MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuka za limfnu drenažu u Nikšiću 19. i 20. oktobra: LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA , OD 10h do 18h - 230 e       Obuka obuhvata teorijski i praktični dio, skriptu, materijal za dalje učenje, i Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Podgorici od 7. do 10.novembra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 7. do 10. novembra u Podgorici   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za tri vrste masaže u Baru i Nikšiću: Obuke za masaže:   HIT MASAŽA MADEROTERAPIJA - ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA U Nikšiću i Baru 19. i 20. oktobra i 26. i 27. oktobra 16 sati edukacije, dva dana, subota i nedelja, set Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 6. novembra : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Podgorici od 3. do 6. novembra  Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Hipnoterapija sa Danielom Lukić u Bijeljini od 15. do 17. oktobra: Daniela Lukić iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 15. do 17. oktobra u Bijeljini   AKO ŽELITE DA SE OSOBODITE STRAHOVA, NERVOZE, TREME, NESANICE, EMOCIONALNIH PROBLEMA i sličnih smetnji, onda Obuka za Reiki metodu u Nikšiću 12. i 13. oktobra:     OBUKA za REIKI metodu Edukator: Vesna Vukcevic, Reiki Gendai Reiki Ho Majstor i Učitelj , Munai Ki terapeut, praktičar metode Kvantna harmonizacija, 10-ak godina praktičar energetskih tehnika, sa velikim iskustvom, promoter energetskih Besplatno predavanje - Zašto vam se želje ne ispunjavaju - u Podgorici 12. oktobra: Besplatno predavanje na temu "Zašto vam se želje (ne) ispunjavaju" u Podgorici 12. oktobra 2019.   Predavanje ce održati Brankica Kovačević iz Beograda, diplomirani ekonomista, diplomirani psiholog, master psiholog-psihoterapeut, autorka bestselera Besplatno predavanje o metodi Access Bars u Podgorici 24. septembra: Besplatno predavanje o metodi Access Bars u Yoga studiu u Podgorici u utorak 24. septembra od 20.30h      ACCESS BARS™ Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi Access Bars® obuka 28. septembra u Podgorici : Access Bars®  obuka u Podgorici 28. septembra    ACCESS BARS™ Sjećate li se kada ste zadnji put bili potpuno opušteni i pritom paženi i maženi? Ili je prošlo već previše vremena otkada ste Jelena Vuletić: Probudi liderku u sebi: "„Ja, liderka" predstavlja prvi koučing program u Crnoj Gori koji je posvećen razvoju liderstva kod žena." , objašnjava Jelena Vuletić, Izvršna direktorka za rizike Hipotekarne banke i osnivač kompanije "Balance to

Keltski horoskop

 

Jelen ( 24. decembar – 20. januar)

 

Prema keltskom značenju, jelen je simbol visokih ideala i težnje. Osobe rođene u ovom periodu niko ne može odvratiti od svojih vizija. Oni su strpljive osobe i njihova upornost osigurava pobjedu. Kada drugi odustanu, jeleni proširuje svoje granice. Osobe rođene u ovom znaku su ponosne, plemenite i pravedne. Oni vjeruju u pravedan posao, a integritet je njihov zaštitni znak.


Mačka (21. januar – 17. februar)
Keltski znak mačka predstavlja brzinu na području intelekta. Ovaj Keltski znak ima besprekorno rasuđivanje i  „šesto čulo". Osobe rođene u ovom periodu imaju neobičane vizije i svježe ideje kod novih projekata. Karakteriše ih humanost koja ih ujedno čini veoma simpatičnim. Iako ponekad mogu izgledati ravnodušno, ove osobe su veoma emotivne. Uvijek imaju najbolje namjere. Mačke su takođe vrlo kreativne, a potreban im je umjetnički izraz.


Zmija (18. februar – 17. mart)
Keltski znak zmije predstavlja radosne i znatiželjne osobe, uvijek spremne za nove izazove. Osobe rođene u ovom znaku zanima sve što je novo i neobično. Zmije su veoma komunikativne i veoma uvjerljive. Spontane su, ali ih karakteriše iznenadna nepredvidljivost. I ako su prilično fleksibilne, oni vole da se sve odvija po njihovom planu.


Lisica ( 18. mart – 14. april)
Lisica predstavlja prilično lukave osobe sa puno humora.  Lisica je neukrotivo biće. Ovaj Keltski znak je u suštini  veliki avanturista. Osobe rođene u ovom znaku imaju smisla za "pričanje priča", a njihovo svako novo iskustvo je dobra hrana za buduće priče. I ako imaju meko srce, lisice često to sakrivaju svojom zauzetošću i humorom. Ovo su veoma sramežljive osobe, odane i veliki su prijatelji u životu. Vrlo energična i hrabra, lisica ima nesalomlivi duh.

 

Bik (15. april – 12. maj)
Prema Keltskom horoskopu, bikovi su snažna bića, puna ljubavi, stabilnosti i vjere u sebe. Osobe rođene u ovom periodu uvijek traže rame za plakanje, iskreno mišljenje i dobre savjete. Ovo im je veoma važno kada je ljubav u pitanju. Ovaj Keltski znak ima odličnu intuiciju i uvijek može procijeniti lažljivca u svojoj blizini. Zbog svoje pojačane intuicije, mogu biti shvaćeni kao ćudljivi ili previše emocionalni. Ove osobe imaju odličan ukus i smisao za stil i eleganciju..Bikovi su poznati kao odlični prijatelji koji znaju da čuvaju tajne.


Morski konjic (13. maj – 9. jun)
Keltski znak morski konjic je veoma fleksibilan i snalažljiv. Osobe rođene u ovom znaku vole da se bave novčanim ili pravnim pitanjima. Ovaj znak ima nevjerovatno pamćenje. Njih je ponekad teško pratiti, jer  su njihovi umovi veoma bistri. Međutim, njih karakteriše izvjesna promjenljivost. Ove osobe su nevjerovatno svestrane i dobro se prilagođavaju u bilo kom okruženju. Uživaju kada su u centru pažnje i lako uzvraćaju ljubav.


Ptica carić (10. jun – 7. jul)
Keltski znak carić je povezan sa svježinom i nodim idejama. Oni su prirodno veoma brižni i uvijek im je na prvom mjestu porodica. Zbog svoje mirne prirode, oni će ostati smireni i usred olujnog vremena. Osobe rođene u ovom znaku, dobra su podrška, jer su snalažljivi i mogu funkcionisati dobro i pod pritiskom. Veoma su motivisani,  uvijek znaju kako da dobiju ono što žele i najbolje rade u solo situacijama. Imaju visok nivo odgovornosti i moralnog integriteta. Oni traže ravnotežu u svim životnim situacijama. Lideri su u radu i zajednici, privlači ih život u inostranstvu.


Konj (8. jul – 4. avgust)
Keltski znak konj predstavlja bujnu i moćnu prirodu. Osobe rođene u ovom znaku veoma su zainteresovane za novac i finansijska pitanja. Konj ima mnogo talenata i dovoljno povjerenja u sebe, naročito u poslovnim pitanjima. Oni imaju šesto čulo kada je u pitanju strategija. Ove osobe imaju nevjerovatan unutrašnji kompas. Ovo su društvene i otvorene šarmantne osobe. Dobro se snalaze na vodećim pozicijama, ali su jednako srećni i kao pomagači, dokle god dobijaju odgovarajuća priznanja za svoje talente i doprinose. Osobe rođene u ovom znaku su veoma tvrdoglave, ali takođe, veoma hrabre u teškim vremenima.


Losos (5. avgust – 1. septembra)
Keltski znak lososa predstavlja osobe koje duboko u sebi traže inspiraciju, svijetle vizije i sanjalačke perspektive. Oni su, naravno, intuitivni, ali na to ne obraćaju previše pažnje. Ove osobe imaju jedinstven pogled na svijet, što ih nekako u zajednici čini najboljim umjetnicima, pjesnicima i vizionarima. Neki put zarone previše duboko, pa ih ostali ne mogu pratiti. Ali ovom znaku je potrebna dubina, izolacija i introspekcija, jer kada se vrate na vazduh, svijet je zadivljen njihovim sjajem.


Labud ( 2. septembar – 29. septembar)
Keltski znak labud predstavlja duhovnu uzdugnutost i elokventno izražavanje. Ove osobe imaju visoke standarde, beskrajno istančan ukus i oštro oko za ljepotu, čak i kada je drugi ne mogu vidjeti. Labud je vrlo prefinjen i plemenit, ponekad u zabludi. Ovak Keltski znak predstavlja velike ljubavnike i strastvenu prirodu. „Hladnoća" dolazi iz labudovog shvatanja pribranosti. Ovaj znak predstavlja prirodne aristokrate. Mogu biti zahtjevni u detaljima, a imaju određene ideje o tome kako bi stvari trebale biti učinjene. 


Leptir ( 30. septembar – 27. oktobar)
Ovaj Keltski znak predstavlja veoma društvene osobe koje su uvijek u kontaktu sa najmilijima. Leptiri su nježne duše koje ne mogu dugo biti na jednom mjestu. Oni vole da sanjaju, izražavaju nove ideje i razgovaraju o budućim planovima sa svojim prijateljima.Osobe rođene u ovom znaku uljepšavaju tamnu stranu i razveseljavaju okolinu svojom magnetičnom pojavom. Leptir je pun saosjećanja i nikada namjerno nikome ne bi nanijeli štetu. Ovaj Keltski znak voli slobodu i druženja i uvijek podsjećaju ljude oko sebe da život može biti zaista dobar.

 


Vuk ( 28. oktobar – 24. novembar)
Keltski znak Vuk je veoma izdržljiv i pun razumijevanja. Osobe rođene u ovom znaku su neustrašive, hrabre i rijetko pristaju na kompromise. Ovo su heroji, uvijek žele da su u žaru borbe i nikada neće odustati. Drugi se  dive njihovoj unutrašnjoj jačini. Vuk predstavlja besprekoran karakter, a „čast" je njihovo srednje ime. Imaju jaku volju, vole izazove i uživaju u njima. Često žive život "usamljenog vuka", jer ne mogu pronaći svog partnera. Sa ovim osobama uvek morate znati svoj cilj i svrhu.


Soko ( 25. novembar – 23. decembar)
Keltski znak Soko predstavlja osobe koje znaju šta žele od života. Soko ima izvanrednu snagu i jačinu. Ali, ukoliko nisu zainteresiovani za projekat, oni će odletjeti na druga zanimljivija mjesta. Oni su veoma mudri i velikodušni, često fokusirani na dijeljenje znanja sa drugima. Imaju istančan osjećaj za ravnotežu i nevjerovatan integritet. Soko predstavlja filozofe, otvorene i samouvjerene osobe.

Share
 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 58 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN