MONNA - magazin za zdrav i uspješan život

              

 

Obuka za havajsku masažu i limfnu drenažu u Podgorici od 2. do 10. februara: Obuka za tehnike LIMFNA DRENAŽA i HAVAJSKA ILI LOMI LOMI NUI MASAŽA u Podgorici od 2. do 11. februara     1. LIMFNA DRENAŽA - 16 sati edukacije, 2 DANA, SUBOTA I NEDELJA 2. i Tretmani Rekonekcije Kreativnom inteligencijom u Podgorici od 8. do 12. decembra: Šta je Rekonekcija kreativnom inteligencijom?       - Rekonekcija Kreativnom inteligencijom ili skraćeno RKI je postupak kojim se aktiviraju samoisceljujući i evolutivni mehanizmi prirode u svesti i fiziologiji pojedinca. Drugačije rečeno, to Tretmani regresije u Podgorici od 15. do 18. decembra: "Regresoterapija je tehnika koja omogućava da spoznamo svoju prošlost i tako mnogo dublje i sveobuhvatnije razumemu pravu suštinu života i lišimo se zabluda. Kad se to desi počećemo da činimo Hipnoterapija sa Tatjanom Beočanin u Banja Luci od 24. do 27. novembra: Tatjana Beočanin iz Beograda će raditi individualne hipnoterapeutske tretmane od 24. do 27. novembra 2018. u Banja Luci Da li tragate za izlazom iz vaše trenutne situacije?  Tražite li rešenje za svoje Obuka za MADEROTERAPIJU 22. i 23. decembra u Podgorici : OBUKA ZA MADEROTERAPIJU U PODGORICI 22. i 23. decembra 2018.   Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaze koja potice iz Kolumbije i koja se zasniva na korisćenju anatomski izradjenih elemenata od Festival - Ljepote Mediterana - u Budvi 22. i 23. oktobra: U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 9 predavanja i Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra:       Homeopatski pregledi i terapija u Podgorici od 13. do 15. oktobra   Kako izgleda homeopatski pregled?   Homeopatski pregled se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru sa klijentom. Za vreme razgovora homeopata će vam postaviti Reiki tretmani na Zlatiboru 23. i 24. novembra:   Reiki je jedna od najstarijih metoda unapredjenja zdravlja poznata čovječanstvu. Zasniva se na vještini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije pojedinca, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, PEAT i Aspektika tretmani - Banja Luka: Individualni tretmani za Banja Luku od 20. do 30. januara   Rešavanje konkretnih tema i problema. Radi se fokusirano i usmjereno na jednu temu koja predstavlja problem. Tretman traje od sat do Obuka za EETT life coach-a u Podgorici od 15. septembra: U Podgorici pocinje Napredni program obuke za EETT life coach-a. Prvi modul 15. i 16. septrembra. Obuku vodi Ivana Kuzmanovic. Prijave na 067 535 705   O EETT metodi mozete procitati OVDJE         NAPREDNA GODINA –

Značenje podznaka

Ukoliko ne znate koji je vaš podznak pronadjite ga u tabeli klikom OVDJE

 

OVAN - Podznak:

Ovaj Ascedent čini ljude savršenim vodjama. Mogu odlično da upravljaju i sobom i drugima i da predvode u mnogim akcijama i poslovima. Obožavaju nezavisnost i srećni su jedino kada je sve pod kontrolom. Očita je njihova želja da budu glavni u svemu i da se za sve pitaju. Ambiciozni su i preduzimljivi, a često i tvrdoglavi. Vrlo jasno i lijepo se izražavaju. Zainteresovani su, žustri i uzbudljivi. Poštuju naučno mišlljenje. Ne gube lako hrabrost i imaju veliku snagu volje. Najbolji su onda kada se traži brza akcija, odlučnost, izvršne aktivnosti i sposobnosti. Vladajuća planeta je Mars.


Fizički izgled: srednji rast, mršave gradje, duguljastog lica i vrata, rumenog tena, široke glave, širokog čela. Često imaju mladež ili ožiljak na glavi ili licu. Guste trepavice, oštar pogled, oči sive ili sivkasto-braon. Kovrdžava ili talasasta kosa koja varira od tamne do svijetlo smedje.


Mentalne sposobnosti: ambicija, aktivnost, energija, hrabrost, preduzimljivost, impulsivnost.

 

BIK - Podznak:

Ovaj Ascedent označava osobu koja je postojana i sposobna da radi i teško i mnogo da bi zadovoljila svoje lične ciljeve. Blaga i prijatna sve dok je neko ne isprovocira, ali „bijesna kao bik" kada joj neko stane na žulj. Najčešće mirna, dogmatična a ponekad i tajnovita, odnosno, rezervisana kada su u pitanju njeni poslovi. Ova osoba posjeduje vrlo mnogo skrivenih snaga i energije. Praktična je i ima organizatorske sposobnosti. Iskrena je i povjerljiva. Voli zadovoljstva svih vrsta, uživa u ljepoti prirode i u umjetnosti. Posjeduje magnetizam i sposobna je da svojim prisustvom ili blagim riječima smiri sve oko sebe. Pažljiva je i istrajna i sposobna da sve što započne dovede do kraja. Ima izrazitu potrebu i sreću u sticanju novca i bogatstva uopšte. Najbolja je u svim izvršnim poslovima. Ovo je vitalni temperament. Svi poslovi vezani za zemlju pod njenom su kontrolom i donose joj uspeh. Planeta Venera je vladalac.


Fizički izgled: Niski ili srednje visini, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste gradje tela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pun nos, usne i obraze. Tamne oči, talasastu kosu, tamnu a ponekad i potpuno kovrdžavu. Okrugle i upadljive oči. Imaju jake, kratke i široke dlanove.


Mentalne sposobnosti: obazrivost, ponos i ambicija. društveni su, simpatični i često veoma voljeni u društvu, ali nekad mogu biti vrlo nerazumni, tvrdoglavi i puni predrasuda. Kada su ljuti, ništa ih u njihovom bijesu ne može zaustaviti. Često su spori, ali ipak dobri radnici.

 

BLIZANCI - Podznak:

Osoba sa ovim podznakom je ambiciozna, neobična, radoznala, voli istraživanja i eksperimente, aktivna je i sposobna da se bavi mnogim stvarima istovremeno, simpatična je i intuitivna, senzualna i imaginativna, idealista koji voli sve vrste mentalnih intelektualnih aktivnosti. Pokazuje interes za avanture, zadovoljstva, zabave i učenja. Kada nema dovoljno vremena da završi započeto, postaje nervozna, puna nestrpljenja i uzbudjenja. Voli promjene. Kao po pravilu, ascedent Blizanaca daje vrlo pametne ljude, progresivne i inventivne, sa izrazitim konvrzacijskim i literalnim sposobnostima. Najbolji su u onim poslovima koji im pružaju mnoštvo različitih aktivnosti, gdje će i mozak i ruke biti stalno zaposleni. Najbolji su u sferi obrazovanja i spisateljstva bilo koje vrste. Ovo je mentalni temperament. Vladajuća planeta je Merkur.
Fizički izgled: Visoka, kruta, ali nježna figura, brz energičan korak, duge ruke i prsti, lice duguljasto, nježnih crta, sangviničan i bledunjav ten, svijetle ili sivkaste oči brzog pogleda, tamna kosa, najčešće smedja.


Mentalne sposobnosti: Brzo uče, vole čitanje i pisanje, u principu mogu biti odlično obrazovani i elokventni. Živahni su i inventivni, inkliniraju ka bavljenju muzikom, slikanjem, crtanjem, jezicima, igrama i plesu, putovanjima i istraživanjima. Ponekad su stidljivi, ali nervozni i neumorni.

 

RAK - Podznak:

Promjenljive, senzibilne, a često i povučene osobe, imaju plodnu imaginaciju, ponekad su sentimentalne, pričljive i pune razumijevanja za druge, obožavaju dom i porodicu, imaju izuzetno pamćenje, posebno za istorijske dogadjaje. Vrijedni, ekonomični stalno strepe da neće dovoljno postići u životu niti se materijalno obezbediti. Strah od kritike čini ih diskretnim, diplomatičnim i konvencionalnim osobama. Uživaju u romantičnim i neobičnim dogadjajima i avanturama. Imaju psihičke i medijumske sklonosti, mogu se dobro koncentrisati i mogu se adaptirati u odnosu na svoju okolinu. Vrlo često se okreću tudjim željama i potrebama. Ovo je vitalni temperament. Vladajuća planeta je Mesec.


Fizički izgled: Nisu izuzetno visoki, skloni su gojaznosti. Imaju okruglo lice i punačke obraze, a ponekad i dupli podbradak. Najčešće imaju mali nos. Oči su im sive ili svetloplave. Širokih su pleća i malih nogu i ruku.


Mentalne sposobnosti: Posesivni su, obazrivi i pažljivi sa novcem. U suštini to su simpatične ali promjenljive osobe.

 

LAV - Podznak: Ovo je dobra osoba, plemenita, dobrodušna, ali i pomalo snob. Ove osobe su iskrene, slobodne, otvorene, nezavisne, impulsivne i snažne. Vjerni su, snažni i optimisti, energični su, ekspeditivni i vitalni kada su njihovi interesi u pitanju. Oni su filantropi, milosrdni i lojalni, savjesni, adaptivni, inventivni i intuitivni. Vole moć i komandovanje, popularni su u društvu, a često su i vodje. Brzo se naljute ali brzo i oproste. Gaje visoke ideale, najbolje im pristaju poslovi u kojima se zahtijeva odgovornost, autoritet i izvršna sposobnost. Ovo je znak čiji je vladalac Sunce.


Fizički izgled: Ova osoba ima široka ramena, jake kosti. Mišićava je. Visoka je ali je gornji dio tijela bolje razvijen od donjeg. Gusta kosa, talasasta, gotovo uvijek svijetla. Snažna i okrugla glava, sive oči, rumen ten.


Mentalne sposobnosti: Ambiciozan, plemenit, poštovan, iskren, dobrodušan, savjestan, neustrašiv, impulsivan, obožava moć i slavu, egocentrik, voli umjetnost, optimista.

 

DEVICA - Podznak :

Ova osoba je skromna, konzervativna i promišljena. Device pokazuju izrazitu sklonost za sticanje dobara, ali se za njih ni u kom slučaju ne može reći da su škrtice. Aktivne su, ali im je potrebno mnogo da bi bile zadovoljne. Uče uspješno i brzo. Izdržljive su i čvrste, što onemogućava da se njihovo godište procijeni. Uvijek nalaze razlog za brigu i suvišnu strepnju, što prolazi iz njihove osjetljivosti prema drugima i prema okolini u kojoj žive. Veoma mnogo pažnje pridaju detaljima, o čemu god da se radi. Iako u svemu gledaju svoje interese, ove osobe neće zanemariti ni tudje, što ih čini veoma diplomatičnim, taktičnim i razumnim. Ekonomične su, praktične i uvijek rade i misle sa zadrškom. Ljudi sa ovim podznakom izbgegavaju sve vrste narkotika, alkohol kao i mesnu hranu koliko god je to moguće, zato što su to najčešće hipohondri i veoma brinu o svom zdravlju. Možda je upravo to razlog što se mnoge Device bave medicinom ili nekim vidom higijene. Vladalac ovog znaka je Merkur.


Fizički izgled: Ove osobe su prosječno visoke, ili nešto malo iznad proseka. Imaju ovalno lice, tamnu kosu, oči i ten. Nos im je pravilan, a prepoznaju se po čvrstom i energičnom hodu.


Mentalne sposobnosti: vole da uče, imaju aktivan um i odlične mentalne sposobnosti. Umiju biti vrlo kritični prema drugima. Promišljeni su, metodično a nekad i cinični. Ponekad su neodlučni.

 

VAGA - Podznak :

Osobe sa podznakom Vage vole pravdu, red, mir i harmoniju i vrlo su drage i voljene. Brzo se naljute ali još brže odljute. Vole ljepotu u svim oblicima. Sklone su raskošnom životu, te se može reći da uživaju u društvu poznatih, moćnih i slavnih ljudi. Afektivne su, simpatične, plemenite. To su ljudi od poverenja. Idealisti su, veoma često umjetnici. Adaptibilni su, konstruktivni i intuitivni. Iako ovaj znak ne karakteriše tako briljantan um kao Blizance i Device, Vagi umnogome pomaže njena intuicija. Zato su najbolji poslovi oni u kojima mogu da pokažu svih rafinirani ukus npr. modni kreator, dizajner ili umjetnički kritičar.


Fizički izgled: Vage uopšte, a posebno žene sa ovim podznakom, važe za najženstvenije i najzgodnije žene od svih znakova horoskopa, ali i sa tendencijom ka gojaznosti u kasnijim godinama. Kosa varira od crne do smedje dok su oči braon ili plave. Grčki nos, okruglo ili ovalno lice pravilnih crta, a često imaju rupice u obrazima. Imaju lijep ten i mladalački izgled.


Mentalne sposobnosti: Izrazit smisao za opažanje i poredjenje čini ove osobe imaginativnim, humanim i umetnički nastrojenim. Ove osobe su stalno zaljubljene, ali i voljene,. Promjenljive su, ali uživaju u društvu i u provodima. Vole da prate poslednju modu u svemu. Obožavaju da se lijepo oblače i da nose raskošan i skupocjen nakit.

 

ŠKORPIJA - Podznak :

Rezervisane, napete i tajnovite, osobe a ovim podznakom, ponekad mogu biti sumnjičave i sarkastične. Vrlo su energične i brze, kako na riječima tako i na djelu, snažne su i pozitivne. Bez obzira na to što su ponekad grube, plahovite i svojeglave, mogu imati mnogo divnih prijatelja. Posjeduju smisao za preduzimljivost koja im može omogućiti visoka dostignuća i uspjehe. Oni ostvaruju svoje ciljeve jakom voljom, ili naprosto silom, ako je neophodno. Posjeduju snažne konstruktivne i destruktivne moći. Vole da putuju i da istražuju i misteriozne i okultne pojave i dogadjaje. Priroda ih je učinila izuzetnim detektivima, šefovima, hemičarima... Vladajuća planeta je Pluton.


Fizički izgled: Prosječne visine ili nešto niži, najčešće imaju četvrtasto lice, tamnu kosu. Odlikuju se izuzetnim perceptivnim osobinama.


Mentalne sposobnosti: Brz, kritičan, i prodoran um. Oštroumni sudac. Ima jaku volju i naprijed fiksiran životni put, koji sam izabere i od njega ne odstupa. Na njih je teško uticati. Hrabar je, energičan, i aktivan, ali samo kada su u pitanju njegovi interesi. Kada nije tako postaje lijen, nezainteresovan i indolentan. Osobe sa ovakvom kombinacijom mogu biti vrlo neprijatne zbog toga što ponekad uživaju mučeći druge. Vrlo su uspješni moreplovci, službenici, biznismeni ili prodavci.

 

STRIJELAC Podznak:

Ovdje se radi o osobi koja je izuzetna, plemenita, milosrdna i puna nade i dobre volje prema drugima. Voli slobodu i nezavisnost i nikome neće dopustiti da mu se miješa u život ili u poslove. Vrlo često osobe sa ovim podznakom su duhovite i dobrog raspoloženja. Iskrene su, neustrašive, impulsivne, otvorene ali i nervozne. Ambiciozne su, iskrene i brzo zaključuju, isto kao što i brzo donose odluke. Posesivne su i intuitivne, posebno u ljubavi. Neumorne su u poslu, koji ih često zabrinjava i opterećuje. Često vole sport i kada god je moguće bave se njim, makar i kroz hobi. Vole životinje i putovanja. Mogu se baviti pravom, medicinom i filozofijom. U komercijalnim poslovima ovaj podznak nije baš najbolji, zato što čini ljude agresivnim i netolerantnim. Vladajuća planeta je Jupiter.


Fizički izgled: Obično imaju duguljasto ili ovalno lice, oblo čelo, izražajne plave ili zelenkaste oči, čist ten, dok im je kosa smedja.


Mentalne sposobnosti: Ovo je aktivan i preduzimljiv tip. Simpatičan je, human, ali ponekad impulsivan. Voli da putuje i da se bavi svim sportovima na otvorenom prostoru. Takodje veoma voli da uči, što mu ne pada teško.

 

JARAC - Podznak : To je ozbiljna, mirna, promišljena i kontemplativna priroda koja se odlikuje dostojanstvom i okretanjem tradicionalnim vrijednostima. Osobe sa ovim podznakom su obazrive, aktivne i ekonomične, tako da stupaju u akciju tek pošto je dobro procijene. Za njih važi pravilo „stoput mjeri, jednom sijeci". Mogu raditi dugo i teško a da ne budu obeshrabrene. Sposobne su da preko svojih ledja preture razne brige i probleme, posebno na poslu, a da se nikome posebno ne žale. Posjeduju organizatorske sposobnosti i imaju moć da i najkomplikovanijije poslovne projekte imaju kao na dlanu. Teško pokazuju svoja osjećanja i kada su tužne i kada su vesele. Rijetko će nešto obećati ukoliko nisu u stanju da to obećanje održe. Vrijedne su, poštuju religiju i pokazuju interes za teologiju. Ako je Saturn, vladalac ovog znaka, u lošim aspektima sa ostalim planetama, ljudi sa ovom kombinacijom mogu imati težak život. Dobro im ide u poslovima vezanim za zemlju, kao i u poslovima velikih korporacija i u javnim djelatnostima.


Fizički izgled: Niska ili srednja visina. Najčešće nepravilan hod, predispozicije za reumatizam i povrede koljena. Ponekad su vrlo mršavi. Imaju dugačak ii na neki način naglašen nos, kratak vrat, kosu crnu ili tamno, često vrlo rijetku.


Mentalne sposobnosti: Samosvojni su i izdržljivi u svojim namjerama, ali su ambiciozni i rezervisani. Mentalno su plodni, promjenljivi, kapriciozni. Pokazuju izuzetnu žudnju za moći, bogatstvom i položajem u društvu.

 

VODOLIJA - Podznak:

Mirnoća, strpljivost i odsustvo destruktivnosti - to su odlike osoba koje Vodoliju imaju za podznak. Oni su skoro uvijek naklonjeni filozofiji ili razmišljanjima višeg reda. Humani su i rafinirani, vole muziku i uopšte sve umjetnosti bez izuzetka. Razumni su i promišljeni. Imaju dobro pamćenje, jasne predstave o životu i dobro barataju činjenicama. Svi tipovi mentalnih ili intelektualnih poslova izuzetno im prijaju. Medjutim i ljudi sa podznakom Vodolije, uostalom kao i mnogi drugi znaci, vole moć i dostojanstvo. Vole reforme svih vrsta i konstantno operišu progresivnim, ali prevratničkim idejama. Dobrodušni su, ljubazni i plemeniti. Na neki način, oni su osobene ličnosti, nekada pomalo čudne za okolinu. Mogu biti izuzetni prijatelji. Poseduju literarne sposobnosti i inventivan duh. Vladajuća planeta je Uran.


Fizički izgled: Srednje su gradje, punački i stabilni. Pokazuju sklonost ka gojaznosti u kasnijoj dobi. Imaju dobar, čist ten, lice najčešće ovalno ili duguljasto. Kosa varira od svijetlih tonova do potpuno tamne. Najčešće, ljudi sa ovim podznakom izgledaju vrlo lijepo i dopadljivi su suprotnom polu.


Mentalne sposobnosti: Inteligenti su i odlikuju se odličnim pamćenjem. Imaju izuzetnu moć koncentracije i mnogo polažu na svoje i tudje obrazovanje. Dragi su, humani i umiju da se kontrolišu. Mogu biti vrsni fizičari ili elektrotehničari. Imaju mnogo prijatelja.


RIBE - Podznak :

Osobe sa ovim podznakom su blage, ozbiljne i pune povjerenja. Metodične su, idealisti, imaginativne, emotivne, ali i tihe. Polažu mnogo pažnje na detalje. Veoma brzo i lako uočavaju tudje nedostatke i greške. Dešava im se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje. Stidljive su i plašljive, te se zbog toga često povlače čak i kada okolnosti to uopšte ne zahtijevaju. Nekada ih teškoće tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube i snagu i energiju. Mogu razviti telepatske i okultne sposobnosti. Vole muziku, pozorište s naročito životinje. Najuspješniji su u poslovima koji su u nekoj vezi sa industrijom. Ovo je vitalni temperament. Vladajuća planeta je Neptun.


Fizički izgled: Srednjeg su rasta ili nešto niži, sa kratkim udovima. Inklinijaju ka korpulenciji u starijoj dobi. Punačko lice, svijetli ten. Imaju vodnjikave, ali žive oči, široka i mekana usta. Odlikuju se malim šakama i stopalima.


Mentalne sposobnosti: Veoma brzo „kapiraju" stvari, odlično pamte stihove, promjenljivi su i podložni različitim uticajima. Vrlo su osjećajni. Strasni, dopadljivi ali i milosrdni prema drugima. Ponekad su rezervisani i misteriozni u svojim poslovnim poduhvatima.

Share

Prijavite se za novosti!

* indicates required

Kolumna


Ko je online

Ko je na mreži: 66 gostiju i nema prijavljenih članova

Online shop - MONNA narukvice za sreću

Copyright MONNA magazin Podgorica Izjava o odgovornosti: Redakcija Monna magazina ne odgovara za sadržaj oglasa i plaćenih reklama

Login or Register

LOG IN