MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuka za havajsku masažu i limfnu drenažu u Podgorici od 2. do 10. februara: Obuka za tehnike LIMFNA DRENAŽA i HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA u Podgorici od 2. do 11. februara     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 2. i Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 8. do 12. marta: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci od 24. do 27. novembra: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra 2018. u Banja Luci Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje Obuka za MADEROTERAPIJU 22. i 23. decembra u Podgorici : OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 22. i 23. decembra 2018.   Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od Festival - Ljepote Mediterana - u Budvi 22. i 23. oktobra: U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 9 predavanja i Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra:       Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra   Kako izgleda homeopatski pregled?   Homeopatski pregled se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru sa klijentom. Za vreme razgovora homeopata će vam postaviti Reiki tretmani na Zlatiboru 23. i 24. novembra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, PEAT i Aspektika tretmani u Podgorici od 24. do 31. januara: Individualni tretmani u Podgorici od 24. do 31. januara   Rešavanje konkretnih tema i problema. Radi se fokusirano i usmjereno na jednu temu koja predstavlja problem. Tretman traje od sat do sat Obuka za EETT life coach-a u Podgorici od 15. septembra: U Podgorici pocinje Napredni program obuke za EETT life coach-a. Prvi modul 15. i 16. septrembra. Obuku vodi Ivana Kuzmanovic. Prijave na 067 535 705   O EETT metodi mozete procitati OVDJE         NAPREDNA GODINA –

Obuka za havajsku masažu i limfnu drenažu u Podgorici od 2. do 10. februara

Obuka za tehnike LIMFNA DRENAŽA i HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA u Podgorici od 2. do 11. februara

 

 

1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 2. i 3.februara, OD 10h do 18h - 230 e
2. HAVAJSKA MASAŽA 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 9. i 10. februar, OD 10h do 18h sati edukacije -250 e

 

Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i sertifikat Udruzenja za holističku medicinu.

 

LIMFNA DRENAŽA


je preventivna i terapijska metoda kojom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji odakle se potiskuje, a otečeni ekstremiteti vracaju obimom u normalno stanje.

Limfna drenaža se još koristi za skidanje viška kilograma, detoksikaciju organizma, u anticelulit programima kao i wellness tretmanima i ritualima, kako za tijelo, tako i za lice.

Prvenstveno služi za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i za detoks organizma. Takođe, ovaj tretman utiče na to da naš organizam bude jači i zdraviji, utiče na to da očistimo tijelo od toksina i da smršamo.
Metoda koja može biti opasna ukoliko se ne primjenjuje kako treba, zbog toga terapeuti moraju biti specijalno obučeni baš za limfnu drenažu, jer ona sadrži pravila po kojima mora da se izvodi.

 


2. HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA


je masaža koja u prevodu znači "Ruke ljubavi"  i potiče sa Havaja. To je tehnika dubinske relaksacije mišica. Danas zauzima posebno mjesto medju popularnim terapeutskim i relaksacionim metodama, zbog svojih iscjeljujucih svojstava.

Havajska masaža oslobadja tijelo od nataložene negativne energije cime se postize apsolutna relaksacija i harmonija duha i tijela.

 

 

 

 

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

 

Svetlana Jovanovic, vlasnica salona ,,Moć Dodira''.

Po zanimanju kozmeticar - esteticar, wellness terapeut, bioenergeticar, radiestezista.


U službi zdravlja i ljepote 15 godina, uvijek spremna da bude sto bolja u svom poslu, sto postize radom i stalnim usavrsavanjem, a prije svega velikom voljom i ljubavlju prema poslu i ljudima sa kojima radi.


Svetlana je clan Medikal Spa asocijacije CG, Wellness menadzer u hotelu "Wind Rose" ("Ruza vjetrova") by Karisma.

Ono sto je pokrece je njen životni moto: "Sve što radis radi s ljubavlju, a rezultati nece izostati''.

 

 

Informacije na 

 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

 

Share

 

Informacije i prijave na 067 535 705

 

Share

Datum poslednje izmene nedelja, 20 januar 2019 20:32

Pogodaka: 168

Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra

Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?

 

    - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to je postupak koji dovodi do trenutnog i istovremenog početka obnove ili poboljšanja svih vidova ili nivoa čovekovog postojanja. Momentalno i usklađeno dolazi do sveobuhvatnih pozitivnih promena na nivou osećanja, mentalnom nivou, enegetskom nivou, fizičkom nivou i poboljšava se i odnos sa okruženjem. Promene započinju odmah i nastavljaju se i posle tretmana.

Rekonekcija predstavlja ponovno spajanje ili obnavljanje prekinutih veza sa Kreativnom inteligencijom. Do prekida tih veza je došlo uglavnom usled stresova koje smo doživljavali, načina života i toksičnosti okruženja u kome živimo.

 

Stvaralačka ili Kreativna inteligencija je beskonačna organizujuća moć  Jedinstvenog polja – izvora svog života. Na postojanje jedinstvenog izvora večno promenljivog sveta su još ukazivali velikani nauke, Nikola Tesla i Albert Ajnštajn. Tesla je govorio: “Uveren sam da je ceo kosmos objedinjen, kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu. Postoji u vasioni neko jezgro otkuda mi dobijamo svu snagu, sva nadahnuća, ono nas večno privlači, ja osećam njegovu moć i vrednosti koje ono emituje celoj vasioni i time je održava u skladu. Ja nisam prodro u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kad hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVETLOST, a kad pokušam da ga shvatim duhovno, onda je to LEPOTA i SAMILOST. Onaj koji nosi u sebi tu veru oseća se snažan, rad mu čini radost, jer se sam oseća jednim tonom u sveopštoj harmoniji.”

 

Kreativna ili Stvaralačka inteligencija je univerzalna inteligencija prirode koja je isvor sveg reda u kreaciji. Ona je stvorila ceo univerzum i održava ga u savršenoj ravnoteži i harmoniji. Mogućnost dolaženja u dodir sa njom za nas, ljudska bića, ima mnogobrojne dobrobiti. Stanje reda i harmonije se povećava u svim našim aspektima.

Slobodan protok i izražavanje Kreativne inteligencije dovodi do uravnoteženja i poboljšanog funkcionisanja na fizičkom i mentalnom nivou, kao i na nivou osećanja i odnosa sa okruženjem. To ponekad za rezultat ima zapanjujuća i trenutna oslobađanja od velikog broja bolesti i stanja patnje.

Dovoljno je načiniti jedan potez, zaliti koren drveta, da bi došlo do istovremenog i usklađenog oživljavanja i ishranjivanja svih aspekata drveta i stabla i grana i grančica i listova i cvetova.

 

 

2. Kako se tretman radi i koliko traje?

 

    - Seansa se obavlja bez dodira i traje pola sata. Korisnik leži na leđima u stanju krajnje opuštenosti i udobnosti. Ja se krećem pored njegovog tela i pomoću razvijene osetljivosti svojih dlanova, koji se nalaze na određenom rastojanju od tela, „napipavam“ specifična mesta u energetskom omotaču. Na tim mestima se zadržavam malo duže i tada dolazi do povezivanja sa Kreativnom inteligencijom. Osećaj je toliko prijatan da je čest komentar korisnika kako nikada pre nisu doživeli nešto tako lepo. Od njih se ne zahteva ništa osim da uživaju u onome što doživljavaju.

Iako se u toku tretmana javljaju mnogobrojne prijatne senzacije, one nisu mnogo bitne. Razlog obavljanja celog postupka je poboljšanje našeg života u svim njegovim vidovima. Upravo se posle tretmana počinju ispoljavati poboljšanja zbog kojih smo došli na Rekonekciju a često se poboljšava i ono za šta smo mislili da je nemoguće da se desi.

I prvi tretman donosi značajni boljitak ali da bi rezultati bili maksimalni, preporučuje se da se urade tri tretmana u seriji.

 

 

3. Jesu li potrebne neke pripreme?

 

    - Nikakve pripreme niti predznanje nije potrebno, potrebno je samo imati želju za pozitivnom promenom i dozvoliti Prirodi da to učini na najbolji mogući način, kao i u svemu što čini.

Čak nije potrebno da čovek veruje u delotvornost postupka, odnosno, još je i bolje ako ne veruje. U tom slučaju će mu rezultati biti vidljiviji i verodostojniji, biće isključena mogućnost placebo efekta. Oni koji veruju u mogućnost isceljenja ovim postupkom, često su skloni uverenju da je do njega došlo zahvaljujući njihovoj veri u boljitak. Sumnjičavi i nepoverljivi nemaju tu dilemu, njima je potpuno jasno da su sve promene koje dožive rezultat isključivo tretmana koje su prošli.

Bilo kako bilo, važno je da do isceljenja dođe.

 

4. Zbog kojih tegoba/smetnji se klijenti najčešće obraćaju?

 

    - Široka je lepeza problema sa kojima se ljudi susreću i zbog kojih dolaze. Ima ih sa već ispoljenim bolestima kojih nisu mogli da se oslobode postupcima ni klasične ni alternativne ili bolje rečeno komparativne medicine, preko onih koji osećaju da nešto nije „kako treba“ i znaju da nešto treba preduzeti ali prosto ne znaju kome bi se obratili, do onih koji shvataju da je neophodno osloboditi se nakupljenog stresa i unutrašnjih neravnoteža pre nego što se ispolje na fizičkom nivou. Skoro svaka bolest, koja se ispoljila na fizičkom nivou, je postojala kao stanje neravnoteže na dubljim nivoima godinama ili čak decenijama pre toga. Tu su i ljudi koji žele da se „probude“, da se bolje osećaju i budu srećniji, da poboljšaju međuljudske i partnerske odnose ili da povećaju svoju efikasnost u poslu i svakodnevnom životu.

 

 

Neke od najčešćih promena prijavljenih od strane korisnika su:

 

- normalizacija krvnog pritiska

- smanjenje vrednosti šećera u krvi

- balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam

- smanjenje nesanice

- smanjenje ili prestanak raznih bolnih stanja

- rešavanje problema skeleta i koštanog tkiva

- smanjenje perioda oporavka kod sportskih povreda

- normalizacija telesne težine

- poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja

- oslobađanje od strahova i osećaja krivice

- bolja koncentracija

- povećanje inteligencije i stvaralaštva

- povećana stabilnost autonomnog nervnog sistema i kao rezultat toga

- oslobađanje od nakupljenog sresa i veća otpornost na buduće stresne izazove.

Bez obzira na konkretna poboljšanja do kojih dolazi, ono o čemu svedoče skori svi, kada siđu sa kreveta, je da doživljavaju veliki osećaj lakoće, kao da su skinuli neki težak teret sa sebe.

 

 

5. Kod kojih tegoba/smetnji ovi tretmani mogu biti od pomoći?

 

    - Napomenimo da se ne leči bolest nego osoba. Ne postoje ograničenja po pitanju bolesti kojih se možemo osloboditi. Do sada nije bilo korisnika tretmana koji nije ili u potpunosti rešio problem zbog koga je došao ili doživeo značajna poboljšanja. Bilo kakva već postojeća terapija ili tretman ne ometaju, niti su ometeni ovim postupkom.

Bolesti ili stanja nezadovoljstva su u osnovi posledice poremećenog prirodnog i spontanog  ispoljavanja inteligencije Prirode u nama. Naše prirodno i osnovno stanje je stanje zdravlja, sreće i zadovoljstva. Potrebno je samo da mu dozvolimo da se ispolji.

Moja uloga u celom potupku je da korisnika povežem sa Kreativnom inteligencijom i omogućim njeno ispoljavanje. To što se ispoljava nije nikakva moja enegija, moje je da budem kanal kroz koji će organizujuća moć Prirode da se ispolji. Za sva poboljšanja koja se dešavaju treba da zahvalimo bezgraničnoj moći uvođenja reda majke Prirode.

 

6. Par primjera iz prakse kod kojih su tretmani doveli do iscjeljenja.

 

    - Bilo je dosta slučajeva koji su izazvali veliko iznenađenje, ne samo kod klijenta nego i kod mene. Puno puta se desilo da je došlo do prestanka raznih bolna stanja, do prestanka potrebe (bar na neko vreme) za unošenjem lekova ili insulina kod dijabetičara, velikog ubrzanja u zalečenju raznih povreda skeleta i mekih tkiva, oslobađanja od dugotrajnih strahova, kao i nesanice itd.

Možda se najzanimljivija promena desila u slučaju gospođe Nade iz Beograda (možete je videti u priloženom video klipu). Ona je posle pada zadobila povredu kičmenih pršljenova u lumbalnoj regiji. Dve godine je u pokušajevima rešenja problema kucala na sva vrata na koja je mogla. Obišla je mnoge ustanove, lekare i nadrilekare, provela vreme u većem broju banja. Stanje se skoro uopšte nije popravljalo, bolove je imala u celom telu, posebno u ekstremitetima. Na kraju joj je predložena operacija kičme sa neizvesnim prognozama za poboljšanje i mogućnošću čak i pogoršanja stanja. Taj rizik nije htela da preuzme.

Posle skoro dve godina patnje, gospođa Nada je, na nagovor ćerke, došla kod mene na tretman. Bila je u teškom stanju, posebno psihičkom, zbog skoro izgubljene vere u poboljšanje. Uradili smo prvi tretman koji je prošao uobičajeno, kao u većini slučajeva. Po završetku, posle kratkog razgovora u ležećem položaju, pokušala je da ustane. Umesto očekivano teškog i bolnog pokretanja, potpuno normalnom brzinom i lakoćom za zdravu osobu, pridigla je se i stala pored kreveta. Ozarenog lica, preplavljena srećom i nevericom istovremeno, rekla je “ja prvi put posle dve godine stojim bez bolova”.

 

Njeno stanje i promena koju je doživela su bili trajni. Kako je rekla posle nekoliko godina, od tretmana do tog momenta, misli da joj oko 80% problema koje je imala prosto nestalo.

Nema većeg zadovoljstva za mene, to je i glavni razlog zašto se ovim bavim, kada vidim kako se ljudi oslobađaju patnje. Taj osećaj zadovoljstva, sreće i olakšanja u očima koje se cakle, je ono što mi stvara veliku zahvalnost za mogućnost bavljenja ovim što smatram i ličnom misijom.

 

Informacije kod organizatorke Maje Pejovic na  

00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene subota, 01 decembar 2018 11:57

Pogodaka: 394

Obuka za MADEROTERAPIJU 22. i 23. decembra u Podgorici

OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 22. i 23. decembra 2018.

 

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od drveta sto terapiju cini 100% prirodnom, bez mogucnosti alergijskih reakcija na kozu. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaze u odnosu na vec poznate klasicne masaze.
Namenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viskom vode, toksinima u potkoznom tkivu, borama i celulitom.

 

Ovom metodom stimulise se i popravlja ravnoteza energije, smanjuje stres i oslobadjaju misići i zglobovi od bolova.

Sa Maderoterapijom dobijamo dobre estetske rezultate, čvršće telo, zategnutiju kozu, smanjuju se loklalizovani depoi masnih ćelija, izbacuju se toksini, visak vode i celulit.

Prednost ove tehnike u odnosu na sve druge tehnike masaza je u specijalno oblikovanim drvenim elementima koji omogućavaju intenzitet pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viskom vode.

 

PROGRAM PREDAVANJA 

 

Maderoterapija tijela

 

OBUKA zapocinje upoznavanjem sa maderoterapijom i njenim blagotvornim delovanjem na telo.


Osnova maderoterapije jeste stimulacija limfne drenaze kao prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita.
Sa maderoterapijom se brze i lakse dolazi do zeljenih rezultata . Praksa je pokazala da maderoterapija ima bolji ucinak nego klasicna anticelulit masaza.

Na dobro savladanoj teorijskoj osnovi gradimo buduci praktican rad, a zatim prelazimo na kompleksnije masaze oklagijama uz tehnike prepoznavanja potreba svakog klijenta ponaosob.

 

 

Cijene obuke:

- obuka za maderoterapiju tijela - 300 eura, traje 12 sati, dva dana po 6 sati.

 

 

 

 

SET OKLAGIJA JE GRATIS. POSLE OBUKE STE POTPUNO SPREMNI ZA RAD. KO ZELI, POSTOJI MOGUCNOST DALJE SARADNJE SA NAMA.

Obuka je u subotu i nedelju, od 10h do 18h sa pauzama

 

 

 

SERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU OBUKE

 

Po zavrsetku prakticnog dela obuke polaznici dobijaju sertifikat.

Kurs masaze za maderoterapiju izvodi predavac sa dugogodisnjim iskustvom u prenosenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata.

Svakom polazniku posvećena je maksimalna paznja, kako bi se sto bolje osposobio za buduće zanimanje.

 

 

 

 

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

 

Svetlana Jovanovic, vlasnica salona ,,Moć Dodira''.

Po zanimanju kozmeticar - esteticar, wellness terapeut, bioenergeticar, radiestezista.


U službi zdravlja i ljepote 15 godina, uvijek spremna da bude sto bolja u svom poslu, sto postize radom i stalnim usavrsavanjem, a prije svega velikom voljom i ljubavlju prema poslu i ljudima sa kojima radi.


Svetlana je clan Medikal Spa asocijacije CG, Wellness menadzer u hotelu "Wind Rose" ("Ruza vjetrova") by Karisma.

Ono sto je pokrece je njen životni moto: "Sve što radis radi s ljubavlju, a rezultati nece izostati''.

 

 

Informacije na 

 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene nedelja, 20 januar 2019 20:02

Pogodaka: 933

Tretmani regresije u Podgorici od 8. do 12. marta

"Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo prave poteze i donosimo kvalitetne odluke, i tako ćemo značajno poboljšati, kako svoj tako i živote nama važnih ljudi.", objašnjava Goran Janjić, regresoterapeut iz Novog Sada.

 

Šta je regresija/regresoterapija?
Čemu prvenstveno služi?

Svako od nas je poput malenog sunca koje ima potrebu da sija i raduje se životu. Zato naša sudbina ne bi trebalo da bude povezana sa patnjom, a ipak jeste. Zašto, pitamo se često? Zato što iznova ponavljamo stare obrasce ponašanja, naročito one iz kojih smo nekada davno izašli uzburkanih i bolnih emocija. Regresija označava ponavljanje takvih obrazaca u sadašnjosti, i samim tim ponovno uzrokuje emotivno preživljavanje svega onoga sa čim se nismo izmirili u ovom i prošlim životima.


Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo prave poteze i donosimo kvalitetne odluke, i tako ćemo značajno poboljšati, kako svoj tako i živote nama važnih ljudi. Bolje ćemo razumeti odnose između sebe i svojih partnera, dece, roditelja, prijatelja i kolega.

 

 

 

Od kad se bavite ovom metodom? Kako je uopšte došlo do toga?

 

 

Svaki čovek je u potrazi za svrhom svog postojanja. Na tom putu često znamo da zalutamo, pa sam tako i ja poželeo da posle mnogih lutanja saznam ko sam i zašto sam tu. Odgovori koje sam do tada dobijao nisu me zadovoljavali. Svaki od njih je imao neku "rupu", neku nedoslednost, nešto što me nije umirivalo već stvaralo nemir. Jedne noći, pre osam godina, usnio sam čudan i živopisan san. U njemu smo Bog i ja razgovarali. U tom snu mi je On ispričao pravu istinu o sebi, meni, njegovoj i mojoj ulozi, i objasnio mi način na koji mogu pomoći drugima da se reše ustaljenih zabluda i počnu da žive kvalitetnije i ispunjenije živote. Nakon tog lekovitog i otrežnjujućeg sna u kome sam dobio osnovne smernice za ono što trebam činiti, našao sam regresoterapeuta kod koga sam obavio svoju prvu regresiju. Nakon toga više ništa u mom životu nije bilo isto. Kockice su se složile i shvatio sam svoju misiju. Iste te godine sam sam upisao i uspešno završio jednogodišnju obuku za regresoterapeuta. Nakon toga sam, uz pomoć i nadzor svog mentora, šest meseci radio regresoterapije, da bi na kraju postao samostalni regresoterapeut.

 

 

Kako se izvodi tretman/seansa? Koliko traje?

 

 

Seansa se sastoji iz tri dela. Traje dva sata.


Na samom početku razmenjujemo informacije, klijent mi govori o razlozima koji su ga naveli da poželi da kroz spoznajnu regresiju poseti prošle živote, a ja objašnjavam kako će teći celokupni proces.


Nakon toga klijent udobno legne i slušajući moje instrukcije opušta telo i um, kako bismo postigli stanje u kome će podsvest i viša svest dobiti prevagu nad logičkim zamkama čovekovog uma. Bitno je naglasiti da je tokom celog procesa klijent svestan svega što se dešava; dakle nije u pitanju hipnoza. Kada se dostigne potrebni nivo opuštenosti kreće fantastično putovanje u prošlost. Koliko ćemo tačno života da posetimo zavisi od osobe do osobe, ali se najčešće radi o tri života. Impresije koje ljudi doživljavaju su raznolike i u mnogome zavise od ličnosti klijenta. Prošlost se oseti svim čulima i emocijama. Klijent mi sve vreme govori o tome šta vidi, čuje i oseti. Tako mi omogućuje da ga pitanjima i savetima usmeravam u pravcu pronalaženja izvora problema koji ga u ovom životu muče.


U završnici seanse klijent i ja sedimo i razgovaramo o onome što smo doživeli. Cilj je razumeti poruke i savete koje smo kroz proces spoznajne regresije otkrili. Tada ostaje samo da se pronađe najbolji način na koji bi se sve to iskoristilo na klijentovu dobrobit. Time završavamo dvočasovnu seansu.

 

 

 

Koje su teme zbog kojih vam se klijenti, najčešće, obraćaju i traže seanse?

 

 

Razlozi zbog kojih želimo da dođemo na regresosterapiju su šaroliki i mogu se ticati svakog aspekta našeg života. Neki od najčešćih su:


- Situacije koje se stalno ponavljaju (raskidi emotivnih veza, otkazi na poslu, svađe sa roditeljima...)
- Strahovi (od upoznavanja, od započinjanja emotivnih veza, od prepuštanja, od roditeljstva, od seksa, od prepuštanja, od novih početaka, od visine, od zatvorenoh prostora, od posla, od promena, od novca, od neuspeha, od smrti, od bolesti...)
- Osećaj da nepripadanja ovom svetu ili vremenu.
- Osećaj beznađa i nepravde.
- Želja da se na kvalitetan način promeni nešto u životu (brak, posao, odnosi sa važnim ljudima...)
- Nezadovoljstvo poslom, partnerom, sredinom u kojoj se živi...
- Potreba da se bolje razume život i sopstvena svrha u njemu...
- Oktrivanje talenata
- Razumevanje napornih odnosa sa bliskim ljudima, prijateljima ili poslovnim saradnicima.
- Želja da se lično uverimo u postojanje reinkarnacije i sopstvenih bivših života

 

 

 

 

Da li osobe, posle sensi, imaju ista osjecanja prema ljudima u svom životu?

 

Osoba koja uspešno prođe proces spoznajne regresije doživljava pozitivnu transformaciju. Stepen njenog razumevanja života i međuljudskih odnosa se značajno uvećava, tako da svi odnosi postaju lagodniji i uspešniji. Glavni razlog loših ljudskih odnosa je nerazumevanje tuđih metoda, pobuda i potreba. Kroz proces spoznajne regresije mi otkrivamo istinu koju do sada nismo znali. To podseća na situaciju u kojoj osoba koja ne vidi, dobija od drugih ljudi informacije o svetu oko sebe, a onda naglo progleda i doživi preobražaj, jer mnogo toga nije onako kako je zamišljala i verovala.

 

Da li se mora vjerovati u prošle živote ili reinkarnaciju da bi proces uspio?

 

Spoznajna regresija je dobro osmišljena tehnika koja omogućava da u stanju opuštenosti u velikoj meri izolujemo svoj um, pa time i sve ono što u njemu caruje: predrasude, ubeđenja, verovanja, sumnje i zablude. U tim momentima se prepuštamo svom višem Ja, i tako zakoračujemo u svet u kome nema granica i sve je moguće.
Kroz proces spoznajne regresije mi otkrivamo svoju pravu prirodu koja nije podložna promenama, pa u tom smislu i ne zavisi od toga u šta mi verujemo ili ne verujemo. Cilj svih ovih naših lutanja jeste otkriti i odbaciti sve zablude i ostati u čistom izvornom obliku.
Dakle, uspeh procesa ne zavisi od toga da li neko veruje u njega ili ne.

 

 

Koje su to teme kod kojih se ova metoda moze primjeniti?

 

Ne postoji oblast ljudskog života koja se ne može učiniti boljom. Od načina na koji doživljavamo svet oko sebe zavisi koliko ćemo biti spokojni i srećni. Prolazeći kroz proces spoznajne regresije učinićemo značajan pomak u boljem razumevanju svega oko nas i u nama. Tada ne može ništa drugo da se desi, osim da nam život krene na bolje. Uvidi koje klijent dobije neće uticati samo na problem koji želi da reši, već će pozitivno uticati na sve čime se bavi i čemu stremi. Spoznajna regresija ukazuje nam na naše zablude i pogrešna uverenja, tako da je nakon toga prirodno da imamo manje strahova, besa, nerazumevanja, i svih ostalih negativnih emocija.

 

Mozete li navesti nekoliko primjera iz prakse?

 

Svetlana je imala celoga života veoma komplikovan i težak odnos sa svojom majkom. Nikada od nje nije imala pravu podršku i stalno je imala osećaj da majka traži nove razloge da je ponižava.
Kad smo zaronili u jedan od njenih prošlih života videla je scenu gde ona kao mlada devojka nosi korpu u kojoj se nalazi tek rođena beba. Korpu i bebu ostavila je na ulazu u crkvu i otišla. Shvatila je da je dete koje je napustila, u ovom životu njena majka. Istog momenta je razumela razloge zbog kojih joj majka nije verovala.


Tri meseca nakon seanse Svetlana mi se javila i sva srećna mi je ispričala da se njen odnos sa majkom mnogo popravio. Dovoljno je bilo to što je preuzela odgovornost za ono što je u prošlosti uradila, i na taj način razumela majčine razloge za takvo ponašanje. Ranije je mislila da je to majčin hir, a sada je razumela da iza toga stoji njen podsvesni strah da će je ćerka ponovo povrediti. Svetlana je postala ljubaznija prema majci, i automatski se i majčino ponašanje promenilo.

 

Primer 2.

Vesna je prošla kroz težak razvod iz koga je izašla vidno povređena. Osim što je morala da se nosi sa ranjenim osećanjima, iz te veze joj je "u nasleđe" ostalo da plati i silne dugove koje je bivši muž napravio. Sve to ju je dovelo u stanje malodušnosti i bežanja u usamljenost. Osećala je sve to kao veliku nepravdu i silno je patila jer je verovala da ničim to nije zaslužila.
Kroz proces spoznajne regresije videla je sebe kao oženjenog muškarca koji se ponaša bahato. Sklon je alkoholu, kockanju i druženju sa ženama lakog morala. Zbog takvog njegovog ponašanja njegova žena i cela porodica su jako patili. Kockarski dugovi su narasli, pa je da bi došao do novaca stavio kuću u zalog. Kada je tu šansu prokockao jednostavno se pokupio i pobegao. Iza sebe je ostavio ženu i decu koji su morali da napuste kuću kad su poverioci došli po svoje.
Nakon ovog iskustva razumela je da se nalazi u situaciji koju je prouzrokovalo njeno ponašanje u prošlom životu. Tada je napravila dug i sada je došao na naplatu. Novac će morati da vrati, ali će prestati da pati zbog navodne nepravde, jer nje nije ni bilo. Shvatila je da nije obična igračka u rukama sudbine, već da svoju sudbinu sama kreira. Kad je već tako, odlučila je da od sada "seje" samo dobro, kako bi joj dobrota i nicala.

 

Goran Janjić, regresoterapeut iz Novog Sada, će raditi individualne tretmane regresije u Podgorici od 8. do 12. marta u Podgorici. 

Informacije na 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

Share

Datum poslednje izmene ponedeljak, 11 februar 2019 16:13

Pogodaka: 979

Festival - Ljepote Mediterana - u Budvi 22. i 23. oktobra

U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 9 predavanja i radionica poznatih doktora i stručnjaka u ovoj oblasti, biće predstavljeni najnoviji trendovi u velnes o lepoti, zdravstvu, ishrani, medicinskoj estetici u obrazovnom sistemu, terapiji pokretom i plesom velnesu i aparatima za velnes.

 


1. Revijalni deo festivala otvara predavanje «Mediteranska samomasaža». O prednostima
samomasaže kroz teoriju i praktičan rad, sve učesnike radionice provešće Peđa Filipović,
zvanični ambasador velnesa za Republiku Srbiju i Crnu Goru. Ulaz je besplatan.
Ponedeljak, 22.10.2018. godine od 16.30-17.00.

 


2. Ekskluzivnu radionicu o potpuno novoj platformi Moblnoj tele-dermato kozmetičkoj
konsultaciji (MTDK) održaće primarijus dr Gorana Isailović, dermatovenerolog i predavač
na mnogobrojnim konferencijama i simpozijumima u svetu. Kotizacija za ovu radionicu je
20 evra i uključuje konsultacije dermatologa, kao i kotizaciju za drugo predavanje dr
Isailović. Ponedeljak, 17.00-17.45.

 


3. Uvodno predavanje o velnes uređaju za testiranje funkcionalnog stanja 47 organa i
uređaju "Life balance" za normalizaciju prirodnog biosistema održaće Zorica, organizator
Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća. Besplatno predavanje. Ponedeljak, 17.45-
18.15.

 


4. Prirodna ishrana, detoks, joga i mentalna higijena, Svetlana Vujačić, Crna Gora. Da bismo
bili zdravi nije dovoljno da budemo samo fizički zdravi ili sam da se zdravo hranimo ili
samo praktikujemo meditaciju. Sve ove aktivnosti zajedno su podjednako važne da bismo
bili i zdravi i srećni i o ovoj temi govori Svetlana Vujačić, instruktorka joge i trener
programa Lujze Hej "Promenite misli i izliječite život" i majstor sirove veganske
hrane. Besplatno predavanje. Ponedeljak, 18.15-18.45.

 


5. Trendovi u programima medicinskog velnesa, dr Gorana Isailović. Manuelne,
neinvanzivne tehnike u programima podmlađivanja kože lica i zdravstvene nege
dermatoza uz individualni pristup klijentu Medikal SPA centra. Kurs je namenjen lekarima,
fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, velnes terapeutima
u banjama i rehabilitacionim centrima. Kotizacija - 10 evra. Za učesnike prve radionice dr
Isailović, kotizacija je besplatna! Ponedeljak 18.45-19.30.

 

6. Ovom prilikom prvi put u Crnoj Gori, biće predstavljen i svetski hit – kosmička kozmetika
za antistres program, dr Mirjane Mićović iz Srbije, poznatog shihan Gendai Reiki ho
majstora, učitelja. Kako bez hirurgije doći do prirodne lepote i kako se pokretom
osloboditi stresa i depresije – tema je ove radionice za koju se ne plaća ulaz. Ponedeljak
od 19.30 do 20.15.


7. O značaju predmeta estetske nege i važnosti školovanog kadra za razvoj medicinskog
velnesa govoriće Jadranka Mugoša, specijalista medicinske estetike, strukovni estetičar i
nastavnik estetske njege u Stručnoj medicinskoj školi u Podgorici. Predavanje će
obuhvatiti njegu tela, posebno stopala kroz školsku teoriju i praksu. Predavanje je
besplatno i namenjeno široj javnosti, posebno mladima zainteresovanim za ovaj smer.
Utorak, 16.00-16.30, 23.10.2018. godine.

 


8. Primena akupunkture u estetske svrhe - dr Dušan Nenezić, fizijatar, akupunkturolog,
Crna Gora. Akupunktura ima višenamensko dejstvo i upotrebu. Osim za lečenje i oporavak
organizma, akupunktura se sve više koristi i u estetske svrhe. Kako akupunktura deluje u
službi lepote i nege, otkriće nam fizijatar i specijalista akupunkture dr Dušan
Nenezić. Besplatno predavanje. Utorak od 16.30 do 17 časova.

 


9. Testiranje stanja organa i primena uređaja za normalizaciju prirodnog biosistema -
Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća, Srbija. Otkrijte disbalans u telu i saznajte da li
koristite dobru kozmetiku, dodatke ishrani i lekove i da li jedete dobru hranu? Otkrijte i
deficit minerala ili vitamina u telu, kompletno stanje organa, prisustvo parazita, stanje
aure, čakri, fiziološke starosti... Saznajte kako radi i deluje "Life ballance”, uređaj koji vraća
organizam i celokupno fizičko i psihičko stanje i ravnotežu. Besplatna radionica. Utorak,
17.00-18.00.


10. Bahove kapi za emotivnu i psihičku stabilnost, dr Tanja Mitrović Verovatno ste već čuli
za cvetne esencije ili bar, za „Bahove kapi“ za smirenje, vraćanje tela i uma u ravnotežu,
jačanje samopouzdanja? Kapi su nastale na osnovu holističkog pristupa zdravlju
i floriterapije koju je razvio čuveni engleski lekar Edvard Bah (Edward Bach). O Bahovim
kapima, emotivnoj i psihičkoj stabilnosti, govoriće Tatjana Mitrović, psiholog, psihoterapeut.

Predavanje je besplatno.

 

Više informacija o festivalu pogledajte na: www.festivali.rs

 

Share

Datum poslednje izmene petak, 19 oktobar 2018 23:05

Pogodaka: 420

Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci od 24. do 27. novembra

Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra 2018. u Banja Luci

Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije

Tražite li rešenje za svoje probleme bilo da je u pitanju zdravlje, napetost, nesanica, nelagoda pred ispit, strahovi, poroci, prekomerna kilaža, neuspeh u emotivnim odnosima...? 

Možda ste probali puno metoda i tehnika ali i dalje niste rešili svoj problem i često mislite da je to jednostavno "jače od vas"? 

Baš za takve stvari za koje mislite da su "jače od vas", hipnoza je najefikasnije i najbrže rešenje.

Tu se ne bavimo preteranom, bespotrebnom analizom prošlosti, već radimo konkretno, direktno, precizno i efikasno na rešenju problema zbog kog ste i došli na tretman.

 

 

"Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.", objašnjava Tatjana Beočanin, sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda, koja je završila školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis".

Tatjana je prije petnaest godina odlučila da otvori vrata podsvijesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

 

Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja. Moja praksa je pokazala da Hipnoza uvek daje rezultate. Moj pristup je brz i jedinstven, u potpunosti je prilagođen vašim potrebama i zato pozitivne rezultate osećate odmah. Posle svake seanse primetićete promenu na bolje.
Hipnoza odnosno hipnoterapija je jedini brz i prirodan način pomoću kojeg možemo da promenimo naše stare „programe", ono što smo odmalena "ubacili" u mozak, iskustva koja smo saznali od roditelja, iz škole...

Na primer, ako je u drugoj godini života nekom prilikom ispred vas izletela mačka iz žbuna koja je izazvala veliki strah, svaki sledeći događaj koji se nadovezivao vremenom je stvorio, recimo, strah od vožnje liftom.

Zbog toga je u dobrom radnom stanju hipnoze bitno doći do regresije, odnosno vraćanja u bazu (u ovom primeru detinjstvo), kada će vaša podsvest da pruži pravu informaciju uzroka zbog čega je nastao taj strah. Jednostavno rečeno, terapeut će razgovorom, dok ste u hipnozi, da „sredi" nelagodnost, tako da ona ubrzo nestaje iz vašeg života.

 

 

Kako izgleda hipnoterapeutska seansa?


Vaša  seansa se sastoji iz tri dela.

Prvi deo

Seansa započinje razgovorom. Vrlo je bitno da se osećate prijatno i sigurno kako sa mojim radnim prostorom, tako i mojom pojavom. U toku ovog perioda Vi ćete ispuniti osnovne formulare, a zatim ću Vam pojasniti šta je hipnoza i kako deluje. Potom ćemo prodiskutovati Vaš problem, njegovu manifestaciju, kao i cilj koji Vi očekujete da ostvarite hipnozom.


Drugi deo

Bićete smešteni u udobnu fotelju, a ja ću Vas lagano uvesti u duboko stanje mentalne i fizičke opuštenosti. Vi ćete biti vrlo svesni svega šta se sa Vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa oslobađanjem nagomilanih emocija i procesom stvaranja zdravih navika, neophodnih za postizanje Vašeg cilja.

 

Završetak tretmana

Po završetku seanse, Vi ćete se sećati svega što se dešavalo tokom seanse, bićete izuzetno sveži i raspoloženi. Ovo je vreme kad diskutujemo Vaše utiske i razmišljanja. Svaki tretman se zakazuje na sat vremena.

 

Kako se osjeća osoba u hipnozi?

Mada su mnogi ubeđeni u suprotno, za uvođenje u hipnozu nije potreban ležeći stav niti ugašeno svetlo, već jedna stolica i ambijent u kojem nema buke. Još jedna od predrasuda jeste da čovek u stvari spava dok je u hipnozi. Naprotiv, tokom hipnoze smo budni i potpuno svesni sebe i osećanja mnogo više nego ikad pre u životu.

Tokom hipnoze klijent je u stanju koje je nalik meditaciji, u potpunom je miru dok sluša moj glas.

Moj alat za rad su reči koje su prilagođene podvesti koja „govori" posebnim jezikom. Sugestije se duboko urezuju u podsvest i ostaju tamo ubuduće.

Hipnoza je namensko izazivanje prirodnog, dozvoljenog i nadasve prijatnog stanja svesti i raspoloženja, koji je pogodan za promene ustaljenih loših navika, misli i ponašanja. U hipnozi se zaobilazi tzv. kritički faktor svesti, uspostavlja se pozitivno razmišljanje i stvara dublji kontakt sa emocijama.

Potpuno je pogrešno uverenje da je hipnoza duboki san ili trans u kome gubite kontrolu, da onaj ko vas hipnotiše zapravo manipuliše vašim postupcima, da se posle „spavanja" u hipnozi budite bez sećanja.

 

Na kojim problemima najčešće radite sa osobama?


Spisak je zaista dug. Neki od najčešćih sa kojima se susrećem u praksi su: kontrola težine, kako mršavljenje tako i gojenje, odvikavanje od loših navika, prvenstveno pušenje, manjak samopouzdanja, prevazilaženje raznih blokada, eliminacije strahova, fobija, anksioznost, stidljivost, noćno mokrenje, problemi sa nesanicom...

 

Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra u Banja Luci

Sistem rada 

- Tatjana radi pojedinačno sa svakim klijentom koji dolazi u svoj zakazani termin.

- Svaki klijent treba da prodje ukupno 4 zasebna tretmana.

 

Zbog rasporeda tretmana potrebno je da se prijavite na vrijeme. 

Informacije i zakazivanje tretmana kod organizatorke Maje Pejovic na  

00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157 

 

 

Komentari osoba iz Crne Gore koje su prosle tretmane hipnotrapije kod Tatjane:

 

T. iz Podgorice

Izuzetno sam zadovoljna. Posebno Tanjinim pristupom, imala sam osjecaj da pricam sa najboljom prijateljicom. Sto se tice rada, vec osjecam promjene na bolje, a kako mi je i Tanja rekla vremenom ce biti jos bolje. U svakom slucaju bih preporucila svima da probaju hipnozu i Tanju :)

 

A. iz Podgorice 


Da, zadovoljna sam. Tatjana je profesionalna u svom poslu, a to se najbolje vidi po nacinu na koji radi sa nama koji dodjemo kod nje. Ljubazna je preko svih ocekivanja, ima veliko razumijevanje za ljudsku dusu i probleme o kojima joj vjerovatno svi pricaju u toku seansi. Ja sam se odlucila jer je moja koleginica isla kod nje i pricala o svom iskustvu. Odlucila sam se onako, na prepad :) da zakazem i probam. I prijatno se iznenadila jer prije toga nisam znala nista o hipnozi, kako ce to izgledati... Opusteno sam se osjecala, isplakala se a onda veliko olaksanje. I dalje sam super, i dalje kontaktiram sa Tatjanom kad me nesto...sve preporuke...

 

B. iz Herceg Novog

O Tanji mogu samo da kazem sve najbolje, jedva cekam da ponovo dodje u Podgoricu, dogovorile smo kafu :) Ja sam joj prije svega zahvalna sto je toliko fina, puna razumijevanja i najvaznije znanja koje dijeli sa nama. Meni je pomoglo sve sto sam prosla kod nje. Samo toliko cu reci. Neka podju svi koji su neodlucni, ja se nisam ni najmanje pokajala. Opet bih posla.

 

S. iz Kotora

Ja sam povela svoju cerkicu na hipnozu zbog nekih strahova koji su poceli odjednom da se javljaju, posebno uvece kad treba da zaspe. Bile smo kod Tanje, i kako nam je objasnila djeca narocito dobro primaju sugestije. Moja cerka je bila mirna, sve je slusala Tanju, prijao je i umirio Tanjin glas i nacin na koji joj je prisla. Bile smo 2 puta jer vise nije bilo potrebe za radom. Hvala.

 

 

M. iz Podgorice

Ja sam se odlucio da podjem i probam. Ne bih iznosio javno svoje razloge zbog cega sam dosao na hipnozu. Nisam nesto narocito ni vjerovao u sve to. Ali posto sam odradio 4 tretmana, promijenio sam misljenje, zadovoljan sam i opet cu poci ako budem mislio da mi treba. Poceo sam da se zanimam za ove stvari, procitao sam knjigu koju mi je Tanja dala, sad potpuno drugacije gledam na stvari zbog kojih sam dosao na hipnozu.

 

Lj. iz Kotora

Ovo bih svima preporucila. Ja sam kao druga osoba, uz Tanjinu podrsku, stalno smo u kontaktu. Hvala Tanja.

 

Z. iz Budve 

Ja sam odmah posle tretmana bila opustena, sto nisam odavno jer sam prije hipnoze bila mnogo nervozna zbog problema u braku sto sam Tanji odmah ispricala. Pocele smo da radimo. Mislim da sam isplakala sve sto nisam poslednjih 3 godine. Shvatila sam sto me mucilo svo ovo vrijeme. Posle cetiri seanse, sad uzivam, da budem sebi na prvom mjestu, sto godinama unazad nisam radila... sve pohvale!

 

T. iz Kotora 


Tanja je drug-terapeut. Bila sam na cetiri tretmana kod nje, osjecam promjene na bolje, ne bih da detaljisem o tome. Uglavnom, svima bih preporucila.

 

K. iz Podgorice 


Ja sam imala potpuno drugacije misljenje o hipnozi, trebalo mi je dugo da se odlucim jer sam mislila da je to mozda previse cudno, nisam znala nikoga da je probao prije mene, pa da mi kaže kako se to radi. Čitala sam po internet, odgledala Tanjin snimak, dopala mi se... odlucila sam da pokušam. Da mi je neko pričao ne bih vjerovala... posle 4 odlaska na tretmane... stalno se smijem. Hvala Tanja, vi

T. iz Bara

Inace ne volim da govorim javno o ovakvim stvarima, ali hipnoza i nacin na koji Tatjana to radi je zaista za svaku pohvalu. Bila sam nepovjerljiva malo, ali posle cetvrtog puta kod Tanje, sve to se naprosto preokrenulo. Preporuke od srca.

 

L. iz Podgorice 

Tanja je prosto divna osoba! Toliko mi je pruzila da bih mogla o tome pricati danima! Bila sam neraspolozena, depresivna, kad sam odlucila da potrazim nekoga ko zna nesto vise o tome kako izaci iz svega toga. Procitala sam da u Podgoricu dolazi Tanja, procitala sve sto sam mogla naci i sjutra se prijavila. Nisam nesto previse vjerovala u sve to, ali... Tu je Tanja i svi ti njeni savjeti...fenomenalni su utisci. Ko god podje, nece zazaliti.

 

B. iz Podgorice

Ovako, prvo zelim da se zahvalim Tanji od cijele moje porodice. Ja sam mlada osoba koja odavno smatra da je rodjena u pogresno vrijeme. Puno stvari me povrijedilo jos od kad sam bila dijete, uvijek sam bila stidljiva, plakala sam zbog vrsnjaka u skoli koji se nisu lijepo ponasali prema meni, zbog drugarica... Kasnije se to prenijelo I na srednju skolu I na fakultet. Do tada, vec sam imala razne probleme, povucenost, stidljivost, nisam se ponasala u skladu sa svojim godinama, nisam mogla da ostvarim emotivnu vezu, jednostavno se nigdje nisam uklapala ni osjecala prijatno. Sve vise vremena sam provodila sama. Tada su te okolnosti pocele da me pritiskaju I da mi prave dodatni teret. Pocela sam da uzimam sedative, da osjecam svakakve simptome I sve vecu nelagodnost. Tada su tek poceli problemi u koje je uvucena I cijela porodica. Vise nije bila samo moja stvar, patili su I moji roditelji. Bilo mi je krivo zbog njih, ali nisam mogla da izadjem iz toga.
Tata I majka su culi za Tanju od prijatelja koji su bili kod nje sa sinom kada je ranije dolazila u Crnu Goru. Nagovorili su me da podjem, mada mi nije trebalo veliko ubjedjivanje. Znala sam da je pogresno to sto radim.
To sto je bilo kod Tanje ostaje samo izmedju nas, detalje necu opisivati. Samo mogu reci da mi je pruzila sve sto mi je trebalo. Zahvalnost veliku osjecam prema njoj. I moja porodica. Svima je preporucujem, a posebno mladima kojima je potrebno da ih neko uputi u sve ovo sto Tanja radi.

 

 

 Intervju OVDJE 

 

Share

Datum poslednje izmene utorak, 06 novembar 2018 20:54

Pogodaka: 482

Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra

 

 

 

Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra

 

Kako izgleda homeopatski pregled?

 

Homeopatski pregled se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru sa klijentom. Za vreme razgovora homeopata će vam postaviti dosta pitanja koja se odnose na vaše tegobe, životne navike, emotivno-psihološki status, snove itd.

Jako je bitno da se intervju obavi kako treba, da klijent bude otvoren i spreman na saradnju jer na osnovu informacija koje pruži homeopata daje pravi lek za njega.

Homeopatija podržava isključivo individualan pristup svakom klijentu. Homeopatski lekovi se prave za svakog pacijenta posebno.

Lek koji odgovara jednom klijentu sa određenim tegobama ne znači da će odgovarati I drugom. Klijenti se razlikuju po konstituciji, životnim navikama, starosnoj dobi. Homeopatske lekove isključivo određuje vaš homeopata.

 


Koliko traje?

Homeopatski intervju u proseku traje sat vremena.

 


Da li se za svakog posebno prave lijekovi?

Da. Homeopatija leči čoveka a ne bolest. Pacijenti koji imaju bilo koju tegobu mogu posetiti homeopatu.

Homeopatski lekovi nemaju nus pojave. Mogu ih koristiti trudnice, male bebe I stariji ljudi bez problema.

 

Za koje smetnje/tegobe se homeopatski preparati mogu koristiti?

 

U svojoj dugogodišnjoj praksi susrela sam se sa raznim tegobama klijenata . Klijenti su se javljali I bili zadovoljni tretiranjem problema sa štitnom žlezdom, alergijama, respiratornim tegobama, hormonalnim disbalansima, autoimunim obolenjima itd. Ne postoji tegoba koja se ne može tretirati homeopatijom jer kao što je prethodno navedeno homeopatija tretira čoveka, a ne njegovu bolest.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

 

Informacije na 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

Share

 

Datum poslednje izmene petak, 05 oktobar 2018 22:51

Pogodaka: 448

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 53 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN