- Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra
- Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra
- Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra
- Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici
- Čudesna moć bio-eterične metode i terapije
- Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći
NOVI članci
Uskršnji kuglof
Kategorija: Kuhinja
Sastojci:
150 gr putera, 1 kvasac, 150 grama šećera, 4 žumanca, 2 bjelanca, ¼ l mlijeka,
1 vanilin šećer, 500 gr brašna, malo soli, 200 gr suvog grožđa, sjeckana kora od pomorandže i limuna, 50 gr sjeckanih oraha ili badema.
Priprema:
Umutiti puter, bjelanca i žumanca sa šećerom i vanil šećerom, dodati mlijeko sa kvascem, brašno, so, koru od limuna i pomorandže i malo soli. Sve mutiti mikserom 5min. Dodati suvo grožđe koje se prethodno pospe sa malo brašna.
Urađeno tijesto ostaviti 1 sat da naraste u modli za kuglof. Modlu prethodno dobro podmazati puterom, posuti brašnom i sipati sitno sjeckane orahe ili bademe. Peći na temperaturi od 180-200 stepeni oko 45 min. Pečeni kuglof izvaditi iz modle da se ohladi.
Ko je online
Ko je na mreži: 36 gostiju i nema prijavljenih članova