- Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra
- Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra
- Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra
- Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici
- Čudesna moć bio-eterične metode i terapije
- Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći
NOVI članci
Hleb od heljdinog brašna
Kategorija: Kuhinja
Potrebno:
4 šolje heljdinog brašna
100 gr bijelog pšeničnog brašna
1 mala šolja kuvane heljde
kvasac
pola kašike soli
Priprema:
Skuvati heljdu. Pomiješati brašno, heljdu, dodati kvasac, so i malo topple vode, zamijesiti tijesto i ostaviti da odstoji oko sat vremena.
Ponovo ga dobro izmijesiti, oblikovati i staviti u podmazan pleh. Tijesto treba da odstoji oko pola sata. Peći na 180 stepeni oko 45 minuta. Izvaditi ga iz pleha i uviti u platnenu krpu.
Ko je online
Ko je na mreži: 32 gostiju i nema prijavljenih članova