MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu od 4. do 6. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 4. do 6. juna 2020. i u Vrnjackoj Banji 2. i 3. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, Kurs depilacije i kurs za manikir i pedikir u Baru i Podgorici:     Kurs u Baru 23. i 24. maja  Kurs u Podgorici 30. i 31. maja     KURS DEPILACIJE   Na kursu radimo sledeće:  - odnos sa klijentima  - higijena  - priprema prema tipu kože  - upoznavanje sa priborom i materijalom za Biorezonantna dijagnostika u Zrenjaninu od 7. do 9. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Zrenjaninu od 7. do 9. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8. i 15. maja:   Trodnevni Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8., 9. i 10. maja i 15., 16. i 17.maja     Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz oblasti kozmetike Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici: U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Kreiraj život kakav želiš uz POY metodu: "Points of you (POY) je metodologija koja revolucionarno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa, ličnog i profesionalnog razvoja, sa ciljem da se unaprijedi kreativnost, produktivnost i zadovoljstvo ljudi i timova", objašnjava Kurs za kozmetičare - Tretmani lica - u Podgorici od 13. do 15. marta:   Kurs za kozmetičare - Tretmani lica u Podgorici 13., 14. i 15. marta i u Baru 21., 22. i 23. marta   Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz Obuka za maderoterapiju 7. i 8. marta u Podgorici: Martovska akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 7. i 8. marta 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija GRATIS, skripta, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Čačku 15. i 16. marta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Čačku od 15. i  16. marta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Peat i Reiki tretmani u Podgorici i Baru od 18. do 27. januara: REIKI I PEAT tretmani u Podgorici od 18. do 24. januara i u Baru od 25. do 27. januara  Reiki je energetska metoda za unapredjenje zdravlja i oslobadanja od stresa, a

Nedeljni kolači

Zdravi kolač

Potrebno: 1/ 2 šolje sitno sjeckanih ili mljevenih oraha,  1/2  kg ražanog brašna, 1/2 šolje suvog grožđa,  1 prašak za pecivo, 3 vanil šećera,  1/2 šolje žutog šećera,  malo ulja, kisjela voda, rendana kora limuna, 2 štangle crne čokolade

Pripema: Sve sastojke sjediniti, doliti kisjele vode toliko da tijesto ostane gusto.  Sipati u modle i peći na umjerenoj temperaturi.

 

 

Makrobiotički kolač

Potrebno: 200 g ovsenih pahuljica, 100 g pšeničnog brašna, 50 g suvih kajsija, 50 g suvih šljiva, 100 gr suvog grožda, 50 gr badema, 50 gr lješnika, 50 gr oraha, strugana kora od limuna, malo cimeta, 30 gr, susama , 1 šoljica ulja, šolja mlijeka, 1 prašak za pecivo, 2 bjelanca, rendana jabuka, dvije kašike meda ili zaslađivača.

Priprema: Zobene pahuljice na pola sata potopiti u mlijeko. Zatim ih pomiješati sa svim navedenim (prethodno isjeckanim) sastojcima. U dobijenu masu dodati umućena bjelanca. Sipati u podmazan pleh i peći oko 40 minuta na 200 stepeni.

 

 

Voćni kolač

Potrebno: 4 žumanca, 1 šolja mlijeka, 200 g šećera, 2 nepune šoljice ulja, prašak za pecivo, kakao (2 kašike), 200 g brašna, kora od limuna.

Priprema: Navedene sastojke umutiti, ostaviti da odstoji 1 sat, sipati u pleh i peći.

Fil: 4 bjelanca, 200 g šećera, 3 izrendane jabuke, 100 g oraha.

Kada je tijesto na pola pečeno preko sipati fil. Pečeni kolač staviti da se ohladi a zatim preliti glazurom od 3 kašike mlijeka, 3 kašike šećera i 100 g čokolade.mirinirecepti.rs

 

 
Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 65 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN