MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Info veče o hipnoterapiji 3. februara u Podgorici: Info veče o hipnoterapiji pod nazivom : "Moc podsvijesti" u Podgorici 3. februara od 20h u sali restorana "Ahh riba"     Da li tragate za resenjem za svoje probleme? Imate li neku temu 10 savjeta za zdravlje slavnog japanskog ljekara: Preminuo je 18. srpnja 2017., u 105. godini, a u nasljeđe čitavom svijetu ostavio je vrlo vrijedna osobna saznanja o nedokučivoj tajni dugog življenja.   Hinohara je pomogao i u uspostavljanju medicinskih Radionica - Kako se osloboditi negativnih emocija 28. januara u Podgorici: U nedelju, 28. januara od 17h do 20h odrzace se radionica pod nazivom "Kako se osloboditi negativnih misli i emocija".    Koliko puta ste bili preplavljeni bijesom, tugom, patnjom, krivicom? Koliko to Radionica - Kako pronaći srodnu dušu - 3. decembra u Podgorici: RADIONICA ZA SAMORAZVOJ Nedelja 3. decembar 2017Vrijeme: 16h-19h   Tema radionice: Kako pronaći srodnu dušu   Cilj radionice je kako kroz samospoznaju zakoraciti ka srodnoj Dusi, njegovati partnerski odnos, prevazici zivotne prepreke, prihvatiti ono sto jeste Radionica - Moć odgovornosti - 7. decembra u Podgorici: Radionica "Moć odgovornosti" 7. 12. u Podgorici   Možda postoji nešto u vašem životu što bi po ličnim kriterijumima moglo biti bolje, ali kad razmišljate o tome niste baš sigurni da znate Hipnoterapija u Banja Luci od 24. do 27. februara:   Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane  od 24. do 27. februara   Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme bilo da je Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 6. do 9. novembra u Beču: Tatjana Beočanin, hipnoterapeut iz Beograda, vlasnica Hipno centra Beograd, će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 6. do 9. novembra u Beču   Više o Tatjaninom radu i hoipnozi mozete naći na njenom Obuka za lajfkoučeve 11. i 12. novembra u Podgorici: OBUKA ZA LAJFKOUČEVE U PODGORICI počinje 11. i 12. novembra 2017.   Obuka Emocionalne energo terapije i transformacije omogućava vam da ovladate znanjima i tehnikama life coucha i primenite ih kako na Seminar - Da li je hipnoza i Vase resenje? - u Podgorici 14. septembra: Trocasovni seminar pod nazivom " Da li je hipnoza i Vasr resenje?" odrzace se u Podgorici u cetvrtak, 14.septembra od 18h do 19h Seminar vodi Tatjana Beocanin, hipnoterapeut iz Beograda, vlasnica Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin od 3. do 6. februara u Podgorici: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od od 3. do 6. februara u Podgorici Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje probleme

Keltski horoskop

 

Jelen ( 24. decembar – 20. januar)

 

Prema keltskom značenju, jelen je simbol visokih ideala i težnje. Osobe rođene u ovom periodu niko ne može odvratiti od svojih vizija. Oni su strpljive osobe i njihova upornost osigurava pobjedu. Kada drugi odustanu, jeleni proširuje svoje granice. Osobe rođene u ovom znaku su ponosne, plemenite i pravedne. Oni vjeruju u pravedan posao, a integritet je njihov zaštitni znak.


Mačka (21. januar – 17. februar)
Keltski znak mačka predstavlja brzinu na području intelekta. Ovaj Keltski znak ima besprekorno rasuđivanje i  „šesto čulo". Osobe rođene u ovom periodu imaju neobičane vizije i svježe ideje kod novih projekata. Karakteriše ih humanost koja ih ujedno čini veoma simpatičnim. Iako ponekad mogu izgledati ravnodušno, ove osobe su veoma emotivne. Uvijek imaju najbolje namjere. Mačke su takođe vrlo kreativne, a potreban im je umjetnički izraz.


Zmija (18. februar – 17. mart)
Keltski znak zmije predstavlja radosne i znatiželjne osobe, uvijek spremne za nove izazove. Osobe rođene u ovom znaku zanima sve što je novo i neobično. Zmije su veoma komunikativne i veoma uvjerljive. Spontane su, ali ih karakteriše iznenadna nepredvidljivost. I ako su prilično fleksibilne, oni vole da se sve odvija po njihovom planu.


Lisica ( 18. mart – 14. april)
Lisica predstavlja prilično lukave osobe sa puno humora.  Lisica je neukrotivo biće. Ovaj Keltski znak je u suštini  veliki avanturista. Osobe rođene u ovom znaku imaju smisla za "pričanje priča", a njihovo svako novo iskustvo je dobra hrana za buduće priče. I ako imaju meko srce, lisice često to sakrivaju svojom zauzetošću i humorom. Ovo su veoma sramežljive osobe, odane i veliki su prijatelji u životu. Vrlo energična i hrabra, lisica ima nesalomlivi duh.

 

Bik (15. april – 12. maj)
Prema Keltskom horoskopu, bikovi su snažna bića, puna ljubavi, stabilnosti i vjere u sebe. Osobe rođene u ovom periodu uvijek traže rame za plakanje, iskreno mišljenje i dobre savjete. Ovo im je veoma važno kada je ljubav u pitanju. Ovaj Keltski znak ima odličnu intuiciju i uvijek može procijeniti lažljivca u svojoj blizini. Zbog svoje pojačane intuicije, mogu biti shvaćeni kao ćudljivi ili previše emocionalni. Ove osobe imaju odličan ukus i smisao za stil i eleganciju..Bikovi su poznati kao odlični prijatelji koji znaju da čuvaju tajne.


Morski konjic (13. maj – 9. jun)
Keltski znak morski konjic je veoma fleksibilan i snalažljiv. Osobe rođene u ovom znaku vole da se bave novčanim ili pravnim pitanjima. Ovaj znak ima nevjerovatno pamćenje. Njih je ponekad teško pratiti, jer  su njihovi umovi veoma bistri. Međutim, njih karakteriše izvjesna promjenljivost. Ove osobe su nevjerovatno svestrane i dobro se prilagođavaju u bilo kom okruženju. Uživaju kada su u centru pažnje i lako uzvraćaju ljubav.


Ptica carić (10. jun – 7. jul)
Keltski znak carić je povezan sa svježinom i nodim idejama. Oni su prirodno veoma brižni i uvijek im je na prvom mjestu porodica. Zbog svoje mirne prirode, oni će ostati smireni i usred olujnog vremena. Osobe rođene u ovom znaku, dobra su podrška, jer su snalažljivi i mogu funkcionisati dobro i pod pritiskom. Veoma su motivisani,  uvijek znaju kako da dobiju ono što žele i najbolje rade u solo situacijama. Imaju visok nivo odgovornosti i moralnog integriteta. Oni traže ravnotežu u svim životnim situacijama. Lideri su u radu i zajednici, privlači ih život u inostranstvu.


Konj (8. jul – 4. avgust)
Keltski znak konj predstavlja bujnu i moćnu prirodu. Osobe rođene u ovom znaku veoma su zainteresovane za novac i finansijska pitanja. Konj ima mnogo talenata i dovoljno povjerenja u sebe, naročito u poslovnim pitanjima. Oni imaju šesto čulo kada je u pitanju strategija. Ove osobe imaju nevjerovatan unutrašnji kompas. Ovo su društvene i otvorene šarmantne osobe. Dobro se snalaze na vodećim pozicijama, ali su jednako srećni i kao pomagači, dokle god dobijaju odgovarajuća priznanja za svoje talente i doprinose. Osobe rođene u ovom znaku su veoma tvrdoglave, ali takođe, veoma hrabre u teškim vremenima.


Losos (5. avgust – 1. septembra)
Keltski znak lososa predstavlja osobe koje duboko u sebi traže inspiraciju, svijetle vizije i sanjalačke perspektive. Oni su, naravno, intuitivni, ali na to ne obraćaju previše pažnje. Ove osobe imaju jedinstven pogled na svijet, što ih nekako u zajednici čini najboljim umjetnicima, pjesnicima i vizionarima. Neki put zarone previše duboko, pa ih ostali ne mogu pratiti. Ali ovom znaku je potrebna dubina, izolacija i introspekcija, jer kada se vrate na vazduh, svijet je zadivljen njihovim sjajem.


Labud ( 2. septembar – 29. septembar)
Keltski znak labud predstavlja duhovnu uzdugnutost i elokventno izražavanje. Ove osobe imaju visoke standarde, beskrajno istančan ukus i oštro oko za ljepotu, čak i kada je drugi ne mogu vidjeti. Labud je vrlo prefinjen i plemenit, ponekad u zabludi. Ovak Keltski znak predstavlja velike ljubavnike i strastvenu prirodu. „Hladnoća" dolazi iz labudovog shvatanja pribranosti. Ovaj znak predstavlja prirodne aristokrate. Mogu biti zahtjevni u detaljima, a imaju određene ideje o tome kako bi stvari trebale biti učinjene. 


Leptir ( 30. septembar – 27. oktobar)
Ovaj Keltski znak predstavlja veoma društvene osobe koje su uvijek u kontaktu sa najmilijima. Leptiri su nježne duše koje ne mogu dugo biti na jednom mjestu. Oni vole da sanjaju, izražavaju nove ideje i razgovaraju o budućim planovima sa svojim prijateljima.Osobe rođene u ovom znaku uljepšavaju tamnu stranu i razveseljavaju okolinu svojom magnetičnom pojavom. Leptir je pun saosjećanja i nikada namjerno nikome ne bi nanijeli štetu. Ovaj Keltski znak voli slobodu i druženja i uvijek podsjećaju ljude oko sebe da život može biti zaista dobar.

 


Vuk ( 28. oktobar – 24. novembar)
Keltski znak Vuk je veoma izdržljiv i pun razumijevanja. Osobe rođene u ovom znaku su neustrašive, hrabre i rijetko pristaju na kompromise. Ovo su heroji, uvijek žele da su u žaru borbe i nikada neće odustati. Drugi se  dive njihovoj unutrašnjoj jačini. Vuk predstavlja besprekoran karakter, a „čast" je njihovo srednje ime. Imaju jaku volju, vole izazove i uživaju u njima. Često žive život "usamljenog vuka", jer ne mogu pronaći svog partnera. Sa ovim osobama uvek morate znati svoj cilj i svrhu.


Soko ( 25. novembar – 23. decembar)
Keltski znak Soko predstavlja osobe koje znaju šta žele od života. Soko ima izvanrednu snagu i jačinu. Ali, ukoliko nisu zainteresiovani za projekat, oni će odletjeti na druga zanimljivija mjesta. Oni su veoma mudri i velikodušni, često fokusirani na dijeljenje znanja sa drugima. Imaju istančan osjećaj za ravnotežu i nevjerovatan integritet. Soko predstavlja filozofe, otvorene i samouvjerene osobe.

Share
 

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN