MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Mostaru od 14. do 16. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 23. do 25. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 23. do 25. avgusta 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Ako tražite uzrok bolesti, onda dobro pogledajte kičmu: Stručnjak iz Centra za kiropraktiku "Preporod", Miloš Prvanović,master kiropraktike, gostovaće u Podgorici od 19. do 21. jula Kontakt tel 067 535 705   Centar kiropraktike "PREPOROD" vrši ciljani terapeutski pristup mnogim zdravstvenim Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Trebinju od 2. do 5. avgusta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Film Dejvida Linča o meditaciji - premijerno u KIC-u 14. juna: Premijerno u Crnoj Gori "Meditacija, kreativnost, mir"   film Dejvida Linča   Dokumentarni film Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ biće, premijerno u Crnoj Gori, prikazan u petak 14.06.2019. u multimedijalnoj dvorani KIC Budo Tomović, Reiki tretmani u Nikšiću 18. i 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Besplatno predavanje - Život bez straha - u Podgorici 11.maja: Besplatno predavanje pod nazivom 'Život bez straha' u Podgorici, u subotu, 11.maja od 19h do 20h. Joga studio 'Tanja', ul. Crnogorskih serdara br 38.     Da li je život bez straha moguć? Reiki tretmani u Trebinju od 16. do 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici u julu: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 17. do 21. maja u Banja Luci: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 17. do 21. maja u Banja Luci AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji,

Kineska piletina

 

 

 

kineska piletina

Ko umije da jede kineskim štapićima za 15 min može atmosferu daleke Kine dovesti i u svoj dom... Divna mekana piletina, božanstveni ukusi miješanog povrća, a sve u kombinaciji sa egzotičnim slatko-kiselo-ljutim sosom...

 

500 g pilećeg bijelog mesa (585 kcal)
Po jedna žuta,crvena i zelena paprika (oko 500g –100 kcal)
200 g gljiva (32 kcal)
50 g praziluka (14 kcal)
50 g šargarepe (18 kcal)
30 ml ulja (270 kcal)
30 ml soja sosa (120 kcal)
30 ml ljutog kečapa (19 kcal)
Začin
Biber


Ukupno: 1158 kcal.

 

Potrebno je pileća prsa očistiti i izrezati na trakice debljine olovke i dužine prsta. U tiganj se sipa ulje (a ako imate wok onda ste i spremni za kineske vragolije u kuhinji) pa se na njega stavi piletina koja se začini kašičicom začina, pola kašičice krupno mljevenog bibera i prelije soja sosom. Budite oprezni sa soljenjem, jer je soja sos već sam po sebi slan.

 

Na jakoj vatri uz povremeno miješanje treba pržiti piletinu svega 3-4 minuta. A onda se doda i ostalo povrće. Paprike, šargarepa i praziluk se uzdužno izrežu u trake kao i piletina, a gljive na kriške 2 mm debljine. Povrće se prelije i kečapom, pa se sve zajedno dinsta jos nekih 10 min.

 

Piletina će ostati sočna, a povrće i ne treba da bude premekano. Idealno uz kinesku piletinu ide barena riže (čudna li čuda), mada i neki domaći topli hljebići nisu loš izbor.

 

Iako je ovo 'puna' kombinacija, zavisno od ukusa a i prisutnog povrća u frižideru može se kombinacija povrća prilagoditi... ko želi dodatno eksperimentisati može dodati i trougliće pomorandže i ananasa, i malo sjeckanih badema ili kikirikija... ali to je već posebna priča...

www.kuvajza.me

Share

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN