MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Ako tražite uzrok bolesti, onda dobro pogledajte kičmu: Stručnjak iz Centra za kiropraktiku "Preporod", Miloš Prvanović,master kiropraktike, gostovaće u Podgorici od 19. do 21. jula Kontakt tel 067 535 705   Centar kiropraktike "PREPOROD" vrši ciljani terapeutski pristup mnogim zdravstvenim Biorezonantna dijagnostika i terapija u Baru od 9. do 11. jula: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Baru od 9. do 11. jula Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Film Dejvida Linča o meditaciji - premijerno u KIC-u 14. juna: Premijerno u Crnoj Gori "Meditacija, kreativnost, mir"   film Dejvida Linča   Dokumentarni film Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ biće, premijerno u Crnoj Gori, prikazan u petak 14.06.2019. u multimedijalnoj dvorani KIC Budo Tomović, Reiki tretmani u Nikšiću 18. i 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Besplatno predavanje - Život bez straha - u Podgorici 11.maja: Besplatno predavanje pod nazivom 'Život bez straha' u Podgorici, u subotu, 11.maja od 19h do 20h. Joga studio 'Tanja', ul. Crnogorskih serdara br 38.     Da li je život bez straha moguć? Reiki tretmani u Trebinju od 16. do 19. maja:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici u julu: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 18. do 20. jula 2019. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 17. do 21. maja u Banja Luci: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 17. do 21. maja u Banja Luci AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24. maja: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Bijeljini od 17. do 24 maja 2019. Zakljucno  23. maja Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i

Pirinčani hleb - recept

Kaju je japanska riječ za žitarice koje se kuvaju dok ne postanu mekane i kremaste. Žorž Ošava je smislio izvrsni pirinčano-pšenični kaju hleb, koji je veoma popularan u makrobiotičkim domaćinstvima širom svijeta.

Potrebno:


- 2 šolje integralnog pšeničnog brašna
- 2 šolje meko kuvanog integralnog pirinča
- 1/8 – 1/4 male kašike morske soli


Priprema:


Pomiješati brašno i morsku so. Dodati meki pirinač i formirati tijesto. Ako je pirinač dovoljno mekan, neće biti potrebno dodavati vodu. Ako je pirinač bio kuvan u ekspres-loncu, dodati malo vode. Četvrtasti pleh od 40 cm podmazati sa malo susamovog ulja i posuti brašnom. Oblikovati tijesto u veknu i staviti u pleh. Oštrim nožem zasjeći tijesto po sredini. Staviti čist, vlažan peškir ili krpu na tijesto da bi se "izvukao" višak brašna. Ostaviti tijesto na toplom mestu, pored rerne ili toplog radijatora. Pustiti da odstoji 8-10 sati, povremeno vlažeći krpu ako se osuši. Pošto je tijesto nadošlo, peći 30 minuta na 150–180 stepeni. Zatim pojačati temperaturu na 200 stepeni i peći sat do sat i 15 minuta. Kad je hleb pečen, izvaditi ga i ostaviti ga da se hladi.

Po želji, u tijesto možete dodati kašiku suvog grožđa ili prženih semenki da bi se dobio blago slatkast ukus ili hrskaviji hleb.

Evelin Kuši

Recept iz knjige

"Kompletni vodič za makrobiotičko kuvanje"

 

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 55 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN