MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Ženomrzac - vješti manipulator - kako ga prepoznati: Pre nego što pružimo detaljan opis muškaraca koji mrze žene i ponašanja kojima pribegava kako bi stekao potpunu kontrolu nad svojom partnerkom, smatramo da je važno da se osvrnemo i Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula: Kurs Transcendentalne meditacije u Beogradu od 23. do 27. jula   "Dobrobiti koje donosi primena ove tehnike počinju da se pojavljuju momentalno, od prve meditacije. Nije potrebno da čekamo da prođu nedelje, Obuke za anti-age metode u Podgorici: Obuke za najpopularnije i najdjelotvornije tehnike podmladjivanja, Hijaluron pen, Dermapen i BB Glow, održaće se u Podgorici 4. i 5. jula. Informacije na 067 535 705 ili Viber 067 385 Biorezonantna dijagnostika u Banja Luci : Biorezonantna dijagnostika i terapija u Banja Luci od 16. do 20. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine. Informacije na  00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157       Primenom Biorezonantna dijagnostika u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Kraljevu od 16. do 18. 2020. i u Vrnjackoj Banji 18. do 20. avgusta   Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi Kurs depilacije i kurs za manikir i pedikir u Baru i Podgorici:     Kurs u Baru 23. i 24. maja  Kurs u Podgorici 30. i 31. maja     KURS DEPILACIJE   Na kursu radimo sledeće:  - odnos sa klijentima  - higijena  - priprema prema tipu kože  - upoznavanje sa priborom i materijalom za Biorezonantna dijagnostika u Zrenjaninu od 7. do 9. juna: Biorezonantna dijagnostika i terapija u Zrenjaninu od 7. do 9. juna Provjerite stanje kompletnog organizma najsavremenijim aparatima kvantne medicine.     Primenom dva najsavremenija aparata, radi se komforna, brza i sveobuhvatna analiza zdravstvenog stanja Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8. i 15. maja:   Trodnevni Kurs za Kozmetičare - Kozmetički tretmani lica u Baru 8., 9. i 10. maja i 15., 16. i 17.maja     Polaznici obuke su osobe koje započinju poslovnu karijeru kozmetičara iz oblasti kozmetike Obuka za Dipping powder tehniku i Japanski manikir u Podgorici: U Podgorici će po prvi put biti održani kursevi za inovativne, ali sve više popularne tehnike, Dipping Nugenesis powder tehniku, kao i kurs za Japanski manikir. O tome razgovaramo sa Kreiraj život kakav želiš uz POY metodu: "Points of you (POY) je metodologija koja revolucionarno mijenja svijet koučinga, ljudskih resursa, ličnog i profesionalnog razvoja, sa ciljem da se unaprijedi kreativnost, produktivnost i zadovoljstvo ljudi i timova", objašnjava

Nedeljni horoskop 10. - 17.12.

OVAN (21.3.- 20.4.)


Posao- Ovo bi mogao biti period u kome ćete uz dosta uspeha moći da ubedite one sa kojima ste inače u poslednje vreme sarađivali sa različitim uspehom da vam daju još jednu šansu. Moguća je iznenadna povoljna ponuda od Blizanaca koji žive u inostranstvu.
Novac - Pogodan period za finansije, posebno druga polovina perioda jer će Mesec krenuti iz prve četvrti iz Riba, prvog dana perioda kada ćete dobiti ideju u vezi sa uvećanjem prihoda.

Novac - Pogodan period za finansije, posebno druga polovina perioda jer će Mesec krenuti iz prve četvrti iz Riba, prvog dana perioda kada ćete dobiti ideju u vezi sa uvećanjem prihoda.
Ljubav - Osećate se prijatno u društvu partnera koji je spreman da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa nekim ko vam je veoma privržen ali vam takođe često kontrira. Učiniće vam se da je promenio ponašanje i da je spreman za dijalog.
Porodica- Tranzit Meseca donosi potrebu za aktivnijim uzimanjem učešća u porodičnom životu ma koji da ste uzrast jer je nekom članu vaše porodice potrebna vaša podrška ili će želeti da čuje vaše mišljenje po nekom važnoj pitanju.
Zdravlje - Pazite se povrede na ulici.

 

BIK (21.4.- 21.5)


Posao - Odgovara vam pozicija prve Mesečeve četvrti u Ribama jer vam donosi mogućnost saradnje sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Neka nova prilika u vezi sa promenom posla ili nekim novim oblicima zarade pojaviće se kao mogućnost o kojoj niste ranije ozbiljne razmišljali.
Novac - Pred vama je povoljna mogućnost uvećanja prihoda u radu sa drugim Bikom, Škotpijom ili Jarcem. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa jednom Devicom, morate biti veoma oprezni jer je prilično nerealna i može vam obećavati više nego što može da ispuni.
Ljubav - Imate mnogo planova kada je u pitanju zajdnički put, naročito ako ste u vezi manje od godinu dana. Ako ste u vezi takođe sa Bikom ili sa Vagom, moguće da ćete ipak imati potrebu da jedno drugom izađete u susret i učinite ustupke. Ako ste u vezi sa Strelcem, Blizancima ili Devicom, tranzit Merkura vam ne odgovara.
Porodica - Vaši bližnji vas podržavaju po mnogim pitanjima, naročito vaše planove koji se odnose na neki nov posao ili na finansijsku situaciju koju želite da rešite na prilično neuobičajen način.
Zdravlje - Nervno ste prenapregnuti.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)


Posao - Prva Mesečeva četvrt u Ribama pogoduje onima koji imaju planove u vezi sa umetničkim projektom, koji se bave sportom ili su spremni da uđu u neki nov, rizičan aranžman sa osobama iz prekookeanskih zemalja.
Novac - Još uvek traje povoljan tranzit Jupitera koji deluje povoljno na vaše finansijsko stanje zbog čega ne bi trebalo da propustite šansu koja se odnosi na zaradu.
Ljubav- Komunikacija sa partnerom bi mogla biti mnogo bolja ako biste bili manje impulsivni i manje skloni da sa partnerom polemišete oko nekih pitanja koja i nisu tako bitna kako ih vi doživaljvate. Ne pridajte mnogo pažnje rečima nego delima.
Porodica - Mars je izašao iz Device što se pozitivno reflektuje na većinu predstavnika vašeg znaka jer imate utisak da su vaši bližnji pestali da od vas očekuju nemoguće.
Zdravlje - Moguća upala mišića.

 

RAK (22.6. - 22.7.)


Posao- Pozicija Sunca vam savršeno odgovara, naročito ako spadate u aktivne predstavnike znaka koji su spremni da rizikuju i uđu u posao koji bi mogao da ima donse popularnost i uspeh ali tranzit Meseca preko Vage u izvesnoj meri slabi njihovu volju ili samopouzdanje.
Novac- Moguća je zarada preko sporta, trgovine sa stranim firmama, u radu sa velikim preduzećima. Ako očekujete prihod od umetnosti, moraćete da se strpite da biste dobili uplatu ili ćete naći nekog ko će vam pomoći nađete nekog ko će finansirati vaš projekat.
Ljubav- Rakovi koji su u braku ili dužoj vezi ne bi trebalo da se previše opterećuju nepotrebnim razmišljanjima dok slobodni mogu očekivati udvaranje od osobe koja nema mnogo vremena za njih bilo zbog posla, karijere ili se radi o nekom ko nije slobodan.
Porodica- Ulazak Marsa u znak Vage može vam doneti manje tenzije u odnosu sa osobama sa kojima ste bliski. Možete očekivati da vam se neko od članova porodice suprotstavi po nekom bitnom pitanju i vi ćete osetljivo reagovati.
Zdravlje- Pravilnije se hranite.

 

LAV (23.7.- 22.8.)


Posao- Prva Mesečeva četvrt u Ribama donosi dosta problema u saradnji sa vodenim znacima. Nemate poverenja ni u Bika, Vagu ili Jarca da će vam učiniti uslugu ili da će održati reč. Trudite se da postignete maksimum u situaciji koja je prilično komplikovana jer imate jaku konkurenciju ili su neki bili brži od vas i nadmudrili vas.
Novac- Pozicija Merkura u Strelcu ne odgovara većini predstavnika vašeg znaka, ne donosi ništa dobro onima koji su skloni da olako troše novac. Pokušavate da se ponašate priličn komontno po pitanju novca, kao da vas to mnogo ne zanima .
Ljubav- Tajne ljubavi su za vas mač sa dve oštrice tako da ne bi trebelo, posebno u veme prve Mesečeve četvrti početkom perioda da flertujete sa nekim ko nije slobodan ili da šaljete poziv za izlazak nekoj novoj simpatiji ako ste vi u vezi ili braku. SMS poruke su za vas mač sa dve oštrice jer je Merkur, simbol poruka slab u Strelcu i možete dovesti do neprijatne situacije porukama.
Porodica- Moguć je razgovor o nekom zajedničkom projektu koji ćete želeti da započnete sa članovim aporodice.Jedan Ovan ili Strelca će podržati vaše planove ali ako treba da dobijete podršku Škorpije ili Jarca, verovatno nećete u tome uspeti.Moraćete da ih ubeđujete.
Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.

 

DEVICA (23.8. - 22.9.)


Posao- Dobro pazite kakve odluke donosite, neko vam je pružio šansu da se dokažete na poslu koji je zahtevan a Merkur, vladalac vašeg znaka nije dobro postavljen u Strelcu.Mnogi od vas će smatrati da je došlo vaše vreme u kome možete da utvrdite svoju poziciju i da postignete mnogo, posebno u radu sa osobama koje imaju na direktan ili indirektan način veze sa inostranstvom ili medijima.
Novac- Mnogi predstavici vašeg znaka poželeće da kupe stan ili da definitivno reše stambeno pitanje, da uđu u brak ili će dobiti vest o proširenju porodice.
Ljubav- Prva dva danatreba da iskoristite za rešavanje svih bitnih pitanja koja se odnose na realizaciju nekih vaših planova u koje su najverovatnije uključeni jedna Riba, Jarac ili Škorpija. Na ljubavnom planu bićete u poziciji da organizujete svoj život kako vam odgovara i ako ste slobodni, pazite da ne poverujete u laskanje nekog Ovna ili Strelca-
Porodica- Tranzit Merkura preko Strelca donosi brojne razgovore u okviru doma, posebno sa onima koji će pokušati da vas uvere da po mnogim pitanjima niste u pravu. Trudite se da ostavite povoljan utisak na jednog Blizanca ili da ga nagovorite na nešto što smatrate da je za vas veoma bitno.
Zdravlje- Na zdravstvenom planu sve bi trebalo da bude u redu osim sklonosti ka povredama u sportu.

 

VAGA (23.9. - 22.10.)


Posao- Venera, iako slaba u Jarcu, u dobrom aspektu sa Marsom u vašem znaku štiti vaše interese, posebno ako se nalazite na radnom mestu koje vam omogućava da srećete važne osobe, one koje se bave umetnošću, sportom ili su prisutne na estradi. Ovo je dobar period i pored slabog Merkura u Strelcu koji vas čini brzopletim.
Novac- Verujete da možete da svojim naporima postignete mnogo i da je dovoljno da pokažete dobru volju da se uključite u nov posao i stvar je završena. Ne bi trebalo da se previše uzdate u nekog za koga znate da nije prema mnogima ispao fer, neće ispasti I ne prema vama.
Ljubav- Ovo bi mogao biti za vas lep perod ako ste već uhodan par a ako ste na početku veze možete biti prilično nerealni u sagledavanju partnera i skloni idealizaciji. Verjete da možete da izađete nakraj sa jednim Lavom i ako mu budete povlađivali.
Porodica-Dobro se slažete sa drugom Vagom ili Jarcem ali ćete morati da se priviknete na neke nove okolnosti u porodici. Bilo bi dobro da se nađete jednom Lavu, Blizancima ili Škorpiji kojima će biti potrebna vaša podrška.
Zdravlje- Pazite se pada.

 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)


Posao- Tranzit Marsa, planete akcije preko Vage kao i preko Venere i Pluitona preko Jarca donosi neke nove mogućnosti u radu, posebno sa jednim Bikom, Vagom ili drugom Škorpijom,samo ako budete imali dovoljno strpljenja da sa nekim pregoravate o svim poslovima koji bi mogli da da vam donesu profit.
Novac- Povoljan period ako ste već ugovorili neke poslove ili ste na pragu nekog novog projekta koji bi mogao da vam donese ne samo novac nego i popularnost.
Ljubav- U prilici ste da uđete u vezu sa nekim ko radi u medijima ili nekoj velikoj firmi, moguće sa Devicom, Bikom ili Ribama.Slobodne Škorpije koje su u prethodnom periodu imali prilike da upoznaju nekog na putu, najverovatnije u inostranstvu i vi ćete verovatno želeti da nastave tu vezu.
Porodica- Verujete da ćete ubediti člana porodice da prihvati vaš savet ali u stvari jasno vam je da će to teže ići, naročito ako se radi o nekom ko je stariji od vas.
Zdravlje- Kontrolišiete stanje bubrega.


STRELAC (23.11.- 21.12.)

Posao- Ulazak Marsa u Vagu donosi mogućnost poboljšanja odnosa sa onima sa kojima ste nekada bili u dobrim odnosima.Možete da se prilgodite nekim novim uslovima i novim obavezama. Želite da se sretnete sa nekim ko vam je uek bio odan, dobar prijatelj. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da misli jedna Škorpija ili neki Bik.
Novac- Imate nekoliko mogućnosti po pitanju zarade ali niste previše praktični, čak gotovo da uopšte ne razmišljate o svim načinima na koje biste mogli da uvećate prihode. Saradnja sa Ovnom ili Vodolijom može biti veoma unosna.
Ljubav- Način na koji rešavate pitanje u vezi sa ljubavnom dilemom nije najbolji po vas jer ste naivni i verujete da možete da sami rešite mnogo toga. Ako vam se dopadaju Blizanci ili Devica, situacija je nešto komplikovanija nego ako ste u vezi sa Ovnom ili Vodlijom.
Porodica- Početak perioda je prilično stresan ako imate o čemu da razgovarate a neko od vaših bližnjih izbegava da se suoči sa problemom. 
Zdravlje- Pazite se moguće povrede.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)


Posao- Ovo je naporan period, naročito ako imate mnogo različitih planova I ideja sa kojima niste načisto kako da izađete nakraj. Previše ste opterećeni razmišljanjima o nečemu što je veoma veliki problem a vi nemate dobar tim saradnika ili podršku koja vam je potrebna.
Novac- Nekome je veoma stalo da pokuša da vas nagovori da imate više razumevanja za njegove/njene problem. Ako vam neko bude zatražio novac na zajam verovatno ćete dobro razmisliti da li ćete mu dati.
Ljubav- Mars u Vagi donosi dosta problema onima koji žele da po svaku cenu imaju stabilnu vezu. Možete očekivati da vam se javi neko ko vam je nekada bio drag sa željom da obnovi vezu ali vi verovatno nećete imati sluha za to.
Porodica- Ako ste mladi I od nedavno u vezi ili braku, verovatno osećate veliki pritisak od strane onih koji očekuju od vas da budete pouzdani, lojalni i odani partner.
Zdravlje- Sklonost ka povredama.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)


Posao- Ušli ste u povoljan period kada je u pitanju saradnja sa strancima ili planiranje odlaska u inostranstvo. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag i s kim ste imali dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete rokovima jer ćete imati dovoljno vremena da ostvarite sve svoje planove.
Novac- Početak sedmice donosi dobre mogućnosti za uvećanje prihoda jer je prva Mesečeva četvrt dobro postavljena prema vašem znaku i donosi nove prilike za unosan posao.
Ljubav- Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv za mlade i slobodne Vodolije ali bi trebalo da paze da se previše slobodno ne upuštaju u flert ako nisu slobodni ili u paralelne veze, čak na na par dana.Mnogi neće odoleti da na probaju zabranjeno voće i biće u afektu spremni i da raskinu vezu sa nekim ko je izuzetno kvalitetna ličnost.
Porodica- Pokušavate da budete što je moguće diskretniji kada je u pitanju porodični život i ne želite nikome da pričate o svojim problema ili nekim porodičnim razmiricama.
Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)


Posao- Predstavnici vašeg znaka su tokom ovog perioda biti suočeni sa mogućnošću da okrenu novi list, da se postave mnogo odlučnije i da se maksimalno zrelo prihvate nekih novih poslova. Rođen početom marta pristupiće nekom novom poslu sa mnogo strasti i entuzijazma.
Novac- Ne bi trebalo da se previše uzdate u pomoć prijatelja, naročito ne onih sa kojima niste uvek imali zadovoljavajuće finansijske kombinacije ili ste više puta ispali naivni kada je u pitanju obećana pomoć koju niste dobili.
Ljubav- Ljubavni život će biti kvalitetan a neki Rak ili Škorpija će želeti da stupe u u vezu dok će oni koji su u braku planirati proširenje porodice. Mlade Ribe će verovatno zajedno sa partnerom planirati posao u inostranstvu, kupovinu stana ili će započeti neki ozbiljniji posao. Verujete da od vas zavisi sreća u ljubavi a ako ste u vezi sa Škorpijom, Bikom ili Jarcem.
Porodica- Pokušavate da date na znanje članovima porodice da vam je karijera prioritet ili da planrate da se osamostalite, narčito ako ste duže od godinu dana u vezi.
Zdravlje- Smanjite obroke.

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN