MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Tuzli od 1. do 4. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u TUZLI od 1. do 4. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Mohanđi u Tivtu 17. novembra - program Spoznaj Sebe: Spoznaj Sebe – program sa Mohanđijem u Tivtu 17. novembra Pitate li se nekada "Ko sam ja?, Zašto sam ja ja? Koja je moja svrha?" Odgovore na ova i slična pitanja Biorezonantna dijagnostika u Beču od 29. novembra do 3. decembra: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Beču od 29. novembra do 3. decembra Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Škola hipnoze u Podgorici - kurs 9. i 10. novembra: Želite li da: -  postanete hipnoterapeut, - da se bavite hipnozom, - izučavate tajne ljudskog uma, - zavirite u podsvijest, - naučite kako da uz pomoć hipnotičkih tehnika ostvarujete svoje ciljeve, Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 2. i 3. novembra i 9. i 10. novembra. 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 10. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih

Tretmani laserskog odvikavanja od pušenja u Podgorici u novembru

LASEROM PROTIV CIGARETE

 

Želite da jednom zauvijek ostavite cigarete ali nemate dovoljno jaku volju da sami prodjete kroz proces?

Vrijeme je da probate lasersko odvikavanje, koje se pokazalo izuzetno i superiorno u odnosu na sve ostale metode. Sada je dostupno i Vama.

Riječ je o potpuno bezbjednoj metodi, bez kontra efekata, nervoze, stresa i dodatne kilaže.

                                    

TRETMAN OBUHVATA:

  1. TERAPIJU LASEROM
  2. TERAPIJU UDISANJA ČISTOG KISEONIKA
  3. ANTISTRES TERAPIJU
  4. PSIHOLOŠKU PODRŠKU
  5. ANKETU

TRETMAN LASEROM je veoma sličan akupunkturi, ali se ne koriste iglice već svjetlosni snop visoke talasne dužine i male energije, slabije od sijalice od 60W, koji se primjenjuje na odredjene energetsko-akupunturne tačke na ušima, rukama i nosu i  ima trajnije dejstvo i prodire dublje u kožu.

Šta se dešava kad zapalite cigaretu? Želite da pušite jer to utiče na vase raspoloženje.

 

Tretman laserom je upravo zbog toga konačno rešenje, jer utiče direktno na vase raspoloženje, dovodi nivo hormona sreće na optimalan nivo, pa više neće biti potrebe da vam cigareta tome služi.

 

Svaki put kada zapalite cigaretu nikotin izaziva rast nivoa endrofina u  vašem organizmu, a endrofin je poznat kao hormon sreće koji popravlja raspoloženje, čini ljude radosnijim, svježijim, pomaže pri zarastanju rana i slično. Kada ugasite cigaretu i prestanete pušiti, pad nivoa endrofina dovodi do simptoma sličnih napetosti i stresu, a ubrzo zatim do želje za novom dozom nikotina.

Naš postupak stimuliše endrofin pomoću pulsirajućeg snopa laserskog svijetla kojeg apsorbuje vaša koža  i ćelije.

 

Tretmanom laserom izgubićete potrebu za nikotinom na biohemijskom nivou

 

Stimulacijom i lučenjem endorfina praktično dovodimo vaš organizam u stanje da vjeruje da vi i dalje pušite, i da usled toga vaše tijelo ne traži novu dozu nikotina.

 

Cijeli proces podizanja nivoa endrofina dovodi do:

- gubitka fizičke želje za pušenjem,

- smanjenja stresa,

- nema napetosti i nervoze

- ubrzavanja vašeg metabolizma

- usljed ubrzanja metabolizma, apetit se neće povećati, samim tim ni kilaža

 

Koje tačke na tijelu se tretiraju laserom?


Laserom se tretiraju specifične energetske tačke na dlanovima, rukama, ušima i nosu.

 

POGLEDAJTE PRVI SNIMAK KLIKOM OVDJE

 

POGLEDAJTE DRUGI SNIMAK KLIKOM OVDJE 

 

TERAPIJA ČISTIM KISEONIKOM

Poznato je da pušači imaju manje kiseonika u plućima, a samim tim i čitav organizam trpi posljedice.

 

Tretman udisanja čistog kiseonika pomaže:

- regeneraciju pluća,

- brži oporavak zakrčenih krvnih sudova,

- ojačava vaše srce i smanjuje rizik od srčanog udara, 

- podiže imunitet,

- popravlja memoriju i vid

 

I ono što je jako važno SMIRUJE VAŠ UM I STABILIZUJE NERVNI SISTEM.

 

ANTISTRES TERAPIJA SE TAKODJE RADI LASERSKIM PUTEM I RADI SE U SKLOPU CJELOKUPNOG TRETMANA.

PSIHOLŠKA PODRŠKA podrazumijeva stalnu podršku terapeuta,  u slučaju da se pojavi trenutak krize imate slobodu da pozovete telefonom, podijelite osjećanja i dobijete stručan savjet, promjenjiv u tom momentu.

 

Koliko puta se tretman radi?

TRETMAN SE PODIJELI U 2 ILI 3 TERAPIJE,  zavisi od pacijenta, u jednoj sedmici se radi 2 do maksimalno 3 tretmana svakog drugog dana. To je jako važno jer se na taj način tretiranje vrši u razmaku u kojem je i najpotrebnije, u tom vremenskom razmaku se reguliše fizički i psihički aspekt odvikavanja.

 

Koliko terapija traje?

Svaki tretman traje ukupno sat vremena.

Na samom početku se radi uzimanje intervjua, tretman laserom se radi 40 minuta, i odmah posle toga i terapija čistim kiseonikom u trajanju 10 min.

 

 

Ima li nekih kontraefekata zbog terapije laserom?


Laser je potpuno bezbjedan i nema nikakvih kontra efekata. FDA (Federalna Američka Agencija za Ljekove) je klasifikovala terapiju laserskog odvikavanja od pušenja kao tretman bez ikakvog rizika i kontraefekata.

 

OVA METODA IMA FANTASTIČNE REZULTATE!

 

Koliko dugo se ovaj tretman već primjenjuje?


Počeci tretmana su vezani za Evropu prije nekih 20-tak godina, ali je usavršen i patentiran u SAD početkom 2001.god.

 

Koliki je procenat uspješnosti?


Tretman laserom pokazuje stopu uspješnosti izmedju 85% i 90%. Garantujemo Vam da ćete, ako se budete pridržavali naših upustava, ostaviti pušenje zauvijek.

 

 

AKCIJSKA PONUDA U NOVEMBRU!

POZOVITE NA 067 535 705 ILI VIBER 067 385 157

Iskustva korisnika:

 

Ljubica,Herceg Novi

 

Bivši sam pušač sa stažom od 20 godina. Pušila sam u prosjeku 1,5 do 2 kutije cigareta.

Uživala sam u nikotinu sve dok mi se zdravlje nije pocelo rušiti. Uprkos želji, nisam mogla sama, koristila sam sve što sam čula... Sve dok nisam otišla na laserski tretman i uz pomoc lasera i terapeuta prošla kroz period odvikavanja.

Zahvaljujem na tome i ne konzumiram od tada cigarete već godinu dana.

 

 

Jovan P. Podgorica

 

Zahvaljujuci laser terapiji sam se skinuo sa 4 kutije cigareta i nisam vjerovao da mogu, ali upornost,tretmani, podrška terapeuta, prijatan razgovor i stalna dostupnost za podršku da idem naprijed dan po dan....i tako već treca godina od kad nisam zapalio.

 

Sanja.Budva

 

 

Velika zahvalnost i preporuka svima koji žele izaći iz kruga nikotina.

Profesor sam i dugogodišnji konzument cigareta.

Držeći privatne časove, nisam mogla da apstiniram ni 45min, trovala sam druge...

 

Čula sam za tretman laserom i jonizovanim kiseonikom, odlučila da probam.

Hvala svemu i svima koji su u tom timu, posebno terapeutkinji Lidiji i njenom beskrajnom strpljenju, znanju i pažnji, ja sam nova osoba. Preporucujem apsolutno,uložite u zdravlje, uz vašu volju, sa ovim tretmanom je neuporedivo lakše i bolje.

 

Tretmane laserom vrši Lidija Obradović, laboratorijski tehničar za biohemijske analize, licencirani i sertifikovani terapeut po metodi laseroterapije No Fumare

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 95 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN