MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 15. do 18. decembra: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci od 24. do 27. novembra: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra 2018. u Banja Luci Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje Obuka za MADEROTERAPIJU 22. i 23. decembra u Podgorici : OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 22. i 23. decembra 2018.   Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od Festival - Ljepote Mediterana - u Budvi 22. i 23. oktobra: U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 9 predavanja i Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra:       Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra   Kako izgleda homeopatski pregled?   Homeopatski pregled se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru sa klijentom. Za vreme razgovora homeopata će vam postaviti Reiki tretmani na Zlatiboru 23. i 24. novembra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, PEAT i Aspektika tretmani - Banja Luka: Individualni tretmani za Banja Luku od 20. do 30. januara   Rešavanje konkretnih tema i problema. Radi se fokusirano i usmjereno na jednu temu koja predstavlja problem. Tretman traje od sat do Obuka za EETT life coach-a u Podgorici od 15. septembra: U Podgorici pocinje Napredni program obuke za EETT life coach-a. Prvi modul 15. i 16. septrembra. Obuku vodi Ivana Kuzmanovic. Prijave na 067 535 705   O EETT metodi mozete procitati OVDJE         NAPREDNA GODINA – Reiki tretmani u Nikšiću 13. i 14. oktobra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma,

Bahove kapi - Chicory

Bahove kapi pod nazivom Chicory su potrebne posesivnim, ljubomornim, egocentričnim osobama koji vole da manipulišu drugim ljudima.


Ove osobe očekuju da se okolina ponaša onako kako su oni zamislili, a ako se to ne desi, onda kritikuju. 


Za svoju okolinu su uvijek tu, ali su spremni da daju drugima nešto samo ako će za uzvrat dobiti ono što žele.
Očekuju zahvalnost, potvrdu, osjećaj da su drugi zavisni od njih, a ljubav je uvijek vezana za neki uslov.

Chicory osobe ne vole da budu same, žele da su stalno u centru pažnje, da ih drugi služe i smatraju da je to potrebno i da su to zaslužili.


Tipični slučaj su posesivni roditelji koji se svojoj, već odrasloj djeci, petljaju u život, organizuju sve za njih (bez da su ih prije toga pitali da li to žele), stalno ih kritikuju i odnose se prema njima kao da su bebe koje nisu sposobne same da urade bilo šta.

Bez obzira što se osjećaju snažni, nekada se sažaljevaju i daju utisak da su povrijeđeni. U nekim slučajevima se prave bolesni, da bi time privukli pažnju. Kao na primjer majka koja odjednom ima bolove, kada dijete želi da ode od nje.

Vole da pričaju i imaju predrasude, već unaprijed stvoreno mišljenje o drugima, tvrdoglavi su i vole da se svađaju.

Iako Chicory osobe izvana izgledaju kao jake i stabilne osobe, iza ove fasade se krije veliko nezadovoljstvo, praznina, potreba za ljubavi.


Mnogi od njih nisu u djetinstvu dobili dovoljno ljubavi, potvrde ili priznanja od roditelja.
Imaju stalni strah da će izgubiti prijatelje, partnera ili materijalne stvari. Lako se uvrijede i stalno pričaju šta su uradili drugima, a šta su od njih dobili nazad.

Chicory je dobar i za djecu kojima je potrebna stalna pažnja roditelja ili okoline i koja moraju uvijek biti u centru pažnje. Ukoliko dijete odmah počinje da plače ako je ostavljeno samo (pa makar samo na nekoliko sekundi) ili kasnije ako ucjenama, trikovima ili sličnim pokušava da privuče pažnju drugih, vjerovatno su mu potrebne ove kapi.

Nakon uzimanja kapi, ponovo je moguće davanje drugima bez očekivanja uzvratne usluge. Javlja se tolerancija za drugo mišljenje i poglede na život.
Život se ponovo vidi pozitivno i ispunjeno i vraća se samouvjerenost, tako da nije potrebna stalna potvrda drugih o vlastitoj vrijednosti.
Druge osobe se prihvaćaju otvoreno, prijateljski i pazi se na njihova osjećanja.

Osim eliminisanja emotivnih patnji, Bahove kapi nam pomažu da razvijemo svoje mentalne potencijale i sve pozitivne karakteristike svoje ličnosti, dakle one su podrška rastu i razvoju ličnosti. 

Kliničko iskustvo je dokazalo da su ovi preparati potpuno neškodljivi, bez ikakvih sporednih negativnih efekata, pa ih je moguce primijeniti i za tegobe kod beba, trudnica, porodilja, djece, starih i iscrpljenih osoba, kao i kod osoba sa hroničnim bolestima.

Bahovi preparati spadaju u komplementarnu medicinu, što znači da mogu biti primijenjeni uz bilo koje druge preparate alternativne i klasične medicine.

 zdravlje.at

Bahov praktičar,

Tatjana Mitrović

Za konsultacije pozovite na: 067 393 476

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 94 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN