MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kursevi nadogradnje trepavica - Lash lift, Ruski volumen i Bazna 1-1 u Podgorici: OBUKA ZA TEHNIKE ZA TREPAVICE: LASH LIFT, RUSKI VOLUMEN I BASIC 1:1  U PODGORICI 10. I 11. OKTOBRA 067 385 157   Edukator:   Isidora Damjanović, višegodisnji nagradjivani Lash expert.   Radi za Estetski centar "K BEAUTY Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Banja Luci 4. i 5. oktobra: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u BANJA LUCI 4. I 5. oktobra Informacije na 00382 67 535 705 ili Viber 00382 Hipnoza sa Danielom Lukic od 20. do 22. septembra u Podgorici: Daniela Lukić, hipnoterapeut  iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 20. do 22. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 10. do 14. oktobra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 10. do 14. oktobra   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 3. i 4. oktobra: Obuka za brazilsku maderoterapiju u Podgorici 3. i 4. oktobra   Obuka traje 2 dana, 16 sati ukupno, subota i nedelja od 10 do 18h Sve polaznice obuke dobijaju i sertifikat i set za Biorezonantna dijagnostika u Smederevu 19. i 20. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Smederevu 19. i 20. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Kursevi za specijalne kozmetičke tretmane u Podgorici: Kursevi za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 10. i 11. oktobra   I kursevi za trepavice, tehnike: LASH LIFT, RUSKI VOLUMEN I Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 8. do 10. oktobra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom

Voda - čudesni tečni kristal II dio

 

Obična voda koju svakodnevno koristimo za piće, kuvanje, pranje, zalivanje… najveće je čudo prirode. Ono što sigurno znamo o njoj, jeste da bez nje ne možemo da živimo. Međutim, ni za jednu poznatu stvar nije vezano toliko tajanstvenih, neobičnih i paradoksalnih stvari.

O ljekovitim svojstvima vode i njenoj primjeni kao prirodnog lijeka razgovarali smo sa prof. Spasojem Vlajićem, fizičarem kristalografije i nastavnikom informatike. On se preko 40 godina bavi proučavanjem tehnologije i fizike svijesti a predavač je i psihologije uspjeha. Iz ovih oblasti prof. Vlajić napisao je tridesetak knjiga.

 

Nastavak intervjua

Na koji način se ovakva "zasićena" voda može osvježiti? Kako joj vratiti prvobitna svojstva?


-Sada se ponovo vraćamo magnetima. Tokom ogleda je otkriveno da magnetno polje "briše" dio štetnih informacija utisnutih u vodu. Naime, magnetno polje djeluje na sam oblik molekula i dovodi ih u prvobitno stanje. Tako očišćena, osvježena i oplemenjena voda, obnovljena snagom blagotvornog – djeluje na biohemijske procese u živim organizmima. Ni u jednom slučaju do sada nije otkrivena štetnost magneta po vodu. Ovako značajan uticaj magnetnog polja na oblik molekula vode postaje jasniji ako se zna da je, kako ste pomenuli, voda tečni kristal.


Postoji li još neki jednostavan način oplemenjivanja vode?


-Da, to je njeno zaleđivanje. Pored vraćanja molekula u njihovo prvobitno, "svježe" stanje, zamrzavanjem vode mogu da se znatnim dijelom odstrane teški metali, koji ubrzavaju starenje ćelija.

Čišćenje ćelija otopljenom vodom vrši se na sljedeći način:


Posudu sa prethodno zaleđenom vodom ostaviti na sobnoj temperaturi. Za tretman čišćenja i podmlađivanja ćelija, uzima se oko dvije trećine vode koja se prva otopi, a ostatak leda se ne koristi. U tako otopjlenoj vodi ima manje štetnih metala, a poboljšana su joj i ostala svojstva, korisna za organizam.
Sam postupak čišćenja ćelija se sastoji u tome što se osam do deset čaša svježe otopljene vode treba piti u malim gutljajima, svakog dana, tokom 15 do 20 dana. Posle toga se napravi pauza od mjesec dana, a onda se postupak ponovi.
Pored osjećaja svježine, poleta i poboljšanja zdravlja, povoljne promjene posle ovog tretmana se vide i na tijelu. Na primjer, bore na licu se povlače ili smanjuju, a koža podmlađuje.

 


Uputstvo za pripremanje solarne vode


Sipajte pijaću vodu u neku staklenu flašu ili sličnu posudu. Maksimalna zapremina neka bude 2 litra. Preporučljivije je koristiti čak i manje zapremine za solarnu vodu jer je koncentracija sunčeve svjetlosti tada u vodi jača što ubrzava proces punjenja vode energjom. Pokrijte površinu na vrhu manjom staklenom čašom ili poklopcem da bi sunčevi zraci mogli padati direktno unutra. Pošto je iznesete vani na sunčevu svjetlost, flašu je najbolje postaviti na zamljanu podlogu. Ne postavljajte je na travu jer ona sprečava punjenje energijom. Ako nemate uslova da postavite flašu na golu zemlju bez trave, onda iskoristite pijesak, kamen, stijenu ili betonske površine... Ostavite je da stoji najmanje 5 sati napolju u zavisnosti od godišnjeg doba, lokacije gdje živite i doba dana. Voda će biti u potpunosti napunjena energijom ukoliko je izložena suncu od 5 do 8 sati. Ako i ostavite flašu napolju na direktnom suncu preko 8 sati, to vodi neće smetati. Možete je piti odmah nakon punjenja, ali takvu vodu treba koristiti samo 24 sata. Nakon toga je ponovo iznosite napolje da se opet dopuni sunčevom energijom. Nije potrebno da ovu vodu dodatno pročišćavate.
Osim što možete da pijete sunčanu vodu, možete je direktno nanositi na bilo koje oboljele djelove tijela i masirati ih. Takođe njom možete prati oči radi boljeg i jasnijeg vida i lice protiv bubuljica i bora...


Može li se voda oplemeniti pozitivnim mislima?


-Japanci su i naučnim mjerenjima utvrdili da može. Uticaj misli na grupisanje molekula vode se ostvaruje preko moždanih talasa - koji su, takođe električne i magnetne prirode. Taj moždani magnetizam je povezan sa stanjima svijesti i on utiče na molekule vode. Pritom smiren čovjek ima nižu učestalost moždanih talasa nego uznemiren, a time i drugačije djeluje na vodu. Pokazalo se da voda poprima u nekom drugom agregatnom stanju, recimo čvrstom, oblike koji su usklađeni sa stanjem naših misli. Japanski naučnik Dr Masaru Emoto puštao je vodi različite vrste muzike, govorio, pisao ili tipkao lijepe i ružne riječi, čak joj prikazivao slike i video snimke. Uspio je da vizuelno dokumentuje molekularne promjene u kristalima vode pomoću svojih fotografskih tehnika.
Molitva uvodi u sklad, što se vidi i po simetričnom grupisanju molekula, dok bijes dovodi do rasula i nesklada. Na sličan način voda reaguje i prilikom puštanja hevi metal muzike u odnosu na klasičnu muziku recimo, koja formira kristale savršenog oblika i simetrije. Sa jedne strane voda reaguje na mehaničku energiju, na zvuk, sa druge na elektromagnetna polja koja, između ostalog, predstavljaju i naše misli.


Pomenuli ste dejstvo mehaničke energije zvuka. Ruski naučnici su utvrdili da je što se toga tiče posebno specifična molitva i način na koji ona utiče na vodu, mijenjajući njene osobine. Da li se time mogu objasniti i neobična svojstva bogojavljenske svete vode?


-To se dešava jer se u molitvenom stanju svijest izdiže na jedan viši nivo. U molitvi imate skladan odnos između namjera – misli i onoga što je izrečeno. Tokom molitve glas je skladan i ustaljen na određenoj visini. To sadejstvo skladnih moždanih talasa i govora koji je ritmičan i prijatno usporen, možemo vidjeti po ponašanju vode. Ovo je odgovor i na onu veliku tajnu kako osveštana voda poslije dužeg vremena zadržava svježinu i ljekovita svojstva.
Naravno, to je samo materijalni odbljesak nečeg još tajanstvenijeg. Navedene činjenice su novi poziv za put u dubine, gdje se materijalno pretapa u svoje tanane energetske treptaje, i još dalje – u skladan simetrijski poredak i ljepotu – koja će, kako to smatra Dostojevski, spasiti svijet.

 

Pripremio: Radoje Mijušković

 

Prvi dio intervjua možete pročitati OVDJE

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 27 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN