Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_contact, 1
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_newsfeeds, 1

MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika u Bijeljini 29. i 30. novembra i Tuzli od 1. do 4. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u BIJELJINI 29. I 30. NOVEMBRA I U TUZLI od 1. do 4. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se Mohanđi u Tivtu 17. novembra - program Spoznaj Sebe: Spoznaj Sebe – program sa Mohanđijem u Tivtu 17. novembra Pitate li se nekada "Ko sam ja?, Zašto sam ja ja? Koja je moja svrha?" Odgovore na ova i slična pitanja Biorezonantna dijagnostika u Beču od 29. novembra do 3. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Beču od 29. novembra do 3. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra: Želite li da: -  postanete hipnoterapeut, - da se bavite hipnozom, - izučavate tajne ljudskog uma, - zavirite u podsvijest, - naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve, Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 2. i 3. novembra i 9. i 10. novembra. 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih

Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra

Želite li da:

-  postanete hipnoterapeut,

- da se bavite hipnozom,

- izučavate tajne ljudskog uma,

- zavirite u podsvijest,

- naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve,

- budete od pomoći drugima pri prevazilaženju njihovih problematičnih tema i

- da naučite kako živjeti bolji i kvalitetniji život?

 

Ako je odgovor na pitanja navedena iznad potvrdan, onda je ŠKOLA HIPNOZE pravo rešenje. 

 

Kurs počinje u Podgorici 9. i 10. novembra 2019. god.

INTERNATIONAL ACADEMY OF HYPNOSIS AND PERSUASION

POSTANITE KLINIČKI HIPNOTERAPEUT – EDUKACIJA MODUL 1 – HIPNOZA

Podgorica 9. i 10. noveembar 2019.

 

SUBOTA I NEDELJA OD 10 – 18 h, sa pauzom za ručak u trajanju od sat vremena.

Mjesto održavanja: naknadno će biti objavljeno.

 

Hipnoterapija kao metoda se koristi kao vrsta pomoći kod sledećih tegoba:

- DEPRESIJA,

- ANKSIOZNOST,

- STRAHOVI,

- FOBIJE,

- BOLESTI ZAVISNOSTI,

- OTKLANJANJU BOLA,

- U SVRHU MOTIVACIJE 

- POPRAVLJANJA SAMOPOUZDANJA

i svega onog što klijentu umanjuje kvalitet života.

 

 

O EDUKACIJI:

EDUKACIJA PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA I VEŠTINA ZA :

- UVOĐENJE KLIJENTA U STANJE HIPNOZE,

- PRODUBLJIVANJE ISTIH STANJA,

- RAD U TRANSU,

- IZVOĐENJE IZ HIPNOZE,

- ODREDJIVANJE TIPOVA LIČNOSTI,

- TESTOVE SUGESTIBILNOSTI

- I PREKO DESET HIPNOTIČKIH INDUKCIJA.

 

 

PODRAZUMEVA 30% TEORIJE, A SVE OSTALO JE DINAMIČAN I PRAKTIČAN RAD.

ZNANJE KOJE STIČETE OVOM EDUKACIJOM JE OSNOVA KOJA JE NEOPHODNA U DALJEM USAVRŠAVANJU I STICANJU ZNANJA ZA BUDUĆEG KLINIČKOG HIPNOTERAPEUTA. 

ZA SVE POLAZNIKE TEČAJA OBEZBEĐEN JE ŠTAMPANI MATERIJAL KOJI JE POTREBAN ZA UČENJE I RAD.

 

 

★ KOME JE NAMIJENJENA EDUKACIJA:

 

U školu hipnoze može se prijaviti svako ko je motivisan i želi da nauči moćne tehnike koje može koristi u radu sa drugima i u radu na sebi.


Tehnike koje budete naučili na ovoj edukaciji će zauvek promeniti vaš život, odnos prema sebi i vaša shvatanja o funkcionisanju ljudskog uma.


Ne postoje preduslovi za učešće na našim kursevima, nije važno koje struke su kandidati, važno je samo da žele da uče i razvijaju se i da su moralne osobe.


Edukacija je intenzivna, što znači da ćete u kratkom vremenskom periodu naučiti mnogo tehnika, veština i konceptualnih znanja koja su neophodna za rad.


Budite spremni da intenzivno učite i vežbate. Po završetku svakog kursa dobijete štampane materijale tako da niste u obavezi da bilo šta pišete tokom kursa.

 

 

 

EDUKACIJU VODI:

Daniela Lukić iz Beograda, licencirani klinički hipno-terapeut za područje Evrope i država EU, sertifikovani trener hipnoterapeuta sa 15 godina iskustva u radu, predavač na inostranim kongresima hipnoterapeuta i holistički terapeut, direktor trening centra IAHP u Beogradu i Internacionalne akademije hipnoze i persuazije.

 

 

Nakon skolovanja u Beogradu, postdiplomske studije zavrsila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

 

 

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja će biti predstavljena na SVETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017. i 2018.

 

 

 

 

KOTIZACIJA ZA OBUKU: 350 eura

 

Informacije i prijave na:

00382 67 535 705 , ili VIBER 00382 67 385 157 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 63 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN