MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Reiki tretmani za Banja Luku od 15. do 21. avgusta:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Bars tretmani u Podgorici od 19. do 23. avgusta: UPOZNAJTE SE SA SJAJNIM ENERGETSKIM TEHNIKAMA ACCESS CONSCIOUSNESS je PRISTUP SVESTI,pristup našem beskonačnom kapacitetu, pristup nama samima I obilju svemogućnosti. To je tehnika koja sadrži veliki broj alata koji nam pomažu Radionica - Promijenite život autohipnozom - u Podgorici 23. avgusta:     Promenite svoj um savremenom hipnozom i samohipnozom! Upoznajte se sa tehnikama hipnoze i autohipnoze, zagospodarite svojim umom, preuzmite kormilo vašeg broda kojim plovite kroz čaroliju zvanu život i uplovite u novi Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 9. do 12. jula u Baru: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 9. do 12. jula u Baru Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme bilo Mjerenje štetnih zračenja u vašem stambenom prostoru - u Podgorici od 9. do 13. jula: Da li se noću često budite, ili ujutru ustajete umorni i osećate se "kao da vas je voz pregazio"? Da li ima te teške snove, glavobolje, slabiju koncentraciju? Ako je tako, Kvantna analiza cijelog organizma od 10. do 12. avgusta u Banja Luc: Provjerite stanje cijelog organizma u Banja Luci od 10. do 12. avgusta Preglede radi dr Vesna Sekulic, iz Beograda     Quantum Resonance Magnetic Analyzer, uređaj je koji otkriva i analizira stanje kompletnog organizma. Ovaj Yoga odmor u Ulcinju od 15. do 20. juna: Yoga + meditacija + pranayama + relaksacija + more + zvučna terapije + joga smijeha + REBT (popularni pravac psihoterapije) + meditativna šetnja = STRES DETOKS   YOGA ODMOR ULCINJ - VELIKA PLAŽA 15-20. Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 2. do 4. juna:  Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 2. do 4. juna.  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za REIKI metodu 12. maja u Subotici:     OBUKA za Medical REIKI metodu 12. maja u Subotici Predavač - edukator: Dr Mirjana Mićović,(Beograd),  pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, master i učitelj Reiki-ja -Gendai Reiki Ho. Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki Retreat za žene na moru od 8. do 14. juna 2018.: Retreat za žene na moru8-14 juni 2018, Ljuta kod Kotora   Kombinacija iz snova – letovanje u prelepom ambijentu kamene vile na samoj obali mora u mirnom mestu Ljuta u srcu Boke

Bahove kapi - Chicory

Bahove kapi pod nazivom Chicory su potrebne posesivnim, ljubomornim, egocentričnim osobama koji vole da manipulišu drugim ljudima.


Ove osobe očekuju da se okolina ponaša onako kako su oni zamislili, a ako se to ne desi, onda kritikuju. 


Za svoju okolinu su uvijek tu, ali su spremni da daju drugima nešto samo ako će za uzvrat dobiti ono što žele.
Očekuju zahvalnost, potvrdu, osjećaj da su drugi zavisni od njih, a ljubav je uvijek vezana za neki uslov.

Chicory osobe ne vole da budu same, žele da su stalno u centru pažnje, da ih drugi služe i smatraju da je to potrebno i da su to zaslužili.


Tipični slučaj su posesivni roditelji koji se svojoj, već odrasloj djeci, petljaju u život, organizuju sve za njih (bez da su ih prije toga pitali da li to žele), stalno ih kritikuju i odnose se prema njima kao da su bebe koje nisu sposobne same da urade bilo šta.

Bez obzira što se osjećaju snažni, nekada se sažaljevaju i daju utisak da su povrijeđeni. U nekim slučajevima se prave bolesni, da bi time privukli pažnju. Kao na primjer majka koja odjednom ima bolove, kada dijete želi da ode od nje.

Vole da pričaju i imaju predrasude, već unaprijed stvoreno mišljenje o drugima, tvrdoglavi su i vole da se svađaju.

Iako Chicory osobe izvana izgledaju kao jake i stabilne osobe, iza ove fasade se krije veliko nezadovoljstvo, praznina, potreba za ljubavi.


Mnogi od njih nisu u djetinstvu dobili dovoljno ljubavi, potvrde ili priznanja od roditelja.
Imaju stalni strah da će izgubiti prijatelje, partnera ili materijalne stvari. Lako se uvrijede i stalno pričaju šta su uradili drugima, a šta su od njih dobili nazad.

Chicory je dobar i za djecu kojima je potrebna stalna pažnja roditelja ili okoline i koja moraju uvijek biti u centru pažnje. Ukoliko dijete odmah počinje da plače ako je ostavljeno samo (pa makar samo na nekoliko sekundi) ili kasnije ako ucjenama, trikovima ili sličnim pokušava da privuče pažnju drugih, vjerovatno su mu potrebne ove kapi.

Nakon uzimanja kapi, ponovo je moguće davanje drugima bez očekivanja uzvratne usluge. Javlja se tolerancija za drugo mišljenje i poglede na život.
Život se ponovo vidi pozitivno i ispunjeno i vraća se samouvjerenost, tako da nije potrebna stalna potvrda drugih o vlastitoj vrijednosti.
Druge osobe se prihvaćaju otvoreno, prijateljski i pazi se na njihova osjećanja.

Osim eliminisanja emotivnih patnji, Bahove kapi nam pomažu da razvijemo svoje mentalne potencijale i sve pozitivne karakteristike svoje ličnosti, dakle one su podrška rastu i razvoju ličnosti. 

Kliničko iskustvo je dokazalo da su ovi preparati potpuno neškodljivi, bez ikakvih sporednih negativnih efekata, pa ih je moguce primijeniti i za tegobe kod beba, trudnica, porodilja, djece, starih i iscrpljenih osoba, kao i kod osoba sa hroničnim bolestima.

Bahovi preparati spadaju u komplementarnu medicinu, što znači da mogu biti primijenjeni uz bilo koje druge preparate alternativne i klasične medicine.

 zdravlje.at

Bahov praktičar,

Tatjana Mitrović

Za konsultacije pozovite na: 067 393 476

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 34 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN