MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuke za anti-age metode u Podgorici: Obuke za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 4. i 5. jula. Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 16. do 20. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 4. do 6. juna 2020. i u Vrnjackoj Banji 2. i 3. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, Kurs depilacije i kurs za manikir i pedikir u Baru i Podgorici:     Kurs u Baru 23. i 24. maja  Kurs u Podgorici 30. i 31. maja     KURS DEPILACIJE   Na kursu radimo sledeće:  - odnos sa klijentima  - higijena  - priprema prema tipu kože  - upoznavanje sa priborom i materijalom za Biorezonantna dijagnostika u Zrenjaninu od 7. do 9. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Zrenjaninu od 7. do 9. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8. i 15. maja:   Trodnevni Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8., 9. i 10. maja i 15., 16. i 17.maja     Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz oblasti kozmetike Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici: U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Kreiraj život kakav želiš uz POY metodu: "Points of you (POY) je metodologija koja revolucionarno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa, ličnog i profesionalnog razvoja, sa ciljem da se unaprijedi kreativnost, produktivnost i zadovoljstvo ljudi i timova", objašnjava Kurs za kozmetičare - Tretmani lica - u Podgorici od 13. do 15. marta:   Kurs za kozmetičare - Tretmani lica u Podgorici 13., 14. i 15. marta i u Baru 21., 22. i 23. marta   Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz Obuka za maderoterapiju 13. i 14. juna u Podgorici: Akcija i popusti za kurs masaže       HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Podgorici 13. i 14. juna 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set oklagija, skripta, sertifikat, U

Obuke za anti-age metode u Podgorici

Obuke za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 4. i 5. jula.

Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 157

 

Edukator:

Petrović Kristina, bavi se kozmetologijom, anti-aging medicinom i estetikom.

Pohađa Master studije na Akademiji medicinskih nauka. Vlasnica je estetskog centra za negu i održavanje lica i tela K BEAUTY & ACADEMY.

Od 2016. godine kreće sa kontinuiranim obukama i edukacijama, kako u Srbiji, tako i na Akademiji za estetiku i PMU sa sedištem u Moskvi. Obukama se bavi od 2018. godine, a 2019. postaje zvanični trener ruske akademije i sa njima se kontinuirano edukuje i nadograđuje u svetu kozmetologije i estetike.

 

 

 

 

 

OBUKA ZA HIJALURON PEN u Podgorici

 

HIJALURON PEN ili hijaluron olovka je aparat koji se koristi u anti-aging svrhe, za aplikovanje hijalurona, mezokoktela sa botoks efektom, preparata za lipolizu, ili mezokoktela za mezoterapiju i revitalizaciju lica, vrata i dekoltea.
 
 
TO JE NEINVAZIVNA, BEZBOLNA METODA BEZ NUS POJAVA I PERIODA OPORAVKA!
 
 
ŠTA MOŽEMO TRETIRATI? 
 
 
✔️Popunjavanje i vraćanje prirodnog volumena usana
✔️Popunjavanje bora
✔️Botox efekat
✔️Topljenje lokalnih masnih naslaga
✔️Biorevitalizaciju kože lica i tela
 
 
KOME SE PREPORUČUJU TRETMANI? 
 
Svima koji žele da se podvrgnu antiaging metodama bez hirurških zahvata, igle i perioda oporavka. 
 
Obuka za hijaluron pen podrazumeva biorevitalizaciju lica i tela hijaluronom, popunjavanje bora lica, popunjavanje i vraćanje volumena i svežine usana.
 
Kroz teorijski deo prelazimo:
 
✅Kompletnu anatomiju i fiziologiju kože! 
✅Šta je to što ubacujemo u kožu? 
✅Koje ampule smemo, koje nikako ne?
✅Za koje bore i koje delove koristimo Hijaluron, a kada iskljucivo Botox?
✅Koje još delove tela sem lica možemo da tretiramo penom, šta sve možemo da postignemo?
✅Šta podrazumeva priprema za jednu takvu intervenciju, i kakvi uslovi su nam potrebni?
✅Sa kojim sve tretmanima mozemo kombinovati hijaluron pen tretman?
✅I sta je to sto trebamo da znamo i uradimo pre samog ubrizgavanja hijalurona, kako bi efekti bili znatno bolji?
✅Da li koristimo hijaluronske filere, ili ampule hijalurona manje gustine? 
 
 
 
KOME JE NAMENJENA OBUKA
 
Svima koji žele da svojim klijentima ponude tretman koji je osvojio svet!
 
Predznanje nije potrebno, nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 
OBUKA ZA DERMAPEN u Podgorici
 
 
DERMAPEN se smatra najmoćnijim sredstvom 21. veka za borbu protiv nesavršenosti lica, tela i opadanja kose.
 
Sam aparat je napravljen tako da veoma efikasno menja stari manuelni vid mezoterapije. Mezoterapija Dermapenom daje izuzetno dobre i trajne rezultate. Uz pažljiv odabir mezokoktela, i uz pomoć mikro iglica brišemo godine, ožiljke od akni, problematičnu kožu, fleke, tragove umora, suvu dehidriranu kožu, vraćamo koži sjaj, elastičnost, svežinu i mladalački izgled.
Veštačkom stimulacijom receptora za stvaranje kolagena, elastina i uopšte regeneraciju kože, dobijamo vrhunske rezultate, a Dermapen sebe postavlja na mesto nezamenljivog i najboljeg anti-aging tretmana današnjice!
 
 
INDIKACIJE ZA DERMAPEN TRETMANE
 
 
✅Bore,
✅Zatezanje kože,
✅Hiperpigmentacije- fleke,
✅Hidratacija,
✅Ožiljci od akni,
✅Podočnjaci,
✅Regeneracija,
✅Revitalizacija-Glow skin
✅Masna koža
✅Suva koža
✅Strije
✅Celulit
✅Opadanje kose
 
 
Polaznice kursa dobiće detaljno predavanje anatomije i fiziologije kože, tipova kože, šta od kog tipa očekujemo i na koji način im prići.
 
Savladaće tehniku rada Dermapen aparatom, kako u primeni tretmana lica, tako i u primeni kod tretmana tela i mezoterapije kose.
 
Takođe obradićemo deo pripreme same kože za ovakav tretman, na osnovu tipa kože , kao i način i mogućnost post nege, za odgovarajući tip kože.
Pažnju ćemo posvetiti kako preparatima koje koristimo, tako i načinu delovanja i kombinovanja istih kako bi smo pravično tretirali problem koji imamo, shodno tipu kože, godinama i rezultatu koji želimo postići.
 
Obuka traje jedan dan, od 10 do 18h.
 
Podrazumeva teorijski deo i rad na modelu. 
 
Predznanje nije potrebno, a nakon obuke polaznici ce biti spremni za samostalan rad, i dobiće sertifikat.
Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.
 
 
 
 

OBUKA ZA BB GLOW u Podgorici 

 

BB GLOW je tretman koji čini kožu blistavom, sjajnom i savršenom. Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.


BB Glow sadrži snažne i aktivne sastojke koji izjednačavaju boju kože tako što prave transparentnu kamuflažu i neguju kožu u isto vreme. Mnogi ga često žargonski nazivaju i "polutrajni puder"!


Ovaj tretman ne samo da deluju suprotno starenju kože, nego posvetljuje hiperpigmentacije, umanjuju tamne kolutove oko očiju, vlaži i umiruje osetljivu kožu, ublažava crvenilo, smiruje upaljenu kožu i smanjuje pore. Umorna i bleda koža dobija prirodan sjaj sa BB Glow tretmanom.


Tretman je prijatan i potpuno bezbolan. Za samu proceduru koristi se aparat sa nano nastavcima kojim se ne narušava integritet kože, već stimuliše kožu da proizvodi kolagen, elastin i fibroblaste bez njihovog oštećenja.


BB Glow je namenjen osobama sa:


– hiperpigmentacijama lica (flekama)
– proširenim porama
– sa masnom kožom
– sa suvom kožom
– izraženim kolutovima oko očiju (podočnjaci i kapci)
– sa crvenilom kože
– atopičnim dermatitisom (osim u aktivnoj fazi)
– neujednačenim tenom sa pegicama
– beživotnom i pušačkom kožom

 


Polaznici obuke savladaće tehniku pravičnog, profesionalnog izvođenja BB Glow tretmana, pripreme kože za tretman, nege nakon, saznaće kome smemo, a kome nikada ne radimo BB Glow tretman.
Obuka traje jedan dan.

Sastoji se od teorijskog i praktičnog dela. Svi polaznici dobijaju sertifikat.

Polaznici mogu odabrati samo obuku ili paket obuku sa aparatom.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

 

Share

 

Datum poslednje izmene sreda, 10 jun 2020 00:09

Pogodaka: 225

Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 16. do 20. juna

Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

 

 

Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg organizma. Aparati detektuju disbalanse u radu svakog organa u Vašem telu: kompletan endokrini sistem, postojanje alergija, vitaminsko-mineralni status, laboratorijske analize, genetiku, sastav tela (prema rezultatima se određuju promene u ishrani), postojanje patogenih uzročnika (bakterije, virusi, gljivice, paraziti), teški metali i još mnogo toga. Pored pregleda, terapeut će Vam ponuditi i sve neophodne savete i predloge kako da napravite najbolje i neophodne promene za Vaš organizam, uz potpuno GRATIS određivanje dijetetsko-higijenskog režima za svakog klijenta pojedinačno.

 

1. Sto pregled obuhvata?

 

Pregledi kvantno- informacionim aparatima obuhvataju analizu celokupnog zdravstvenog stanja organizma osobe koja se pregleda.
I svom radu koristim dve vrste aparata I svaki od njih ima svoju različitu namenu.


Manji kvantni aparat vrši pregled kompletne fiziologije u telu i sledećih organa:


1.Kardio I cerebrovaskularni sistem,
2.Pluća
3.Jetra
4.Žuč
5.Pankreas
6.Želudac
7.Debelo i tanko crevo
8.Bubrezi
9.Endokrini sistem
10.Šećer
11.Kosti
12.Kičma
13.Psihološka baza
14.Masnoće
15.Meridijani
16.Tiroida
17.Ginekologija,kod muškaraca prostata I spermogram
18.Ph organizma
19.Teški metali
20.Minerali
21.Vitamini
22.Amino-kiseline
23.Koenzimi
24.Stanje metabolizma
25.Kompletno fizičko stanje organizma (bmi, bmr, voda, mišići, masti )
26.Kompletan energetski status/skor

 


Kako se pregled vrsi? Koliko traje? Jesu li potrebne pripreme?

Pregledi se vrsi sa jednim od dva aparata, ili po potrebi sa oba. 

 

Opis pregleda manjim, Quantum, aparatom

 

Pregled ovim aparatom traje sa uputama 30 min.


Ne postoje kontraindikacije za vršenje pregleda osim stranih tela (metala)u organizmu.
Pregled je komforan I brz. Ne postoji mogućnost bola ili neprijatnosti prilikom pregleda.
Klijent se priključuje na aparat koji je konektovan na kompjuter, gde se pojavljuju rezultati.


Na osnovu sveobuhvatnog pregleda klijent dobija adekvatne savete o promeni navika, ishrane, dodacima u vidu suplemenata itd.

 

 


Veliki aparat- Biorezonantna dijagnostika i terapija

 

Za pregled ovim aparatom potrebno je sat vremena.


Aparat pored sveobuhvatne dijagnostike radi istovremeno i terapiju.


Takođe,performanse aparata omogućavaju da se napravi terapija za klijenta za dugoročniju upotrebu.


Analiza ovim aparatom je u 9d tehnologiji što znači da svaki organ u telu vidi i skenira sa svih strana.


Analiza obuhvata i preko 300 alergena, kompletnu analizu hromozoma (genetika), patogene uzročnike kao što su paraziti, gljivice, bakterije I virusi.


Arterijski I venski sistem su takođe deo analize.


Ovaj aparat podrazumeva kvantni skener u malom i podrazumeva kompletan dijagnostičko- terapijski pristup.


Pregledi se obavljaju veoma komforno, klijent za vreme pregleda i terapije drži slušalice na ušima.


Ne postoji starosna granica za ovaj pregled. Pregled mogu obavljati trudnice, mala deca I stariji ljudi bez problema.


Ne postoje nus-pojave.


Pregled ovim aparatom je potpuno bezbedan.

Aparat pregleda sve organe I organske sisteme u telu.

 

 MERENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISEONIKOM U SKLOPU PREGLEDA

 

Vrednost zasićenosti krvi kiseonikom je pokazatelj trenutnog stanja organizma i moguće ga je jednostavno izmeriti. Pulsni oksimetar je senzor koji brzo i neagresivno meri saturaciju arterijske krvi kiseonikom. Kod odraslih se stavlja na kažiprst.

 

ZAŠTO JE VAŽNO URADITI MERENJE

Saturacija krvi kiseonikom se meri i u hroničnim stanjima kao što su kardiovaskularne bolesti, opstruktivna bolest pluća, napadi bronhijalne astme ili laringitisa, oštećenje kapilara na donjim ekstremitetima kod dijabetesa, poremećaji spavanja praćeni povremenim prestankom disanja, strah kod fobija neuroze srca itd.

U svojoj dugogodišnjoj praksi navedeni pregledi su se pokazali kao neophodni i veoma korisni kod različitih vrsta problema. Tome svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Vrlo često ovakvim pregledima sprečimo ozbiljnije komplikacije koje mogu nastati usled loših navika, nepoznavanja sopstvenog organizma itd.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

Radi mera predostrožnosti zbog trenutnih okolnosti, u prostoriji mogu boraviti istovremeno dve osobe. Molimo vas da koristite zaštitnu masku. Prilikom dolaska, koriste se sredstva za dezinfekciju ruku.

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Share

Datum poslednje izmene subota, 13 jun 2020 16:09

Pogodaka: 1134

Biorezonantna dijagnostika u Zrenjaninu od 7. do 9. juna

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Zrenjaninu od 7. do 9. juna

Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.

 

 

Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg organizma. Aparati detektuju disbalanse u radu svakog organa u Vašem telu: kompletan endokrini sistem, postojanje alergija, vitaminsko-mineralni status, laboratorijske analize, genetiku, sastav tela (prema rezultatima se određuju promene u ishrani), postojanje patogenih uzročnika (bakterije, virusi, gljivice, paraziti), teški metali i još mnogo toga. Pored pregleda, terapeut će Vam ponuditi i sve neophodne savete i predloge kako da napravite najbolje i neophodne promene za Vaš organizam, uz određivanje dijetetsko-higijenskog režima za svakog klijenta pojedinačno.

 

1. Sto pregled obuhvata?

 

Pregledi kvantno- informacionim aparatima obuhvataju analizu celokupnog zdravstvenog stanja organizma osobe koja se pregleda.
I svom radu koristim dve vrste aparata I svaki od njih ima svoju različitu namenu.


Manji kvantni aparat vrši pregled kompletne fiziologije u telu i sledećih organa:


1.Kardio I cerebrovaskularni sistem,
2.Pluća
3.Jetra
4.Žuč
5.Pankreas
6.Želudac
7.Debelo i tanko crevo
8.Bubrezi
9.Endokrini sistem
10.Šećer
11.Kosti
12.Kičma
13.Psihološka baza
14.Masnoće
15.Meridijani
16.Tiroida
17.Ginekologija,kod muškaraca prostata I spermogram
18.Ph organizma
19.Teški metali
20.Minerali
21.Vitamini
22.Amino-kiseline
23.Koenzimi
24.Stanje metabolizma
25.Kompletno fizičko stanje organizma (bmi, bmr, voda, mišići, masti )
26.Kompletan energetski status/skor

 


Kako se pregled vrsi? Koliko traje? Jesu li potrebne pripreme?

Pregledi se vrsi sa jednim od dva aparata, ili po potrebi sa oba. 

 

Opis pregleda manjim, Quantum, aparatom

 

Pregled ovim aparatom traje sa uputama 30 min.


Ne postoje kontraindikacije za vršenje pregleda osim ako je ugradjen pejsmejker.
Pregled je komforan I brz. Ne postoji mogućnost bola ili neprijatnosti prilikom pregleda.
Klijent se priključuje na aparat koji je konektovan na kompjuter, gde se pojavljuju rezultati.


Na osnovu sveobuhvatnog pregleda klijent dobija adekvatne savete o promeni navika, ishrane, dodacima u vidu suplemenata itd.

 

 ZA VIDEO INTERVJU U EMISIJI KOD MAJE VOLK KLIKNITE OVDJE


 

 

Informacije na 

 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Veliki aparat- Biorezonantna dijagnostika i terapija

 

Za pregled ovim aparatom potrebno je sat vremena.


Aparat pored sveobuhvatne dijagnostike radi istovremeno i terapiju.


Takođe,performanse aparata omogućavaju da se napravi terapija za klijenta za dugoročniju upotrebu.


Analiza ovim aparatom je u 9d tehnologiji što znači da svaki organ u telu vidi i skenira sa svih strana.


Analiza obuhvata i preko 300 alergena, kompletnu analizu hromozoma (genetika), patogene uzročnike kao što su paraziti, gljivice, bakterije I virusi.


Arterijski I venski sistem su takođe deo analize.


Ovaj aparat podrazumeva kvantni skener u malom i podrazumeva kompletan dijagnostičko- terapijski pristup.


Pregledi se obavljaju veoma komforno, klijent za vreme pregleda i terapije drži slušalice na ušima.


Ne postoji starosna granica za ovaj pregled. Pregled mogu obavljati trudnice, mala deca I stariji ljudi bez problema.


Ne postoje nus-pojave.


Pregled ovim aparatom je potpuno bezbedan.

Aparat pregleda sve organe I organske sisteme u telu.

 

U svojoj dugogodišnjoj praksi navedeni pregledi su se pokazali kao neophodni i veoma korisni kod različitih vrsta problema. Tome svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Vrlo često ovakvim pregledima sprečimo ozbiljnije komplikacije koje mogu nastati usled loših navika, nepoznavanja sopstvenog organizma itd.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Share

Datum poslednje izmene ponedeljak, 18 maj 2020 02:42

Pogodaka: 230

Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu

Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 4. do 6. juna 2020. i u Vrnjackoj Banji 2. i 3. juna

Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.

 

 

Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Vašeg organizma. Aparati detektuju disbalanse u radu svakog organa u Vašem telu: kompletan endokrini sistem, postojanje alergija, vitaminsko-mineralni status, laboratorijske analize, genetiku, sastav tela (prema rezultatima se određuju promene u ishrani), postojanje patogenih uzročnika (bakterije, virusi, gljivice, paraziti), teški metali i još mnogo toga. Pored pregleda, terapeut će Vam ponuditi i sve neophodne savete i predloge kako da napravite najbolje i neophodne promene za Vaš organizam, uz potpuno GRATIS određivanje dijetetsko-higijenskog režima za svakog klijenta pojedinačno.

 

1. Sto pregled obuhvata?

 

Pregledi kvantno- informacionim aparatima obuhvataju analizu celokupnog zdravstvenog stanja organizma osobe koja se pregleda.
I svom radu koristim dve vrste aparata I svaki od njih ima svoju različitu namenu.


Manji kvantni aparat vrši pregled kompletne fiziologije u telu i sledećih organa:


1.Kardio I cerebrovaskularni sistem,
2.Pluća
3.Jetra
4.Žuč
5.Pankreas
6.Želudac
7.Debelo i tanko crevo
8.Bubrezi
9.Endokrini sistem
10.Šećer
11.Kosti
12.Kičma
13.Psihološka baza
14.Masnoće
15.Meridijani
16.Tiroida
17.Ginekologija,kod muškaraca prostata I spermogram
18.Ph organizma
19.Teški metali
20.Minerali
21.Vitamini
22.Amino-kiseline
23.Koenzimi
24.Stanje metabolizma
25.Kompletno fizičko stanje organizma (bmi, bmr, voda, mišići, masti )
26.Kompletan energetski status/skor

 


Kako se pregled vrsi? Koliko traje? Jesu li potrebne pripreme?

Pregledi se vrsi sa jednim od dva aparata, ili po potrebi sa oba. 

 

Opis pregleda manjim, Quantum, aparatom

 

Pregled ovim aparatom traje sa uputama 30 min.


Ne postoje kontraindikacije za vršenje pregleda osim ako je ugradjen pejsmejker.
Pregled je komforan I brz. Ne postoji mogućnost bola ili neprijatnosti prilikom pregleda.
Klijent se priključuje na aparat koji je konektovan na kompjuter, gde se pojavljuju rezultati.


Na osnovu sveobuhvatnog pregleda klijent dobija adekvatne savete o promeni navika, ishrane, dodacima u vidu suplemenata itd.

 

 


Veliki aparat- Biorezonantna dijagnostika i terapija

 

Za pregled ovim aparatom potrebno je sat vremena.


Aparat pored sveobuhvatne dijagnostike radi istovremeno i terapiju.


Takođe,performanse aparata omogućavaju da se napravi terapija za klijenta za dugoročniju upotrebu.


Analiza ovim aparatom je u 9d tehnologiji što znači da svaki organ u telu vidi i skenira sa svih strana.


Analiza obuhvata i preko 300 alergena, kompletnu analizu hromozoma (genetika), patogene uzročnike kao što su paraziti, gljivice, bakterije I virusi.


Arterijski I venski sistem su takođe deo analize.


Ovaj aparat podrazumeva kvantni skener u malom i podrazumeva kompletan dijagnostičko- terapijski pristup.


Pregledi se obavljaju veoma komforno, klijent za vreme pregleda i terapije drži slušalice na ušima.


Ne postoji starosna granica za ovaj pregled. Pregled mogu obavljati trudnice, mala deca I stariji ljudi bez problema.


Ne postoje nus-pojave.


Pregled ovim aparatom je potpuno bezbedan.

Aparat pregleda sve organe I organske sisteme u telu.

 

U svojoj dugogodišnjoj praksi navedeni pregledi su se pokazali kao neophodni i veoma korisni kod različitih vrsta problema. Tome svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Vrlo često ovakvim pregledima sprečimo ozbiljnije komplikacije koje mogu nastati usled loših navika, nepoznavanja sopstvenog organizma itd.

 

Preglede vrsi Daniela Lukic,Holistički terapeut Daniela Lukić iz Beograda praktikuje sveobuhvatni pristup unapređenju zdravlja svih članova porodice. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, u svom radu objedinjuje znanja i veštine iz različitih područja, kao što su: homeopatija, biorezonantna analiza i terapija, Bahove kapi, hipnoterapija, energetska hipnoza, radiestezijska dijagnostika, energetska tehnika BARS. Nakon školovanja u Beogradu, Daniela Lukić je završila postdiplomske studije u Velikoj Britaniji, na Contemporary college of Homeopathy. Pored homeopatije, Daniela se bavi hipnoterapijom i hipnozom kao sertifikovani trener u zemlji i inostranstvu.

Sa ciljem da na ove prostore donese nova saznanja iz oblasti hipnoterapije, redovni je učesnik svetskih kongresa gde je ostvarila saradnju sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze. Daniela Lukić je autorka nove metode u oblasti hipnoterapije – ENERGETSKA HIPNOZA koja je predstavljena na Svetskom kongresu hipnoterapeuta u Milanu, u decembru 2017. godine.

Ujedno je direktor trening centra IAHP u Beogradu. Takođe, sertifikovani je praktičar tehnike BARS, bioenergetičar, radiestezista, kao i zdravstveni radnik. U svom radu terapeut Daniela Lukić praktikuje holistički pristup zdravlju, uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Holistička metoda akcenat stavlja na pojedinca kao individuu i uključuje njegovo telo, um (emocije i misli) i duh. Tokom terapija praktikuju se prirodna rešenja koja obezbeđuju stabilnije promene i bolje rezultate.

 

 

Informacije na 

00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157

 

Share

Datum poslednje izmene četvrtak, 11 jun 2020 01:09

Pogodaka: 723

Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8. i 15. maja

 

Trodnevni Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru

8., 9. i 10. maja i

15., 16. i 17.maja

 

 

Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz oblasti kozmetike lica.

Estetska njega je prvi korak koji morate savladati. Njen cilj je održavanje i poboljšanje estetskog izgleda, kao i odlaganje i usporavanje procesa starenja kože.

Učesnici obuke Kozmetika lica u toku 2 modula prodju proces učenja (teoretski dio) i primjene (praktični dio) za izvođenje praktičnih procedura kojima se obezbjeđuje zaštita funkcije kože, ublažavanje i otklanjanje nedostataka sa kože lica.

Ovakav kurs je neophodan, prvi korak za bavljenje ovim poslom, jer predstavlja samu bazu i osnovu znanja. Svi ostali kursevi su dopuna i nadogradnja. Kao i u svemu, i ovdje moramo početi od osnova.

Kurs je podijeljen u dva modula. 

 

Prvi modul obuhvata:

 

1.dan obuke:

Uvod i histologija kože
Dezinfekcija i sterilizacija pribora 
Mjere zaštite od infekcija
Radni prostor - pravila

Radna higijena

Saradnja sa klijentom

 

2.dan obuke:

Određivanje tipa kože i stanje kože

Pilinzi, vrste i dejstva

Podjela pilinga i kontraindikacije

Komedoekspresija (dubinsko čišćenje lica)

PRAKTIČNI RAD I VJEŽBA 

 

3. dan obuke:

Fiziološke promjene kao uzroci estetskih nedostataka kože lica

Serumi, ampule, vitamini za kožu

Kozmetička masaža lica, vrata i dekoltea

Depilacija lica

Korekcija obrva, farbanje obrva i trepavica

PRAKTIČNI RAD I VJEŽBA

 

 

 

Trajanje 3 dana, ukupno 20 sati.

Petak od 16h do 20h

Subota od 10 do 18h 

Nedelja od 10h do 18h 

Svaki polaznik dobija detaljnu skriptu i sertifikat.

Kotizacija 250 eura

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

 

Svetlana Jovanovic, vlasnica salona ,,Moć Dodira''.

 

Po zanimanju kozmeticar - estetičar, wellness terapeut, bioenergetičar, radiestezista.

 


U službi zdravlja i ljepote 15 godina, uvijek spremna da bude sto bolja u svom poslu, sto postize radom i stalnim usavrsavanjem, a prije svega velikom voljom i ljubavlju prema poslu i ljudima sa kojima radi.

 


Svetlana je clan Medikal Spa asocijacije CG, Wellness menadzer u hotelu "Wind Rose" ("Ruza vjetrova") by Karisma.

 

Ono sto je pokrece je njen životni moto: "Sve što radis radi s ljubavlju, a rezultati nece izostati''.

 

 

 Zbog trenutnih okolnosti, obuci mogu prisustvovati dvije polaznice, uz obavezne mjere zastite.

 

Informacije i prijave na 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

 

Share

 

 

 

Datum poslednje izmene utorak, 19 maj 2020 01:42

Pogodaka: 474

Kurs depilacije i kurs za manikir i pedikir u Baru i Podgorici

 

 

Kurs u Baru 23. i 24. maja 

Kurs u Podgorici 30. i 31. maja

 

 

KURS DEPILACIJE

 

Na kursu radimo sledeće:

 - odnos sa klijentima

 - higijena

 - priprema prema tipu kože

 - upoznavanje sa priborom i materijalom za rad

 - pravilno održavanje pribora i materijala za rad

 - rad sa toplim voskom, rad sa hladnim voskom 

 - odabir odgovarajućeg voska prema odredjenoj regiji

 - odabir voska prema tipu kože

 - odabir voska i pribora za rad prema strukturi dlake

 • tehnika nanošenja toplog voska
 • tehnika nanošenja hladnog voska
 • tehnika nanošenja film voska
 • depilacija ruku
 • delilacija nogu
 • depilacija intimne zone
 • depilacija pazuha
 • depilacija ledja
 • depilacija stomaka
 • depilacija nausnica
 • depilacija obrva
 • korišćenje preparata nakon depilacije
 • korišćenje preparata za hidriranje i smirivanje kože
 • korišćenje preparata protiv urastanja dlaka

 

Polaznici dobijaju sertifikate. Kurs je baziran na praktičnom radu.

 

Drugi dan 

Kurs za manikir i pedikir

 

 

Obuka manikir i pedikir ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu manikirskog i pedikirskog zanimanja.

Obučite se za estetski i medicinski pedikir, manikir i njegu kože, pravilnu njegu noktiju, ruku i stopala svojih klijenata. Naučite primjenu adekvatnih preparata i procedura tehnika protetike nokta.

Pružite svojim klijentima zdrava i negovana stopala, jer ona utiču na zdravlje cijelog tijela.

 

Na kursu radimo:

 

Radna higijena
Osnovne mere zaštite od infekcije
Prijem klijenta
Promjene na koži klijenta

 


Manikir:

 

Postupak manikira, obrada zanoktica i njihova njega
Poliranje nokta i njega nokatne ploče
Masaža šake, upotreba krema, pakovanja
Aplikacija parafinskog pakovanja
Pravilno mazanje laka za nokte
Pravilno mazanje gel laka za nokte

 

Pedikir:

 

Postupak pedikira
Pribor za pedikir
Estetski pedikir
Priprema kilijenta za izvođenje procedure estetskog pedikira
Parafinsko pakovanje
Masaža stopala
Mazanje nokatne ploče lakom za nokte
Mazanje nokatne ploče gel lakom za nokte

 

Polaznici dobijaju sertifikate. Kurs je baziran na praktičnom radu.

Kurs za depilaciju i manikir/pedikir traje 2 dana, ukupno 16 sati, od 10h do 18h. 

Kotizacija za oba kursa 300 eura.

Ukoliko se pohadja odvojeno, jedan dan (samo kurs depilacije ili samo kurs za pedikir i manikir), kotizacija je 180 eura po kursu. 

Posle kursa, obezbijedjeno je besplatno prisustvo u salonu u toku narednih obuka, radi sticanja dodatnog znanja i praktičnih vježbi.

Informacije na 067 535 705 ili VIBER na 067 385 157

 

PREDAVAČ/EDUKATOR:

 

 

 

Svetlana Jovanovic, vlasnica salona ,,Moć Dodira''.

 

 

 

Po zanimanju kozmeticar - estetičar, wellness terapeut, bioenergetičar, radiestezista.

 


U službi zdravlja i ljepote 17 godina, uvijek spremna da bude sto bolja u svom poslu, sto postize radom i stalnim usavrsavanjem, a prije svega velikom voljom i ljubavlju prema poslu i ljudima sa kojima radi.

 

 

 


Svetlana je clan Medikal Spa asocijacije CG, Wellness menadzer u hotelu "Wind Rose" ("Ruza vjetrova") by Karisma.

 

 

 

Ono sto je pokrece je njen životni moto: "Sve što radis radi s ljubavlju, a rezultati nece izostati''.

Informacije i prijave na 

067 535 705 ili na Viber 067 385 157

 

Share

 

 

Datum poslednje izmene utorak, 19 maj 2020 11:22

Pogodaka: 471

Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici

U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Milom Tomićević iz Beograda, koja je šminker i kozmetičar iz oblasti estetske procedure u njezi ruku i stopala, edukator, vlasnica salona "Dona Perfecta" i član Udruženja profesionalaca za estetiku.

 

Kada ste počeli da se interesujete za ovo zanimanje?

 

Po struci sam šminker i kozmetičar iz oblasti estetske procedure u nezi ruku i stopala, raznih tretmana lica i tela, kao i trajne šminke.
Oduvek sam znala da ću se baviti vrstom posla koja ima veze sa šminkom, negom i estetikom gde cu moći da iskažem svoju kreativnost.


Ovo je zapravo i jedino zanimanje kojim se bavim punih petnaest godina.

 

Šta je ono što smatrate najvaznijim u svom poslu?

 

Smatram da je u svakoj branši bitno biti odgovoran, posvećen i dovoljno edukovan kako bi dobro obavljao svoj posao.
Neophodno je da posedujete talenat, preciznost i ljubav prema onome sto radite.


Veoma su bitna ulaganja u sebe i svoje znanje.
Dobra organizacija radnog prostora, profesionalno pruzanje usluga, finansijsko upravljanje, dobra informisanost o aktuelnim trendovima su samo neka od pravila koja bi trebala biti usklađena za uspešno poslovanje.


Stalnim treninzima i usavršavanjima unosimo novine i postavljamo jasne ciljeve, jer kada nisu jasni oni tada nisu korisni.
Sto cesce zadajemo sebi nove ciljeve utoliko vise svoje poslovanje podizemo na pijadestal.

 

Razvili ste svoj posao, pritom ste i edukator za vecinu nama dostupnih i poznatih tehnika. Koliko zadovoljstva vam donosi ovaj posao? 

 

Kao što sam navela, da bi u poslu bili uspešni potrebno je da konstantno učimo i stvaramo.
Gradeći sebe kao šminkera i kozmetičara, pored osnovnog obrazovanja, morala sam proći mnogo dodatnih i kurseva, radionica i seminara.

Zatim dugogodišnji rad u salonima lepote, niz raznih organizacija u vidu sajmova i koncerata gde smo sredjivali razlicite profile licnosti, ili bi predstavljali mnoge kozmetičke brendove... svakodnevno bih ucila od svojih mentora i postavljala sebi nove ciljeve.


Prva ljubav jesu tretmani i ulepšavanje klijenata. Otvaranjem svog salona dobila sam i vecu odgovornost pa sam se trudila da budem dobro informisana o svim aktuelnim dešavanjima u Beauty industriji. To je zahtevalo konstantno istraživanje, edukovanje pa odlazeci na razna predavanja u meni se budila zelja za prenosenjem svog stecenog znanja i edukovanje drugih ljudi.


Tada sam shvatila da edukacije treba da uvstim u paket svojih usluga koje zauzimaju posebno mesto u mom poslovanju jer je prvenstveno to moje licno zadovoljstvo, a kada nesto radite sa velikom ljubavlju uvek donosi dobre rezultate.

 

Dolazite u Podgoricu da održite kurseve za Dipping Nugenesis powder tehniku i kurs za japanski manikir. 

 

 

Da, dolazim da održim dva kursa, oba se ticu estetske procedure u nezi ruku. To su Japanski manikir i Dipping Nugenesis powder tehnika. Oba su potpuna inovacija u Nail industriji.


Pored osnove manikira, gel laka i izlivanja u svoje tretmane uvrstila sam i ove dve potpuno nove tehnike savremenih metoda.
Pored estetskog izgleda isključivo vodim računa o zdravlju nokta i kože svojih klijenata.
Oni mi uzvracaju svojom vernošću svih ovih godina.

 

Koja je osnovna razlika izmedju ove dvije tehnike?

 

Potpuno su različite tehnike, kao što su želje i zahtevi naših klijenata isto toliko različiti, a mi moramo osluškivati njihove potrebe.


-Pored standardnog manikira, ja sam rešila da u svoju ponudu uvrstim i PREMIJUM TRETMAN, baš za sve one koji zele da neguju isključivo prirodne nokte.

Japanski manikir je provereni recept koji su koristile žene vekovima unazad i znatno se razlikuje od ostalih nama poznatih tretmana u manikiru.
Kombinacija drevne istočnjačke tradicije i savremenih metoda predstavlja najbolji način do lepih i zdravih noktiju.


Ovaj manikir podrazumeva jedinstveni tretman nege koji kompletno obnavlja oslabljene ili ostecene prirodne nokte.


Ima sličnosti sa savremenim Nail-Spa tretmanima, ali poseduje daleko više sopstvenih karakteristika, baš zbog pasti koje se nanose na prirodni nokat.

 

-Dipping powder je inovativna tehnologija stvorena kao alternativa akrilu, a u zamenu gel tehnikama, radi ocuvanja prirodnog nokta.

Prednosti u odnosu na ostale tehnike su te što je vreme obrade kraće od ostalih tehnika, ucinak traje dugo, nema neprijatnih mirisa i previše turpijanja.

Nema UV zraka, brzo se nanosi, jednostavno skida, a nokat ostaje zdrav. Mogu ga koristiti i trudnice.

Kada sam čula za ovu tehniku tragala sam za dobrim materijalom bezbednim za nokat i organizam. Tržište je prezasićeno proizvodima za rad, pa moramo biti oprezni u odabiru proizvodjaca, jer nam od toga zavisi dugotrajnost i kvalitet poslovanja.

 

Odlučila sam se za NUGENESIS jer ne sadrži supstance opasne po nokat, ne izaziva alergije.

Osnova praha je TITANIJUM, koji se svakodnevno koristi u stomatologiji i mnogim kozmetickim preparatima.

Sadrži KAUČUK koji je takodje prirodan sastojak, vitamin E i KALIJUM koji hrane nokat.

U prahu se nalazi organski pigment, na teglicama pise "organski proces" sto znaci da je prosao sve evropske analize.

Stize iz Kanade.
Obradujte svoje klijente novim tehnikama izrade noktiju.

 

Koliko obuke traju pojedinačno?

 

Obe obuke su nadogradnja vec stečenog znanja iz oblasti manikira, pa traju po jedan dan.
Ukoliko polaznici nemaju predznanje, veoma brzo savladaju obuku, jer je pojednostavljena i unapredjena, pa pocetnicima mnogo olakšava učenje i samim tim brzo napreduju.

 

 

 

 

Šta polaznice kursa dobijaju?

 

Polaznice dobijaju stručnu edukaciju, pomoć pri daljem radu i početni set koji sadrži obavezne četiri tečnosti i dve prah boje.


Po završetku obuke sledi sertifikat.


Obuka je koncipirana po principu teorijskog i praktičnog dela.


Obuhvata:

- anatomiju nokta

- higijenu i dezinfekciju pribora

- upoznavanje sa materijalom
- aplikacija materijala
- tehnika turpijanja
- nadogradnja
- korekcija

 

 

 

Informacije i prijave na:  

 

00382 67 535 705 , ili

 

VIBER 00382 67 385 157 

 

 

 

U pripremi je vaš priručnik namijenjen osobama koje se bave ovim poslom. Osim toga, osnovali ste i Udruzenje profesionalaca za estetiku.

 

Priručnik je zbirka dugogodišnjeg iskustva. Plod je upotrebljivog znanja koji konstantno povezuje teoriju i praksu, posebno u onim segmentima koji se ne mogu naći u formalnom obrazovanju.
Iskustva koja sam imala sve ove godine, kao i nedostaci koje sam osećala tokom poslovanja sa raznim saradnicima, podstaklo me je da napišem nešto sto bi kozmetičkoj struci bilo korisno i uvrstim to u niz svojih uspeha i ostvarenih ciljeva.


Živimo u vremenu kada za uspešan rad u salonu nisu dovoljne samo kvalitetne usluge i proizvodi, jer korisnici žele nešto više. Potrebe za uspešnim poslovanjem promenile su se i postale sve zahtevnije.


Pored stručnog znanja, jedna trećina ukupnog poslovanja temelji se na organizaciji rada s brojnim delatnostima koje počinju zapošljavanjem, uvodjenjem ljudi u posao, finansijskim upravljanjem. Zatim dve trećine prodaja i marketing koji zahtevaju posebna znanja koja treba sticati sistematično.


Da bismo ovo naučili potrebno je mnogo godina rada i iskustva, a ja sam želela da svoja iskustva, svoje nauke podelim sa svima koji započinju posao ili ga vec rade i time znatno mogu da olakšaju i unaprede svoje poslovanje.
Temeljno su objašnjene sve estetske procedure i praktične vežbe, jer bez dobre osnove ne mozete dalje sticati znanje. Ulaganje u sebe i svaki trening je proces koji omogućuje radikalne promene s vrhunskim rezultatima. Pored rezultata ovim stičete i samopouzdanje, koje je neophodno za svakog pojedinca.


Priručnik je u pripremi i bice moj lični pečat na dosadasnji rad, a otvoriće neke nove mogućnosti kako meni tako i svakom ko ga bude pročitao.
Učite jer i ja jos uvek učim.
Znanje je moć.

 

 

- Udruženje profesionalaca za estetiku ima za cilj da okupi razlicite vrste profila profesionalaca koji se bave kozmetologijom u cilju poboljšanja estetskog izgleda i ocuvanja zdravlja kao sto su: strukovni esteticari - kozmeticari, pedikir - manikir tehničari, maseri, kozmetolozi, fizioterapeuti...


Cilj nam je jačanje saradnje između različitih profila profesionalaca, poboljsanje edukacije i stvaranje jedne zajednice profesionalaca za negu lica i tela, koja ce omogućiti razmenu iskustva, medjusobnu podršku, usavršavanje i napredovanje struke.


Takodje organizacija stručnih putovanja i poseta kako našim tako i Medjunarodnim sajmovima, raznim kongresima, različitim vrstama predavanja, gde članovi udruženje dobijaju razne benefite.

 

Informacije i prijave na:  

00382 67 535 705 , ili

VIBER 00382 67 385 157 

 

Share

Datum poslednje izmene petak, 01 maj 2020 18:25

Pogodaka: 253

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 45 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN