MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Tuzli od 1. do 4. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u TUZLI od 1. do 4. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Mohanđi u Tivtu 17. novembra - program Spoznaj Sebe: Spoznaj Sebe – program sa Mohanđijem u Tivtu 17. novembra Pitate li se nekada "Ko sam ja?, Zašto sam ja ja? Koja je moja svrha?" Odgovore na ova i slična pitanja Biorezonantna dijagnostika u Beču od 29. novembra do 3. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Beču od 29. novembra do 3. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra: Želite li da: -  postanete hipnoterapeut, - da se bavite hipnozom, - izučavate tajne ljudskog uma, - zavirite u podsvijest, - naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve, Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 2. i 3. novembra i 9. i 10. novembra. 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih

Nedeljni kolači

Zdravi kolač

Potrebno: 1/ 2 šolje sitno sjeckanih ili mljevenih oraha,  1/2  kg ražanog brašna, 1/2 šolje suvog grožđa,  1 prašak za pecivo, 3 vanil šećera,  1/2 šolje žutog šećera,  malo ulja, kisjela voda, rendana kora limuna, 2 štangle crne čokolade

Pripema: Sve sastojke sjediniti, doliti kisjele vode toliko da tijesto ostane gusto.  Sipati u modle i peći na umjerenoj temperaturi.

 

 

Makrobiotički kolač

Potrebno: 200 g ovsenih pahuljica, 100 g pšeničnog brašna, 50 g suvih kajsija, 50 g suvih šljiva, 100 gr suvog grožda, 50 gr badema, 50 gr lješnika, 50 gr oraha, strugana kora od limuna, malo cimeta, 30 gr, susama , 1 šoljica ulja, šolja mlijeka, 1 prašak za pecivo, 2 bjelanca, rendana jabuka, dvije kašike meda ili zaslađivača.

Priprema: Zobene pahuljice na pola sata potopiti u mlijeko. Zatim ih pomiješati sa svim navedenim (prethodno isjeckanim) sastojcima. U dobijenu masu dodati umućena bjelanca. Sipati u podmazan pleh i peći oko 40 minuta na 200 stepeni.

 

 

Voćni kolač

Potrebno: 4 žumanca, 1 šolja mlijeka, 200 g šećera, 2 nepune šoljice ulja, prašak za pecivo, kakao (2 kašike), 200 g brašna, kora od limuna.

Priprema: Navedene sastojke umutiti, ostaviti da odstoji 1 sat, sipati u pleh i peći.

Fil: 4 bjelanca, 200 g šećera, 3 izrendane jabuke, 100 g oraha.

Kada je tijesto na pola pečeno preko sipati fil. Pečeni kolač staviti da se ohladi a zatim preliti glazurom od 3 kašike mlijeka, 3 kašike šećera i 100 g čokolade.mirinirecepti.rs

 

 
Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 41 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN