MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika u Bijeljini 29. i 30. novembra i Tuzli od 1. do 4. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u BIJELJINI 29. I 30. NOVEMBRA I U TUZLI od 1. do 4. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se Mohanđi u Tivtu 17. novembra - program Spoznaj Sebe: Spoznaj Sebe – program sa Mohanđijem u Tivtu 17. novembra Pitate li se nekada "Ko sam ja?, Zašto sam ja ja? Koja je moja svrha?" Odgovore na ova i slična pitanja Biorezonantna dijagnostika u Beču od 29. novembra do 3. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Beču od 29. novembra do 3. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra: Želite li da: -  postanete hipnoterapeut, - da se bavite hipnozom, - izučavate tajne ljudskog uma, - zavirite u podsvijest, - naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve, Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 2. i 3. novembra i 9. i 10. novembra. 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih

Ljubavna torta

 

Torta u obliku srca, i to ona koju ste vi sa toliko ljubavi spremali sigurno je najneočekivaniji i najljepši poklon... najdražoj osobi, za posebni dan najljepša ljubavna torta...

 

125 g maslaca
2 kašike mljevenog šećera (30 g)
50 g badema
konzerva kajsija kompota (850 g)
150 g mljevenog keksa
150 g piškota
2 kesice želatina
120 ml mlijeka
1 kašika ulja
100 g mliječne čokolade
1 šlag krem od čokolade
250 g slatke pavlake


Za dekoraciju: kandirane trešnje,listići badema, čokoladne mrvice...i naravno crvena mašna...
Za koru je potrebno pjenasto umutiti manji maslaca (125g) i 2 kašike mljevenog šećera, pa dodati 50 g mljevenih pečenih badema (po želji) i 3 kašike soka iz kompota, i na kraju 150 g mljevenog keksa. Kad umjesite lijepu glatku smjesu njome obložite dno kalupa.

 

1 kesicu želatina rastopite u 30 ml hladne vode pa posle 2-3min pomješajte sa 100 ml hladnog mlijeka i umutite sa kesicom šlag krema od čokolade i kašičicom kakaa. Posebno umutite 250 ml slatke pavlake i spojite onda ova dva fila.

Iz kompota izdvojite 10 lijepih polutki kajsija a ostatak isjeckajte na male kockice , blago ocijedite od soka i dodajete u fil,a takođe narendajte i pola mliječne čokolade.Sve lagano promješajte kašikom da se voće i čokolada ravnomjerno rasporede kroz fil.

 

U sok iz kompota umačite piškote vrlo kratko, samo da dotaknu sok i slažite ih uz rub kalupa, pa u sredinu uspite fil sa voćem i lijepo poravnajte. 1 kesicu želatina rastopite u 30 ml vode a potom nakon 2-3 min u 200 ml preostalog soka, blago ugrijte da se mrvice želatina rastope i ostavite u frižider da počne da se steže.

Ostatak čokolade rastopite sa 1 kašikom ulja i 2 kašike mlijeka i prohlađeno sipajte preko fila i ravnomjerno rasporedite. Preostale kajsije izrežite u kriške pa rasporediti uz piškote, a za dekoraciju možete dodati i poneku kandiranu trešnju. Voće prelijte želatinom koji je već prohlađen i gust pa pospite rubove listićima badema i čokoladnim mrvicama.

Tortu ostavite da prenoći, oprezno skinete kalup, zavežite mašnu i tako divnu je poklonite najdražoj osobi, a potom zajedno uživajte u neodoljivom spoju kajsije i čokolade...

 

http://www.kuvajza.me/

 

Share

 

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN