne knjige iz oblasti infektologije, udžbenik za srednje medicinske škole "Infektologija sa negom".

Paralelno sa usavršavanjem u sferi konvencionalne medicine, školuje se i za terapeuta kvantne medicine. Završila je potrebne edukacije sekcije za kvantnu medicinu pri Srpskom lekarskom društvu, odobrene od strane Ministarstva zdravlja, iz oblasti Kvantne medicine, Homeopatije, Akupunkture, Folove dijagnostike i Mikrotalasne rezonantne terapije. Titulu licenciranog Bicom terapeuta stekla je pod okriljem nemačkog instituta REGUMED – Institute fuer Regulative Medizine. Član je Lekarske komore i Srpskog lekarskog društva, sekcije infektologije, kvantne medicine i udruženja Bicom terapeuta iz Minhena.

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je izdalo dr Slavici Bošković dozvolu za rad iz oblasti kvantne medicine.

 

Za informacije pozovite: 067 535 705

 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 76 gostiju i nema prijavljenih članova

Povezane teme

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN