MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Ako tražite uzrok bolesti, onda dobro pogledajte kičmu: Stručnjak iz Centra za kiropraktiku "Preporod", Miloš Prvanović,master kiropraktike, gostovaće u Podgorici od 19. do 21. jula Kontakt tel 067 535 705   Centar kiropraktike "PREPOROD" vrši ciljani terapeutski pristup mnogim zdravstvenim Biorezonantna dijagnostika i terapija u Baru od 9. do 11. jula: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Baru od 9. do 11. jula Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Film Dejvida Linča o meditaciji - premijerno u KIC-u 14. juna: Premijerno u Crnoj Gori "Meditacija, kreativnost, mir"   film Dejvida Linča   Dokumentarni film Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ biće, premijerno u Crnoj Gori, prikazan u petak 14.06.2019. u multimedijalnoj dvorani KIC Budo Tomović, Reiki tretmani u Nikšiću 18. i 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Besplatno predavanje - Život bez straha - u Podgorici 11.maja: Besplatno predavanje pod nazivom 'Život bez straha' u Podgorici, u subotu, 11.maja od 19h do 20h. Joga studio 'Tanja', ul. Crnogorskih serdara br 38.     Da li je život bez straha moguć? Reiki tretmani u Trebinju od 16. do 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici u julu: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 17. do 21. maja u Banja Luci: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 17. do 21. maja u Banja Luci AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24. maja: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24 maja 2019. Zakljucno  23. maja Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i

Maestro pileća salata

 

Lagana, osvježavajuća, uz neki interesantan hljeb i bijelo vino idealna za ljetnje dane... i što je najvažnije časkom se napravi...

 

Mala glavica zelene salate (oko 300g – 42 kcal)

2 paradajza (oko 300g – 42 kcal)

250 g pilećih prsa ( 293 kcal)

So, ulje (100ml ulja-905 kcal, pa izvol'te, dosta je 2 supene kašike ~ 30ml – 271kcal )

Soja sos (100 ml ima 400 kcal, dakle- ovo je začin, supena kašika~15ml – 60 kcal )

Parmezan (392 kcal/100g, ali ne ode preko 20g ~80 kcal)

Ukupno: 788,5 kcal i sve podijelite na dvoje.

 

3-4 lista zelene salate izrežem na rezance pa složim u krug, a preko nje složim kocke od jednog svježeg rashlađenog paradajza, i blago posolim i pobiberim. I isto tako na drugi tanjir.

250 g pilećih prsa izrežem na manje kocke ili rezance, veličine zalogaja, pa pržim na malo vrelog ulja, pospem začinom i soja sosom (oko 30 ml). Pržim ove ukusne zalogajčiće kratko ali na vrelom ulju.

Isprženo meso sipam u sredinu tanjira, sosom od prženja prelijem salatu i paradajz i sve pospem permezanom...

Soja sos, iako je slan, daće i neki slatkasti ukus u pozadini, a kombinacija svježeg povrća slane tople piletine i permezana je ni manje ni više nego Maestralna...

www.kuvajza.me

 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 51 gostiju i nema prijavljenih članova

Povezane teme

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN