- Individualni PEAT i Aspektika radovi u Podgorici od 13. do 21. decembra
- Kvantna spektralna dijagnostika u Podgorici od 8. do 12. decembra
- Trening vida u Podgorici 26. i 27. novembra
- Bio-eterična dijagnostika i terapija od 5. do 10. novembra u Podgorici
- Čudesna moć bio-eterične metode i terapije
- Šta je Bowen tehnika i kod kojih stanja može pomoći
NOVI članci
Ljetnje salate
Kategorija: Kuhinja
Salata France
Potrebno:
glavica zelene salate
1 šargarepa
rotkvice (oko 100gr)
list peršuna
1 manji krastavac
maslinovo ulje
limunov sok
morska so
Priprema:
Šargarepu, zelenu salatu, krastavac i rotkvice očistiti, oprati i isjeći na tanke trake. Začiniti solju, maslinovim uljem, peršunom i limunovim sokom, dobro promiješati i ostaviti 10-ak minuta u frižideru da se sjedini i ohladi. Ohlađenu salatu servirati na listovima zelene salate.
Salata Mare
Potrebno:
1 paradajz
pola glavice crnog luka
pola glavice zelene salate
50 grama tunjevine
par zelenih maslina
morska so
mljeveni crni biber
jabukovo sirće
maslinovo ulje
bijeli luk (po želji)
Priprema:
Paradajz, zelenu salatu, luk oprati i isjeći na tanke trake. Dodati tunjevinu i zelene masline. Začiniti uljem, sirćetom, biberom, dodati so. Dodati sitno sjeckani bijeli luk (po želji).
Ko je online
Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova