MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Reiki tretmani u Nikšiću 18. i 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Besplatno predavanje - Život bez straha - u Podgorici 11.maja: Besplatno predavanje pod nazivom 'Život bez straha' u Podgorici, u subotu, 11.maja od 19h do 20h. Joga studio 'Tanja', ul. Crnogorskih serdara br 38.     Da li je život bez straha moguć? Reiki tretmani u Trebinju od 16. do 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 5. do 12. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 5. do 12. juna 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 17. do 21. maja u Banja Luci: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 17. do 21. maja u Banja Luci AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24. maja: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24 maja 2019. Zakljucno  23. maja Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i Besplatno predavanje o ENEAGRAMU u Beogradu 19. aprila : Uvodno predavanje o Enegramu je u petak 19. 04. u 19h u  edukativnom centru "Holi", ul,. Knjeginje Ljubice 12 u Beogradu i besplatno je.   Predavanje je o ENEAGRAMU, jedna oblast kod Radionica Brankice Kovačević - Otpusti prošlost i bolne emocije - u Podgorici 12. 5.:   Radionica Brankice Kovačević "Otpusti prošlost i bolne emocije"  u Podgorici 12. 5.   Otpusti svoji potisnutu bol, razreši svoje unutrašnje konflikte i eliminiši tragove koji su se vremenom nakupili  kao posledica nagomilane Savremena borba izmedju dobra i zla: Bujišić Ivona, advokatski pripravnik iz Podgorice javnosti je postala poznata putem sarkastičnih video snimaka na instagramu. Iskoristila je talenat za glumu i poznavanje psihologije savremenog čovjeka da ukaže na probleme Brankica Kovačević: Život je velika igra stvaranja: "Život je jedna velika igra stvaranja kroz ljubav i prisustvo uz punu svesnost i uživanje.", Brankica Kovačević, istraživač, posmatrač života, diplomirani ekonomista, diplomirani psiholog, autor knjiga "Potraga za srećom" i "Potraga

Bahove kapi - Chicory

Bahove kapi pod nazivom Chicory su potrebne posesivnim, ljubomornim, egocentričnim osobama koji vole da manipulišu drugim ljudima.


Ove osobe očekuju da se okolina ponaša onako kako su oni zamislili, a ako se to ne desi, onda kritikuju. 


Za svoju okolinu su uvijek tu, ali su spremni da daju drugima nešto samo ako će za uzvrat dobiti ono što žele.
Očekuju zahvalnost, potvrdu, osjećaj da su drugi zavisni od njih, a ljubav je uvijek vezana za neki uslov.

Chicory osobe ne vole da budu same, žele da su stalno u centru pažnje, da ih drugi služe i smatraju da je to potrebno i da su to zaslužili.


Tipični slučaj su posesivni roditelji koji se svojoj, već odrasloj djeci, petljaju u život, organizuju sve za njih (bez da su ih prije toga pitali da li to žele), stalno ih kritikuju i odnose se prema njima kao da su bebe koje nisu sposobne same da urade bilo šta.

Bez obzira što se osjećaju snažni, nekada se sažaljevaju i daju utisak da su povrijeđeni. U nekim slučajevima se prave bolesni, da bi time privukli pažnju. Kao na primjer majka koja odjednom ima bolove, kada dijete želi da ode od nje.

Vole da pričaju i imaju predrasude, već unaprijed stvoreno mišljenje o drugima, tvrdoglavi su i vole da se svađaju.

Iako Chicory osobe izvana izgledaju kao jake i stabilne osobe, iza ove fasade se krije veliko nezadovoljstvo, praznina, potreba za ljubavi.


Mnogi od njih nisu u djetinstvu dobili dovoljno ljubavi, potvrde ili priznanja od roditelja.
Imaju stalni strah da će izgubiti prijatelje, partnera ili materijalne stvari. Lako se uvrijede i stalno pričaju šta su uradili drugima, a šta su od njih dobili nazad.

Chicory je dobar i za djecu kojima je potrebna stalna pažnja roditelja ili okoline i koja moraju uvijek biti u centru pažnje. Ukoliko dijete odmah počinje da plače ako je ostavljeno samo (pa makar samo na nekoliko sekundi) ili kasnije ako ucjenama, trikovima ili sličnim pokušava da privuče pažnju drugih, vjerovatno su mu potrebne ove kapi.

Nakon uzimanja kapi, ponovo je moguće davanje drugima bez očekivanja uzvratne usluge. Javlja se tolerancija za drugo mišljenje i poglede na život.
Život se ponovo vidi pozitivno i ispunjeno i vraća se samouvjerenost, tako da nije potrebna stalna potvrda drugih o vlastitoj vrijednosti.
Druge osobe se prihvaćaju otvoreno, prijateljski i pazi se na njihova osjećanja.

Osim eliminisanja emotivnih patnji, Bahove kapi nam pomažu da razvijemo svoje mentalne potencijale i sve pozitivne karakteristike svoje ličnosti, dakle one su podrška rastu i razvoju ličnosti. 

Kliničko iskustvo je dokazalo da su ovi preparati potpuno neškodljivi, bez ikakvih sporednih negativnih efekata, pa ih je moguce primijeniti i za tegobe kod beba, trudnica, porodilja, djece, starih i iscrpljenih osoba, kao i kod osoba sa hroničnim bolestima.

Bahovi preparati spadaju u komplementarnu medicinu, što znači da mogu biti primijenjeni uz bilo koje druge preparate alternativne i klasične medicine.

 zdravlje.at

Bahov praktičar,

Tatjana Mitrović

Za konsultacije pozovite na: 067 393 476

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN