MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Savremena borba izmedju dobra i zla: Bujišić Ivona, advokatski pripravnik iz Podgorice javnosti je postala poznata putem sarkastičnih video snimaka na instagramu. Iskoristila je talenat za glumu i poznavanje psihologije savremenog čovjeka da ukaže na probleme Seminar Brankice Kovačević 7. aprila u Podgorici: "Život je jedna velika igra stvaranja kroz ljubav i prisustvo uz punu svesnost i uživanje.", Brankica Kovačević, istraživač, posmatrač života, diplomirani ekonomista, diplomirani psiholog, autor knjiga "Potraga za srećom" i "Potraga Besplatno predavanje o regresoterapiji u Podgorici 17. marta: Besplatno predavanje o regresoterapiji u Podgorici u nedelju, 17. marta od 19h do 20.30h    Regresija (regresoterapija) pruža odgovore na mnoge situacije i probleme koji se konstantno ponavljaju, a koje osobe ne Obuka za regresoterapeute u Podgorici 23. i 24. marta: Obuka za regresoterapeute 23. i 24. marta u Podgorici Od 10 do 18h subota i nedelja   Regresija (regresoterapija) pruža odgovore na mnoge situacije i probleme koji se konstantno ponavljaju, a koje osobe Obuka za hit anticelulit masažu oklagijama u Podgorici 30. i 31. marta: Martovska akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 30. i 31. marta 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija GRATIS, skripta, Obuke za masaže u Nikšiću 9. i 10. marta: Martovska akcija i popusti za kurseve masaže     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 9. i 10. marta OD 10h do 18h - 230 e, U Rasprodaja italijanskih haljina u Podgorici od 18. februara do 8. marta: Zbog zatvaranja butika, rasprodaja italijanskih haljina u Podgorici od 18. februara do 8. marta. Od 15 do 40 eura     Haljine su izuzetnog kvaliteta, proljecni i zimski modeli.    Informacije na br tel 069 307 Obuka za havajsku masažu i limfnu drenažu u Podgorici od 2. do 10. februara: Obuka za tehnike LIMFNA DRENAŽA i HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA u Podgorici od 2. do 11. februara     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 2. i Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 8. do 12. marta: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo

Obuka za MADEROTERAPIJU 30. i 31. marta u Podgorici

OBUKA ZA MADEROTERAPIJU u Podgorici 30. i 31. marta 

 

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od drveta sto terapiju cini 100% prirodnom, bez mogucnosti alergijskih reakcija na kozu. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaze u odnosu na vec poznate klasicne masaze.
Namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viskom vode, toksinima u potkoznom tkivu, borama i celulitom.

 

Ovom metodom stimulise se i popravlja ravnoteza energije, smanjuje stres i oslobadjaju misići i zglobovi od bolova.

Sa Maderoterapijom dobijamo dobre estetske rezultate, čvršće telo, zategnutiju kozu, smanjuju se loklalizovani depoi masnih ćelija, izbacuju se toksini, visak vode i celulit.

Prednost ove tehnike u odnosu na sve druge tehnike masaza je u specijalno oblikovanim drvenim elementima koji omogućavaju intenzitet pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viskom vode.

 

PROGRAM PREDAVANJA 

 

Maderoterapija tijela

 

OBUKA zapocinje upoznavanjem sa maderoterapijom i njenim blagotvornim delovanjem na telo.


Osnova maderoterapije jeste stimulacija limfne drenaze kao prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita.
Sa maderoterapijom se brze i lakse dolazi do zeljenih rezultata . Praksa je pokazala da maderoterapija ima bolji ucinak nego klasicna anticelulit masaza.

Na dobro savladanoj teorijskoj osnovi gradimo buduci praktican rad, a zatim prelazimo na kompleksnije masaze oklagijama uz tehnike prepoznavanja potreba svakog klijenta ponaosob.

 

 

Cijene obuke ZA mart AKCIJA

- obuka za maderoterapiju tijela - 250 eura, traje 12 sati, dva dana po 6 sati.

 

 

 

 

SET OKLAGIJA JE GRATIS. POSLE OBUKE STE POTPUNO SPREMNI ZA RAD. KO ZELI, POSTOJI MOGUCNOST DALJE SARADNJE SA NAMA.

Obuka je u subotu i nedelju, od 10h do 18h sa pauzama

 

 

 

SERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU OBUKE

 

Po zavrsetku prakticnog dijela obuke polaznici dobijaju sertifikat.

Kurs masaze za maderoterapiju izvodi predavac sa dugogodisnjim iskustvom u prenosenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata.

Svakom polazniku posvećena je maksimalna paznja, kako bi se sto bolje osposobio za buduće zanimanje.

 

 

 

 

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

 

Svetlana Jovanovic, vlasnica salona ,,Moć Dodira''.

Po zanimanju kozmeticar - esteticar, wellness terapeut, bioenergeticar, radiestezista.


U službi zdravlja i ljepote 15 godina, uvijek spremna da bude sto bolja u svom poslu, sto postize radom i stalnim usavrsavanjem, a prije svega velikom voljom i ljubavlju prema poslu i ljudima sa kojima radi.


Svetlana je clan Medikal Spa asocijacije CG, Wellness menadzer u hotelu "Wind Rose" ("Ruza vjetrova") by Karisma.

Ono sto je pokrece je njen životni moto: "Sve što radis radi s ljubavlju, a rezultati nece izostati''.

 

 

Informacije na 

 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

 

Share

 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 27 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN