MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Savremena borba izmedju dobra i zla: Bujišić Ivona, advokatski pripravnik iz Podgorice javnosti je postala poznata putem sarkastičnih video snimaka na instagramu. Iskoristila je talenat za glumu i poznavanje psihologije savremenog čovjeka da ukaže na probleme Seminar Brankice Kovačević 7. aprila u Podgorici: "Život je jedna velika igra stvaranja kroz ljubav i prisustvo uz punu svesnost i uživanje.", Brankica Kovačević, istraživač, posmatrač života, diplomirani ekonomista, diplomirani psiholog, autor knjiga "Potraga za srećom" i "Potraga Besplatno predavanje o regresoterapiji u Podgorici 17. marta: Besplatno predavanje o regresoterapiji u Podgorici u nedelju, 17. marta od 19h do 20.30h    Regresija (regresoterapija) pruža odgovore na mnoge situacije i probleme koji se konstantno ponavljaju, a koje osobe ne Obuka za regresoterapeute u Podgorici 23. i 24. marta: Obuka za regresoterapeute 23. i 24. marta u Podgorici Od 10 do 18h subota i nedelja   Regresija (regresoterapija) pruža odgovore na mnoge situacije i probleme koji se konstantno ponavljaju, a koje osobe Obuka za hit anticelulit masažu oklagijama u Podgorici 30. i 31. marta: Martovska akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 30. i 31. marta 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija GRATIS, skripta, Obuke za masaže u Nikšiću 9. i 10. marta: Martovska akcija i popusti za kurseve masaže     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 9. i 10. marta OD 10h do 18h - 230 e, U Rasprodaja italijanskih haljina u Podgorici od 18. februara do 8. marta: Zbog zatvaranja butika, rasprodaja italijanskih haljina u Podgorici od 18. februara do 8. marta. Od 15 do 40 eura     Haljine su izuzetnog kvaliteta, proljecni i zimski modeli.    Informacije na br tel 069 307 Obuka za havajsku masažu i limfnu drenažu u Podgorici od 2. do 10. februara: Obuka za tehnike LIMFNA DRENAŽA i HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA u Podgorici od 2. do 11. februara     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 2. i Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 8. do 12. marta: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo

Nedeljni kolači

Zdravi kolač

Potrebno: 1/ 2 šolje sitno sjeckanih ili mljevenih oraha,  1/2  kg ražanog brašna, 1/2 šolje suvog grožđa,  1 prašak za pecivo, 3 vanil šećera,  1/2 šolje žutog šećera,  malo ulja, kisjela voda, rendana kora limuna, 2 štangle crne čokolade

Pripema: Sve sastojke sjediniti, doliti kisjele vode toliko da tijesto ostane gusto.  Sipati u modle i peći na umjerenoj temperaturi.

 

 

Makrobiotički kolač

Potrebno: 200 g ovsenih pahuljica, 100 g pšeničnog brašna, 50 g suvih kajsija, 50 g suvih šljiva, 100 gr suvog grožda, 50 gr badema, 50 gr lješnika, 50 gr oraha, strugana kora od limuna, malo cimeta, 30 gr, susama , 1 šoljica ulja, šolja mlijeka, 1 prašak za pecivo, 2 bjelanca, rendana jabuka, dvije kašike meda ili zaslađivača.

Priprema: Zobene pahuljice na pola sata potopiti u mlijeko. Zatim ih pomiješati sa svim navedenim (prethodno isjeckanim) sastojcima. U dobijenu masu dodati umućena bjelanca. Sipati u podmazan pleh i peći oko 40 minuta na 200 stepeni.

 

 

Voćni kolač

Potrebno: 4 žumanca, 1 šolja mlijeka, 200 g šećera, 2 nepune šoljice ulja, prašak za pecivo, kakao (2 kašike), 200 g brašna, kora od limuna.

Priprema: Navedene sastojke umutiti, ostaviti da odstoji 1 sat, sipati u pleh i peći.

Fil: 4 bjelanca, 200 g šećera, 3 izrendane jabuke, 100 g oraha.

Kada je tijesto na pola pečeno preko sipati fil. Pečeni kolač staviti da se ohladi a zatim preliti glazurom od 3 kašike mlijeka, 3 kašike šećera i 100 g čokolade.mirinirecepti.rs

 

 
Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 68 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN