MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Grupne seanse hipnoze za odvikavanje od pušenja u Podgorici od 14. do 16. septembra: Ovo je problem koji se veoma uspešno rešava hipnozom. Kao i svaka zavisnost i navika, i ova se rešava tamo gde je i nastala, a to je u podsvesnom umu. Besplatno predavanje - Digitalne vještine i benefiti učenja programiranja u školskom uzrastu- : Predavanje na temu "Digitalne vještine i benefiti učenja programiranja u školskom uzrastu" održaće se u M:tel digitalnoj fabrici, 9.septembra u 19 časova, u saradnji sa kompanijom DigitalBee.   Domaćin susreta će biti Jasna Pejović: Kroz život idem sa osmjehom: "Ideja za ovaj kurs je rasla godinama, neka znanja su došla prirodno kroz posao koji sam obavljala, kaže Jasna Pejović, diplomirani Matematičar i Programer, Magistar Menadzmenta Informacionih Tehnologija, student Doktorskih studija Obuka za Reiki u Podgorici u septembru 2019.:     OBUKA za REIKI metodu u Podgorici u septembru Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho majstor i Ucitelj , Munai Ki terapeut, prakticar metode Kvantna harmonizacija.    Postanite sertifikovani REIKI praktičar, naučite da radite Reiki tretmane. Hipnoza sa Danielom Lukić u Podgorici od 12. do 15. septembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 12. do 15. septembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 17. do 19. septembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 17. do 19. septembra 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Film Dejvida Linča o meditaciji - premijerno u KIC-u 14. juna: Premijerno u Crnoj Gori "Meditacija, kreativnost, mir"   film Dejvida Linča   Dokumentarni film Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ biće, premijerno u Crnoj Gori, prikazan u petak 14.06.2019. u multimedijalnoj dvorani KIC Budo Tomović, Reiki tretmani u Nikšiću 18. i 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma,

Ljetnja kuhinja

Punjeni paradajz

Potopiti 1 šolju sjemenki bundeve i ostaviti da odstoji nekoliko sati. Četiri  paradajza izdubiti. U multipraktiku napraviti pastu od sjemenki, 1/2 glavice crnog luka, preostalog paradajza, 1 kašičice senfa, bosiljka, soli, bibera i 1 kašikom  ulja. Paradajz posoliti i puniti napravljenom smjesom. Posuti listićima peršuna. Služiti hladno.

 

 

 

 

Punjeni patlidžan

Potrebno: 250 g sira, 2 kašike putera, 4 patlidžana, 1 jaje, 1 glavica crnog luka, peršun, so

Priprema: Patlidžan oljuštiti i kratko obariti u slanoj vodi. Ostaviti da se ohladi. Svaki patlidžan presjeći po dužini i izdubiti. Preostali dio patlidžana sitno isjeći, izmiješati sa sirom i puterom. U smjesu dodati sitno sjeckani crni luk, sjeckani peršun i jaje. Napuniti polovine patlidžana pripremljenom masom, poređati ih u vatrostalni sud i peći u zagrijanoj rerni.

 

Pasta sa tunjevinom

Potrebno: 500 gr. tjestenine, 300 gr tunjevine, 1 veća glavica crnog luka, 2 čena bijelog luka, 1 veća paprika, 2 veća paradajza, 100ml  soka od paradajza, 1 manja tikvica, začin, peršunov list, biber, ulje.
Priprema: Tjesteninu skuvati u slanoj vodi.  Izdinstati sitno sjeckanu glavicu crnog luka, papriku isječenu na kockice, tikvicu, tunjevinu, bijeli luk, isječen paradajz i sok od paradajza.

mirinirecepti.rs

 

 
Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN