MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Kreiraj život kakav želiš uz POY metodu: "Points of you (POY) je metodologija koja revolucionarno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa, ličnog i profesionalnog razvoja, sa ciljem da se unaprijedi kreativnost, produktivnost i zadovoljstvo ljudi i timova", objašnjava Kurs za kozmetičare - Tretmani lica - u Podgorici od 13. do 15. marta:   Kurs za kozmetičare - Tretmani lica u Podgorici 13., 14. i 15. marta i u Baru 21., 22. i 23. marta   Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz Obuka za maderoterapiju 7. i 8. marta u Podgorici: Martovska akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 7. i 8. marta 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija GRATIS, skripta, Biorezonantna dijagnostika i terapija u Čačku 15. i 16. marta: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Čačku od 15. i  16. marta Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom dva Peat i Reiki tretmani u Podgorici i Baru od 18. do 27. januara: REIKI I PEAT tretmani u Podgorici od 18. do 24. januara i u Baru od 25. do 27. januara  Reiki je energetska metoda za unapredjenje zdravlja i oslobadanja od stresa, a PROGRAM FESTIVALA LOVE & SPIRIT 2019 u Beogradu : PROGRAM FESTIVALA LOVE & SPIRIT 2019 Decembar 2019 – Januar 2020. godine Holi centar, Kneginje Ljubice 12, kod Trga Republike   Prijava na sva dešavanja obavezna na broj 060 0624455 ili holiakademija@gmail.com     Predavanja i Program Raskidanje vezanosti u Podgorici 15. decembra: Program Raskidanje vezanosti u Podgorici 15. decembra Program vodi Ljiljana Ilić iz Beograda, Ljiljana Ilić: Rođena 1955.g. Već trideset godina se bavi alternativnim načinima za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života. Reiki učitelj Biorezonantna dijagnostika i terapija u Novom Pazaru od 1. do 4. februara: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Novom Pazaru od 1. do 4. februara 2020. Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza Dijana Raičković: Hajde da nešto promijenimo: "Trener sam HYL programa "Volite sebe - izliječite svoj život" po metodi Lujze Hej, poznatog američkog terapeuta i jedne od vodećih ličnosti na polju motivacije i samopomoći.  Takodje sam i Biorezonantna dijagnostika u Podgorici od 24. do 27. februara: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 24. do 27. februara Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja

Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra

Želite li da:

-  postanete hipnoterapeut,

- da se bavite hipnozom,

- izučavate tajne ljudskog uma,

- zavirite u podsvijest,

- naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve,

- budete od pomoći drugima pri prevazilaženju njihovih problematičnih tema i

- da naučite kako živjeti bolji i kvalitetniji život?

 

Ako je odgovor na pitanja navedena iznad potvrdan, onda je ŠKOLA HIPNOZE pravo rešenje. 

 

Kurs počinje u Podgorici 9. i 10. novembra 2019. god.

INTERNATIONAL ACADEMY OF HYPNOSIS AND PERSUASION

POSTANITE KLINIČKI HIPNOTERAPEUT – EDUKACIJA MODUL 1 – HIPNOZA

Podgorica 9. i 10. noveembar 2019.

 

SUBOTA I NEDELJA OD 10 – 18 h, sa pauzom za ručak u trajanju od sat vremena.

Mjesto održavanja: naknadno će biti objavljeno.

 

Hipnoterapija kao metoda se koristi kao vrsta pomoći kod sledećih tegoba:

- DEPRESIJA,

- ANKSIOZNOST,

- STRAHOVI,

- FOBIJE,

- BOLESTI ZAVISNOSTI,

- OTKLANJANJU BOLA,

- U SVRHU MOTIVACIJE 

- POPRAVLJANJA SAMOPOUZDANJA

i svega onog što klijentu umanjuje kvalitet života.

 

 

O EDUKACIJI:

EDUKACIJA PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA I VEŠTINA ZA :

- UVOĐENJE KLIJENTA U STANJE HIPNOZE,

- PRODUBLJIVANJE ISTIH STANJA,

- RAD U TRANSU,

- IZVOĐENJE IZ HIPNOZE,

- ODREDJIVANJE TIPOVA LIČNOSTI,

- TESTOVE SUGESTIBILNOSTI

- I PREKO DESET HIPNOTIČKIH INDUKCIJA.

 

 

PODRAZUMEVA 30% TEORIJE, A SVE OSTALO JE DINAMIČAN I PRAKTIČAN RAD.

ZNANJE KOJE STIČETE OVOM EDUKACIJOM JE OSNOVA KOJA JE NEOPHODNA U DALJEM USAVRŠAVANJU I STICANJU ZNANJA ZA BUDUĆEG KLINIČKOG HIPNOTERAPEUTA. 

ZA SVE POLAZNIKE TEČAJA OBEZBEĐEN JE ŠTAMPANI MATERIJAL KOJI JE POTREBAN ZA UČENJE I RAD.

 

 

★ KOME JE NAMIJENJENA EDUKACIJA:

 

U školu hipnoze može se prijaviti svako ko je motivisan i želi da nauči moćne tehnike koje može koristi u radu sa drugima i u radu na sebi.


Tehnike koje budete naučili na ovoj edukaciji će zauvek promeniti vaš život, odnos prema sebi i vaša shvatanja o funkcionisanju ljudskog uma.


Ne postoje preduslovi za učešće na našim kursevima, nije važno koje struke su kandidati, važno je samo da žele da uče i razvijaju se i da su moralne osobe.


Edukacija je intenzivna, što znači da ćete u kratkom vremenskom periodu naučiti mnogo tehnika, veština i konceptualnih znanja koja su neophodna za rad.


Budite spremni da intenzivno učite i vežbate. Po završetku svakog kursa dobijete štampane materijale tako da niste u obavezi da bilo šta pišete tokom kursa.

 

 

 

EDUKACIJU VODI:

Daniela Lukić iz Beograda, licencirani klinički hipno-terapeut za područje Evrope i država EU, sertifikovani trener hipnoterapeuta sa 15 godina iskustva u radu, predavač na inostranim kongresima hipnoterapeuta i holistički terapeut, direktor trening centra IAHP u Beogradu i Internacionalne akademije hipnoze i persuazije.

 

 

Nakon skolovanja u Beogradu, postdiplomske studije zavrsila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

 

 

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja će biti predstavljena na SVETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017. i 2018.

 

 

 

 

KOTIZACIJA ZA OBUKU: 350 eura

 

Informacije i prijave na:

00382 67 535 705 , ili VIBER 00382 67 385 157 

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN