MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuka za metodu iscjeljivanja - Energetski krug - u Podgorici 7. novembra: Obuka za metodu iscjeljivanja "Energetski krug" u Podgorici 7. novembra   "Energetski krug" je tehnika koja optimizira sposobnosti vašeg tela da ostane zdravo, objašnjava Daniela Lukić, edukator, hipnoterapeut,  zdravstveni radnik i holistički terapeut iz Biorezonantna dijagnostika u Podgorici 5. do 8. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 5. do 8. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs depilacije, maderoterapije i manikir - pedikir u Podgorici: Obuke u Podgorici za:   - maderoterapiju, klasičnu i brazilsku  - depilacije (sve zone) - 180e - manikir i pedikir (ruski, estetski sa trajnim lakom, nadogradnja, tipse, izlivanje, medicinski)   067 535 705 ili na Viber Sertifikovani kursevi u Podgorici i Budvi 2021-2022.: Sertifikovani kursevi u Podgorici i Budvi 2021-2022. Prijave su otvorene tokom cijele godine. - DIPLOMIRANI KLINIČKI HIPNOTERAPUET - 500 sati.- DIPLOMA PROFESIONALNE HIPNOZE I         HIPNOTERAPIJE - 150 sati.- Tretmani i edukacije Strechink - kozmetičke kamuflaže u Podgorici: Kozmetička kamuflaža je Brazilska metoda kojom kamufliramo trajno sve nedostatke kože.Stretchink metoda - pigment se ubrizgava u kožu mašinicom i ne bledi vremenom. Boja se posebno meša za svakog klijenta Kursevi klasične i brazilske maderoterapije u Podgorici: Obuka za brazilsku i klasičnu maderoterapiju u Podgorici 12. i 13.   i   16. i 17. aprila   Obuka se radi dva dana,  od 10 do 18h, teorijski dio i praktični rad na modelu. Sve Tanja Taubner: roman PETLJE: "Svako u sebi nosi posebnost, autentičnost, ono nešto po čemu je jedinstven i svoj. Svako. Ono što autentičnost guši, mogu biti brojne stvari. Strah, recimo, nesigurnost, zabrane. Ko zna čega Biorezonantna dijagnostika u Podgorici jun 2021.: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 10. do 12.juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg Kurs maderoterapije u Nikšiću : Kurs masaže - maderoterapija      OBUKA ZA  HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U NIKSICU 31. OKTOBRA I 1. NOVEMBRA  16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija, skripta, sertifikat  250 Biorezonantna dijagnostika u Valjevu i Arandjelovcu od 6. do 9. novembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Arandjelovcu  6. i 7. novembra. 2020. i u Valjevu 8. i 9. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se

Obuka za metodu iscjeljivanja - Energetski krug - u Podgorici 7. novembra

Obuka za metodu iscjeljivanja "Energetski krug" u Podgorici 7. novembra

 

"Energetski krug" je tehnika koja optimizira sposobnosti vašeg tela da ostane zdravo, objašnjava Daniela Lukić, edukator, hipnoterapeut, 

zdravstveni radnik i holistički terapeut iz Beograda. U Podgorici će 7. novembra održati obuku za ovu tehniku.

 

Koje benefite možemo imati od tehnike "Energetski krug"?

 

Uz primenu ove tehnike možete usmeriti energetski protok da se delotvorno suprotstavi stresu, da smanjite napetost i oslobodite se mnogih obolenja.


Energija je stub tela, uma i duše. Energija je sam život, ukoliko nije u dobrom balansu može doći do raznih problema na sva tri nivoa.


Energetski krug je tehnika koja se može lako naučiti a zatim primenjivati u svakodnevnom životu.


Dodirujući određene tačke mi oslobađamo klijenta raznih blokada i pomažemo time da se uspostavi zdravlje i balans.


Uspostavljamo nesmetan energetski protok u organizmu i te promene se odmah mogu i osetiti.


Ko može da prodje obuku za ovu tehniku?

 

Tehniku mogu učiti jednako svi ljudi koji to žele, bez obzira na prethodna stečena zvanja ili znanje.

 

Tehnika je prijatna i laka za učenje, potrebna je samo dobra volja i želja da se nauči.

 

Na kom principu "radi"  tehnika "Energetski krug"?


Tačke i delovi koje dodirujemo predstavljaju sve ono što je zapisano ikada u vašem životu kao i ono što će tek biti.

Radom sa njima čistimo sve blokade ukoliko postoje, na bilo kom nivou.

Kada se pokrenu, vi postajete zaista celim bićem prisutni u vašem životu i prošlost prestaje da ima bilo kakav uticaj na vas.

 

 


Ono što je od izuzetne važnosti je da budući terapeut koji praktikuje "Energetski krug" ne iscrpljuje svoju energiju radeći sa klijentom, već naprotiv, sva iskrivljena razmišljanja koja možda i terapeut ima kao klijent se radom takođe brišu.

 

Zbog toga je Energetski krug tehnika isceljenja koja donosi balans i radost kako klijentu tako i terapeutu.

 

 

Za koje teme/probleme se tehnika moze koristiti?

 

Tehnika se može primenjivati za sve teme koje klijentu predstavljaju problem. U mojoj praksi su najzastupljenije teme poput sledećih:

- tuga,

- zaglavljenost,

- nervoza, napetost, anksioznost

- nedostatak samopouzdanja, trema

- problemi sa novcem,

- bolesti akutne ili hronične,

- depresija itd.)

 Kako se tretman izvodi? Kako se klijent osjeca u toku, a kako posle tretmana?


Tretman se izvodi u ležećem ili polusedećem položaju, terapeut blago dodiruje određene tačke.

Klijent se oseća veoma prijatno u toku i nakon tretmana.

 

Koliko obuka traje? Dobija li se sertifikat? Da li polaznici kursa mogu odmah poceti da primjenjuju obuku?

 

Obuka traje 6 sati, jedan dan. Da, dobija se sertifikat. U toku obuke prolazimo teorijski i praktični deo. Svi polaznici su posle obuke potpuno osposobljeni za primenjivanje tehnike. 

 

Informacije i prijave na 067 535 705 

 

 

Obuku vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

 

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

 

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 42 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN