MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra: Koliko stres i negativne emocije štete zdravlju   "Imam glavobolje od stresa", "Sve me boli od nervoze"... Koliko puta se desilo da izgovorite rečenice poput ovih? Živimo u veoma stresnom vremenu koje zahtijeva vještine Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je kvantna/spektralna analiza?   Svaka ćelija ima svoj spektar sa određenim karakteristikama. Pre svake hemijske promene u ćeliji nastupa fizička promena. To izaziva treperenje ćelijske membrane, a to opet emituje spektar koji može da Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra : Jasan vid bez naočara  Gorica Mijovic i Marijan Brvar su instruktori treninga vida odnosno metode oporavka vida vežbama za oči. Unazad 9 godina bave se edukacijom o tome kako da osobe koje Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u radu, Čudesna moć bio-eterične metode i terapije: "Bioeterična metoda je dijagnostika i terapija poremećenog energetskog tela.", objašnjava Lejla Ljubenković iz Novog Sada, farmaceut, hormone healing terapeut, klinički aromaterapeut i radiestezista sa više od 20 godina iskustva u Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći : "Ono što je posebno potrebno istaći jeste činjenica da Bowen tehnika nema kontraindikacije zato što je u pitanju samoiscjeljenje tj. samo tijelo jeste ljekar koji potpomognut znanjem i radom Bowen Festival - Zdravlje i njega zene 22. i 23. juna u TC Delta City:   Festival pod nazivom "Zdravlje i njega zene", odrzace se u Podgorici, 22. i 23. juna 2022. godine u trznom centru Delta City, od 16h do 22h.   Festival organizuje Udruzenje za holisticku Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!: Možete li odabrati pol svoje bebe? Sada je to moguće!   Ako trudnicu pitate da li preferira pol svog nerođenog djeteta, većina će vam reći da im je jedina želja da rode Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta

O astrologiji sa Svetlanom Studen

 

 

Već od svoje 19-e godine se probudio dubok i jak osećaj u meni da ozbiljnije počnem da izučavam i posvetim se Astrologiji kao i svim ezoteričnim naukama sa kojima sam tada dolazila u dodir, kaže astrolog Svetlana Studen

 

Od kada se bavite Astrologijom?

Još kao devojčica sam imala potpuno drugačiji doživljaj i pogled na život kao i sebe u njemu.
Osećala sam da u nama i prirodi postoji nesto čudesno... neverovatno... jednostavno, a opet na neki način autentično i posebno što nam daje potpunu širinu duha kroz koji sebe mozemo uvek istraživati, prepoznati i pronaći.

Spoznavši taj detalj u sebi krenula su sva moja dalja istraživanja i pronalaženja odredjene duhovne i ezoterične literature koja je bila usmerena u tom pravcu da je upoznam.

Putem njih sam tiho razvijala sebe, negovala unutrašnji talenat i već od svoje 19-e godine se probudio dubok i jak osećaj u meni da ozbiljnije počnem da izučavam i posvetim se Astrologiji kao i svim ezoteričnim naukama sa kojima sam tada dolazila u dodir.
Ponešena nekim posebnim osećajem i trenutkom koji me je tada preplavio je doveo da najednom prepoznam u dubinama svoje duše pravac gde sam imala vrlo jasnu, izdvojenu sliku putem koje sam kao snažan bljesak u svesti videla i otkrila u potpunosti sebe, svoju životnu putanju i pravac kojim cu tada ići.

Suočena tom činjenicom donela sam jednu od najozbiljnijih odluka da ću koračati tom neobičnom i zanimljivom stazom gde će Astrologija imati jednu od najvažnijih uloga u mom životu kojoj ću razvijati sebe i druge, biti potpuno posvećena i predana u svom radu kao i svemu što kroz nju budem upoznavala i otkrivala.

 

Da li smatrate da su neke osobe predodredjene da se bave Astrologijom?

Svako od nas po rodjenju u životu ima svoju predodredjenu ulogu i zadatak zbog čega je došao u ovaj svet kao i transmisiju gde takodje treba kroz sebe i životne okolnosti da se otkrije ili ostvari.
Generalno gledajući i suštinski smo svi mi isti, ali opet u nama postoje odredjene različitosti koje isijavaju iz naših dubina duša i priroda karaktera gde je neophodno da prepoznamo u kojim oblastima sebe treba da ispoljimo i pronadjemo u našoj životnoj putanji ili relaciji.
Zbog takvih pojedinosti svakako da postoje osobe koje su predodredjene po svom rodjenju i postojanju da se bave Astrologijom kao i budu direktni njeni predstavnici u ovome svetu.
Osoba sam koja veruje da bez obzira i na taj detalj koji sam navela ipak postoji otvorena mogućnost da ukoliko neko oseti izuzetno jaku zelju, impuls ili ljubav prema Astrologiji takodje ima priliku i taj aspekt kod sebe naknadno da razvija, probudi i nadogradjuje se kroz njega.

Ono sto bih još želela da dodam i navedem je da Astrologijom vlada planeta potpune slobode i sirine gde je ipak na neki način omoguceno da svima sve bude dostupno.
Važno je samo pronaći ključ od te kapije.

Samim tim ne postoji nijedna zatvorena univerzalna kapija ili ograničenje u njenom prostoru kroz koju neko ne može da udje ili prodje kao i upozna sva kosmička znanja u koje ih ona može uvesti ukoliko bez obzira na svoj životni pravac, možda nekim zanimljivim spletom okolnosti, prepozna taj osećaj u sebi i počne kroz njega da se razvija ili ga nekim čudnim načinom oživi u sebi.

 

Koliko nam Astrologija može biti od pomoći u životu?

Astrologija je jedna od vrlo ozbiljnih drevnih ezoteričnih nauka i pravaca koja kroz svoja planetarna kretanja, aspekte i smernice može biti od velike koristi, pomoći i značaja u odredjenim životnim prelazima u kojima se ponekada osoba moze zateći na životnoj raskrsnici da zna na koji način treba da odluči se za put kojim će tada odabrati kuda da ide.

Njena uloga je prvenstveno da ukazivanjem putem tih adekvatnih saveta ponudi pravi ključ i usmeri pojedine da prepoznaju sebe, svoju ulogu u datoj okolnosti kada su pod nekim nedoumicama u kojima se tada mogu zateći da ih na najbolji način prihvate, eventualno prevazidju ili razreše ukoliko je to tada neophodno za njih da znaju.

 

Šta je, po Vašem mišljenju, ono najinteresantnije ili najznačajnije što nam astrološki savjeti mogu pružiti?

Kao sto sam već navela u jednom delu našeg intervjua da Astrologijom vlada planeta slobode i samim tim njen širok spektar mogućnosti daje da mnogo toga značajnog i interesantnog osoba kroz njenu analizu može naučiti i dobiti.

Ona vlada različitim elementima u kosmosu gde pregršt prefinjenih, raznovrsnih energija se prožima jedna kroz drugu i samim tim reflektuje odredjene uticaje koje šalje kroz suptilne planetarne sile i njihove čestice gde one
preslikavaju i imaju poseban uticaj na svakoga od nas kao i na planetu gde mi postojimo i živimo.

Mnogo ima toga interesantnog što putem astroloških saveta možemo dobiti i čuti u odnosu na ono naravno što svakog pojedinca zanima na odredjeno pitanje koje postavi i očekuje da tada dobije kao odgovor ili sazna.

Tu kao sto sam i rekla nema granica ni limita.

Pogledajte samo kosmičko prostranstvo... Koliko je ono neverovatno... široko, gde odiše jednom neopisivom bezgraničnom energijom... gde se njen kraj ne vidi.

To je Astologija i sva ona širina u njenoj prirodi koja je putem planeta opisana da može odgovorima da ponudi i pokloni svojim znanjem koje poseduje u sebi.

Postoji još samo jedan vrlo važan detalj gde bi svakako posebno stavila akcent na njega čija je pozicija uvek nekako decenijama bila u senci, a od velike važnosti je da svaka osoba sazna kada se postavlja pitanje šta je to najznačajnije što se kroz Astrologiju može dobiti kao odgovor.

S obzirom da smo svi većinom okrenuti ka spoljnim dešavanjima, i težimo da često kada smo u nekim snažnijim dogadjajima nesvesno padnemo pod njihov uticaj i počnemo da zavisimo od njih gde je neophodno da učinimo nešto po tom pitanju gde i kroz Astrologiju možemo da izvučemo kao odgovor i saznamo šta je to što kroz nju kao najvredniju poruku mozemo izvući, otkriti i dobiti.

Dolazimo do toga da...

Najznačajnije što putem Astrologije možemo dobiti kao jedan od najistinitijih odgovora koji ukazuje na to da prvo i osnovno nikada ne dozvolimo da izgubimo sebe.

Naučimo da kroz sve što nam se desava prepoznamo unutrašnje vrednosti i putem astroloških saveta i sam život upoznamo,prevazidjemo sve što nas sputava da negujemo,nadogradjujemo sebe kroz postojane kvalitete koje posedujemo i oslobodimo se suvišnog,bespotrebnog materijala koji opterećuje nasu dušu i u životu se potrudimo da budemo prirodni, jednostavni i širimo slobodnu kreaciju sebe.

 

 

 

Mnogo se priča o negativnoj energiji i uticajima iste na život i osobe. Kakav je Vaš stav o tome? Da li Vam klijenti često postavljaju to pitanje?

Energija je univerzalna i jedna.
Ono sto je vrlo važno na koji način je svako od nas oseća, koristi i upotrebljava u životu.
Svako u sebi ima i jednu i drugi stranu ili višu i nižu komponentu... oktavu sebe.
Pitanje se postavlja iza svega toga.. Gde smo u tome zapravo zaista mi ?

Tu već svest igra jednu od najvažnijih uloga kroz koju će pojedinac iskoristiti, prepoznati kao i odabrati sa kog aspekta će sebe kao i sve ostale materijale iskoristiti i plasirati kroz život.

Stvar našeg subjektivnog dogadjaja je i relativna stvar kao i šta je to princip negativnog ili pozitivnog i ta priča zaista traži da se na poseban način, detaljno obradjuje i definiše.
To je vrlo osetljiv materijal u koji se sada previše ne bih usudila da zalazim.

Jedino što iz samo svoje percepcije i doživljaja mogu reći moj stav za koji ste me pitali i dati odgovor, a to je da neutralizacija svega toga pozitivnog i negativnog daje ono pravo, najjednostavnije, najprirodnije stanje bića,njegovog pokretanja kao i odabira u svemu onome čemu treba da teži ili ostvaruje sebe.
Tada negativni, niti pozitivni principi ne mogu da ovladaju,postoje niti zažive jer nemaju čime biti pothranjeni i negovani.

Neutralan teren, kada nema zakona akcije i reakcije da ima moć nad nama, već jednostavnosti u svemu je najzdraviji teren za svaku osobu i život u kome ona treba što više da obitava i neguje sebe.

Često što se tice mnogih osoba sa kojima se sretnem se provlači to pitanje pozitivnog i negativnog koje proizilaze iz razlicitih pobuda i aspekata u sebi, želja, strahova, moći, očekivanja ili mnogo toga još sličnog.

Iz ugla u kome osećam sebe, život i Astrologiju jedino što im mogu ponuditi tada i sada kao vredan odgovor da pokušaju postepeno, što nije nimalo lako i uči se kroz ceo život da postepeno oslobadjaju sebe od oba principa i pokušaju da se ne vezuju za njih, već kroz jedan zdrav aspekt u sebi udišu život oslobodjeni i nauče da se nadogradjuju kroz njega u svemu što im on može pokloniti.

 

Planirate da otvorite školu Astrologije u Crnoj Gori? Recite nam više o tome.

Crna Gora snažno odiše nečim specifičnim i poseduje u sebi jednu univerzalnu i neverovatnu količinu zanimljive, kreativne energije koju sam osetila kroz taj prostor i izuzetno kvalitetne osobe sa kojima sam imala prilike da se sretnem ili ih upoznam.

To je ostavilo jak utisak u meni i samim tim prepoznavanje onih kvalitetnih vrednosti kao i duhovnog blaga koje poseduje taj prostor gde sam dobila i osetila impuls i poziv da osnujem jedan Astrološki Centar kroz odredjeni projekat i pravac koji zastupam i predstavljam da ga u skorijem periodu pokrenem.

Moji planovi su da u toku ove godine već od oktobra meseca najverovatnije krenemo sa jednim ozbiljnijim programom.

Svakako će biti otvoren za sve koji osećaju ili su usmereni da izučavaju i edukuju se kroz Ezoterične pravce kao sto je Astrologija i usavrše sebe jos više.

Takodje ce imati priliku i oni koji nisu još upoznati sa Astrologijom da bar ponešto otkriju ili saznaju ukoliko budu želeli na predavanju i seminaru koji će tada takodje biti najverovatnije u Podgorici i Baru.

Biće to svakako jedno lepo druzenje kroz učenje, upoznavanje sa tom drevnom naukom, planetama kao i mogućom unutrašnjom transformacijom kroz njih.

Moram samo da izdvojim još nešto veoma značajno, a to je da sve kroz šta budemo učili, upoznavali se i prolazili nije zasnovano na komercijalnoj osnovi, već na mnogo temeljnijem i ozbiljnijem modelu.

 

Kako zainteresovani mogu stupiti sa Vama u kontakt?

Svako ko želi stupiti sa mnom u kontakt može preko maila

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ili putem mojih brojeva telefona

069 97 77 96

068 58 49 50

+381 64 116 77 29

Bilo mi je veliko zadovoljstvo i uživala sam u našem razgovoru.
Moje velike pohvale za Vaš casopis kao i sve sadašnje i buduće čitaoce koji mnogo toga zanimljivog i poučnog mogu pročitati, otkriti u njemu.

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN